Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΧΟΥΥΥ!!!ΤΙ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΤΕΕΛΕΙΟ!!!ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ,ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!:) :) :)

Δημοσίευση

Να την χαίρεστε την κουκλίτσα σας...

Παίρνουν κάτι στάσεις όταν κοιμούνται...

ΑΑΑΑΧ , τι ωραία που είναι όταν είναι βρεφάκια ακόμη..

Μαγεία.

Βλέπω τον δικό μου , θυμάμαι πόσος ήταν και για πότε ξεπετάχτηκε.

Δεν καταλάβαμε τίποτα.

Δημοσίευση

Βουλα ειναι μια κουκλα η κορουλα σου.Πραγματικα οι ποζες της ειναι το κατι αλλο!!!!!

Βλεπω οτι και εσυ τη εχεις με τα φρου φρου της απο τωρα.Και εγω στην δικια μου δεν εχω βαλει σχεδον καθολου φορμακια.Ολο με φορεματακια κορδελιτσες και καπελακια την εχω,μεγαλη τρελλα:)!!!!

Να την χαιρεσαι και να ειναι παντα καλα σας ευχομαι!!!

Δημοσίευση

ΜΑRIMARI MOY Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!

HARAMOY K EΓΩ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ Κ ΕΙΧΕ ΚΡΥΟ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΕΞΩ.......

ΤΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΝΤΑΝΑ,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΙ,Κ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΕΓΩ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΑΧ,ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΨΩΝΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ STAR!!!!!!!!!!!ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ:laugh: :laugh: :laugh:

ΛΕΝΑ ΜΟΥ........Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΥΝΕΙΣ.Κ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑΣ.ΠΑΤΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ img Κ ΜΠΑΙΝΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ............

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...