Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου να ειστε καλα για τα καλα σας λογια!!!!

Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε!!!:)

Νελλυ το εφτιαξα σε ενα φοβερο μαγαζι εδω στην περιοχη μου στο Ιλιον οπου εχει τελεια πραγματα.Οσο για την τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα δεν θα εχουμε πολυ κοσμο ετσι δεν μας ηρθε πολυ ακριβα..... εκανε 2€.

Δημοσίευση

hara όντως η τιμούλα είναι λίγο τσιμπημένη αλλά αξίζει!:)Εγώ σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου προσκλητήρια και μπομπονιέρες και νομίζω είναι μαι πολύ καλή ιδέα.Τι λέτε και εσείς;Καλά τόσο τέλειο όσο της Χαράς αποκλείεται να το κάνω:silly:

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Και εδω απο μεσα.....

Σας αρεσουν???

015b.jpg

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΦΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΑΚΡΙΒΑ!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Συννονόματη με το καλό η βάφτιση της μικρής. Πολύ ωραία τα προσκλητήρια. Και συμφωνώ με την happy mammy, δεν είναι πολύ ακριβά. Απο το λίγο που το έχω ψάξει βέβαια. Γιατί εμείς θα τα φτιάξουμε μόνοι μας και έτσι κοιτάω μόνο για να πάρω ιδέες.

Αλλά τις μικρής μου άρεσε πολύ. Αντε, καλότυχο να είναι το πουλάκι μου.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!

Σε αλλα μαγαζια που πηγα βρηκα πολυ πιο ακριβα προσκλητηρια και οχι τοσο ωραια.Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει φοβερα πραγματα σε πολυ καλες τιμες.

Παντως χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσει!!!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...