Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννησε η Elena333f τα διδυμάκια της!!

Recommended Posts

Κορίτσιααααα .... Η Έλενα μας... Η γλυκειά μας διδυμομανούλα είναι πλέον μια ευτυχισμένη μανούλα!!!!!!!

Γέννησε στις 8 Ιουνίου, και ώρα 7:50 λοιπόν... σκάει μύτη η μπουμπού.. 1.500 kg... και μετά από 5 λεπτά βγαίνει κι ο μπόμπιρας 1.600 kg!! Σύμφωνα με την περιγραφή της όλα καλά όλα τέλεια!! Κουκλάκια και τα δυο!! Βέβαια με τόσο όμορφη μανούλα δεν υπάρχει αμφιβολία για κάτι τέτοιο!!

Θα μείνουν 20 μέρες στην θερμοκοιτίδα, καθότι είναι πρώορα! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού! Της λείπουν πάρα πολύ τα μωράκια της καθώς θα τα δει πάλι αύριο!! Όταν τα πρωτοαντίκρυσε έβαλε τα κλάμματα και τα φίλησε!! Δηλώνει τρισευτυχισμένη!! Μαζί της κι εμείς!!!

Κορίτσια... Ας ευχηθούμε στην όμορφη διδυμομανούλα μας...

Ελενάκι μου.... Να σου ζήσουν κοπέλα μου!! Υγεία πάνω απ'όλα να έχουν!! Καλή λοχεία και σε σένα!! Και περιμένουμε με το καλό.. Όταν μπορέσεις.. να μας περιγράψεις την δική σου εμπειρία τοκετού!! Και φυσικά να δείξεις τα όμορφα θαυματάκια σου!!!!

its_a_girl-4801.gif & its_a_boy-4796.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να τους ζησουν τα μωρουλια τους! Να ειναι γερα και ευτυχισμενα.

Αντε ξελαφρωσε η Ελενιτσα μας..

Με το καλο να βγουν απο την θερμοκοιτιδα και να παν γρηγορα στο

σπιτακι τους. Καλη λοχεια να εχει και ο θεος να τους εχει καλα.

Περιμενουμε και την δικη της περιγραφει οταν με το καλο μπορεσει.

Συγχαρητηρια και παλι!!

Να τις ζησουν αχ ευτιχως ολα καλα πηγαν να τα χαιρετε τα μωρακια της η θερμοκοιτιδα ηταν σιγουρη αφου δεν παρουσιαζουν τιποτα ομως ολα καλα, με το καλο να τα παρει και στο σπιτι της.

1657888gcdvicvq39.gif

Να της ζήσουν τα ζουζούνια της και με το καλό και γρήηηηγορα να ρθουν στο ζεστό τους σπιτικό!! Να ναι γερά και ευτιχισμένα και πάντα περήφανοι για αυτά η μαμάκα και ο μπαμπάκας τους...

hello-kitty-twins.gif

Συγχαρητήρια Έλενα................!!!

Να σου ζήσουν τα μικρουλάκια σου

και μην ...φοβάσαι τίποτα! Όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ

και τα μπεμπάκια σου θα μεγαλώσουν πολύ πολύ γρήγορα...........

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενα μου να σου ζησουν τα διδυμακια σου.......να ειναι παντα γερα και δυνατα......ελπιζω να μην στεναχωριεσαι που ειναι μακρια σου....να σκεφτεσαι οτι θα περασουν γρηγορα οι μερες και θα ειναι και παλι στην αγκαλιτσα σου.......να εισαι χαρουμενη γιατι το εχουν αναγκη τους λειπεις πολυ!!!!!!:)

φιλια και με το καλο στο σπιτακι σας!!!!!!;)

Ελενάκι να σου ζήσουν τα μωράκια σου!:laugh:

Εύχομαι να είναι πάντα γερά και πολύ ευτυχισμένα,να τα καμαρώνεις τυχερή μανούλα!

Καλή λοχεία και σε εσένα.Με το καλό να επιστρέψετε και στο σπιτάκι σας

Φιλάκια πολλά!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Ελενακι μου γλυκο να σου ζησουν-να τα χαιρεσαι τα θαυματακια σου!!!

ΗΡΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :woohoo: :woohoo: Τα πρωτα μωρα της αυγουστοπαρεας!!!!!!!Ανατριχιασα αγαπη μου!!!!

Ειμαστε παντα διπλα σου οτι κι αν χρειαστεις!!!!!Φιλακια πολλα-πολλα!!!! :):)

Έλενα μου, να σου ζήσουν τα νινάκια σου!

Να είναι καλότυχα... ευτυχισμένα... χαρούμενα... μα πάνω απ' όλα να έχουν την ΥΓΕΙΑ τους!!!

Σε σένα εύχομαι καλή λοχεία και καλό κουράγιο με τα δυο νινάκια!!!

ΚΑΛΑ συγκινηθηκα οσο δε φανταζεστε!

Ελενακι μου ομορφο καλως τα δεχτηκες..ευχομαι σε σενα και στον αντρα σου οι στιγμές χαρας που ουτως ή αλλως θα είναι διπλές να κατακλήζουν τη ζωή σας και να σας γεμιζουν ευτυχία αγαπη και ερωτα για τα ομορφα πλασματακια που θα λαμπουν σαν διαμαντια στην νεα σας πλεον ζωή!!ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!

αχχ ποσο δεθηκαμε τελικα........κι εγω συγκινηθηκα κ χαρηκα και ενθουσιαστηκα...!!

Ζητω τα πρωτα διδυμα ,διδυμακια αυγουστιατικα μωρα μας!!!!!!!!

Ζητω η μανουλα η κουκλιτσα !!!

ναναι γερα ,ευτυχισμενα κ να βγουν γρηγορα κ να πανε σπιτακι τους!!!!

μανουλιτσα να μας ζησουν!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς!!ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑς ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ !!!!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην στεναχωριέσαι για την καμπύλη αφού είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια! Εμένα σκέψου η παιδιατρος δεν μου αναφέρει καν τις καμπυλες. Ε΄γώ μόνη μου τις κοιτάζω και βλέπω που βρισκόμαστε! Κι εγώ τα ξανάκοψα γιατί χάλασαν τα κακά του πάλι και τουλάχιστον ξέρω σίγουρα ότι τον επηρεάζουν!  Ναι μάλλον λόγω μεγάλης ροής ζορίζεται. Ίσως αν βάλεις και κ΄ρύα επιθέματα μειωθεί πιο εύκολα! Εμένα ρυθμίστηκε αλλά λίγο το άλμα που πέρασε λίγο τώρα που είναι άρρωστος τρώει πιο συχνά (κάνει σίγουρα 2-3 γεύματα παραπάνω αυτές τις μέρες), οπότε θα δούμε όταν επανέλθει στον προηγούμενο αριθμό γευμάτων σε τι κατάσταση θα είναι. Με βλέπω πάλι με τις σακούλες παγωμένου αρακά στο στήθος    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!
    • Πόσο σε καταλαβαίνω! Τελικά πολλές έχουμε rainbow baby!!  Πέρυσι χαμογελούσαμε διστακτικά για την εγκυμοσύνη και φέτος θα τα χαρούμε δίπλα στο δεντράκι!!
    • @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...