Μετάβαση σε περιεχόμενο

κάτι που νομίζω πως οφειλω να μοιραστώ μαζί σας ..

Recommended Posts

Διαβάζοντας τη περιπέτεια της csig και της Χαράς, θυμήθηκα μια εμπειρία που είχα εγώ με τη κόρη μου όταν ήταν τεσσάρων. με καλέσανε από το σταθμό να τη πάρω με 40 πυρετό και πονοκέφαλο.πανικοβλημένη το πιο κοντινό νοσοκομείο ήταν η ευρωκλινική παίδων. αφού την εξετάσανε μου είπαν ότι πρέπει να γίνει επειγόντως εισαγωγή για περαιτέρω εξετάσεις γιατί φοβόντουσαν ότι έχει την ανίατη. τους είπα να της κάνουνε τεστ στρεπτόκοκκου γιατί έκανε συνέχεια αμυγδαλίτιδες εκείνο το διάστημα και μου είπαν ότι δεν έχει νόημα. της κάναμε εισαγωγή,της παίρνανε αίμα και ούρα ανά δίωρο και απάντηση δε παίρναμε καμία.για να μη μακρηγορώ είχαν περάσει 12 ώρες και ακόμη το ψάχνανε. εγώ να βγαίνω έξω για να κλάψω και το παιδί ούτε να το τρυπήσουν δε ξέρανε! στις δύο τα ξημερώματα μπήκανε δύο νοσοκόμες για να κάνουνε ΤΕΣΤ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΥ!!!φυσικά τις έδιωξα και άρχισα να φωνάζω...το πρωί τους είπαμε να πάρουμε το παιδί και μας βάλανε να υπογράψουμε σε περίπτωση που πάθαινε κάτι το παιδί στα χέρια μας.πληρώσαμε τα μαλλιοκέφαλά μας συν ένα τεστ στρεπτόκοκκου το οποίο δεν έγινε ποτέ. τελικά ήταν μια ακόμη αμυγδαλίτιδα. κορίτσια εγώ έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου και από τότε ΠΑΙΔΩΝ και πάλι ΠΑΙΔΩΝ.!!! Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουνε κάποια στιγμή και το μόνο που θέλουμε σαν γονείς είναι να έχουμε να κάνουμε με επιστήμονες και όχι με επιχειρήσεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις χρειαστικε να νοσηλευτουμε στο παιδων γιατι ο μπεμπης εκανε εμετους εκλαιγε στο φαγητο και απο κακακια τιποτα.το πρωτο βραδυ το βγαλαμε σε ενα ρατζο στον διαδρομο (ειπα δεν πειραζει θα περασει!!!)το πρωι που ηρθαν οι γιατροι μας ειπαν οτι θα μεινουμε μεσα για εξετασεις 5 μερες οκ μεχρι εκει.εβλεπα ομως οτι παραμεναμε στο ρατζο εγω με ενα μωρο μολις 2 μηνων!!!!!!!!!! αρχισα να ρωταω για κουνακι,για θαλαμο γιατι ηταν αδυνατον να επιτρεψω το μωρο μου που ειναι προωρο να ειναι στον διαδρομο και να περνανε ολοι απο μπροστα του να πανε τουαλετα που ηταν διπλα μας!!!τελικα μας εβαλαν σε θαλαμο (αλλα στο ρατζο)και ξεκινησαν τις εξετασεις βαρβαρες εξετασεις του εσπασαν τις φλεβες γιατι δεν εβρησκαν τοσο μικροκαμωμενος που ηταν,και του εκαναν βαριουχο υποκλισμο(τι ειναι αυτο?)σε ενα κρεβατι ακτινογραφιων τον κραταγα σφιχτα χερια-ποδια και του εβαλαν μια συριγγα παχος του δαχτυλου μας στον ποπο του και του εριχναν ενα φαρμακο.

αφου τελειωσαμε τον κυκλο των εξετασεων βγηκε η διαγνωση ειχε παλινδρομηση και δεν βρηκαν κατι για την δισκοιλιοτητα μας εδωσαν θεραπεια για το πρωτο ενα γαλα και απλα περιμεναμε να κανει κακα για να κανει μαγερ κοπρανων

το θεμα ειναι πως ενω ειναι τελειο νοσοκομειο με υπεροχους-λαμπρους επιστημονες ειναι βιομηχανια και θα σας εξηγησω το γιατι

το γαλα που μας εδωσαν ο μπεμπης δεν το ηθελε καθολου ολο εμετο το εκανε το μυρισα και βρομαγε ψαριλα!!!!!!

τους το ειπα και μου απαντησαν αυτο ειναι αυτο θα πιει...εσεις δεν ξερετε και θελετε συνεχεια να αλλαζετε γαλα στο μωρο μονη σας και αλλα τετοια κουλα....περασαν οι 5 μερες και το παιδι συνεχιζε τους εμετους και κακα τιποτα! αρχησα να αγριευω...ηθελαν να το κρατησουν και αλλο γιατι για πειραμα????

πηρα την παιδιατρο μου και τους πηρε τηλ και μου εδωσαν τελικα αλλο γαλα και το καμαρι μου επινε σαν τρελο απο την πεινα του και ηρεμησε και απο τους εμετους

στο θεμα κακακια βοηθησε τελικα το νεο γαλα και οταν τους πηγα τα κυπελακια με δειγμα απορησαν και μου ειπαν πως εκανε κακα του και γιατι!!!!!!!!!!!!!!!! μα καλα ηλιθιες ειναι? εδω παρακαλαγαμε να κανει τωρα τι ψαχνουν????

ο καιρος περασε κατσαμε συνολικα 10 μερες και βγηκαμε με τσακωμο γιατι το παιδι ηταν πλεον καλα και δεν μας αφηναν να φυγουμε ενω ο θαλαμος ηταν με παιδακια με ιωσεις και ετρεμα μην μου κολλησει κατι ενδονοσοκομειακο

τελος να σημειωσω οτι προβλημα με τους γιατρους δεν ειχα κανενα ειναι ολοι τους αψογοι και πραγματικα δινουν αγωνα καθε μερα και σωζουν παιδακια!!!!!!!!την ολη ζημια και ειρωνια την ειχαν οι ειδικευομενοι

φανταζεστε τι ειναι να λεει ο καθηγητης βαλε θερμομετρο για κακα και ο ειδικευομενος να τον αμφιβαλλει?????

επειδη ομως αντεδρασα στα λεγομενα τους και επειδη τολμησα να επικοινωνισω με την παιδιατρο μου που τους πηρε τηλ και τους εκραξε

μου εφεραν την ημερα που φευγαμε ψυχολογο-κοινωνικη λειτουργο να δει και καλα αν ταιζω καλα και σωστα το μωρο μου καθε ποτε και πως το φροντιζω

η ουσια ειναι οτι δεν παυουν να ειναι δημοσια νοσοκομεια και αν δεν ψαχτεις σε οτι κανουν ειναι ικανοι να σε εχουν για την πρακτικη τους εξασκηση

συγνωμη για το πολυυυυυ μεγαλο μηνυμα

η αλήθεια είναι πως γενικά ότι έχει να κάνει με την υγεία και ειδικά των παιδιών πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. από τότε, η κόρη μου χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή άλλες δύο φορές, τη πήγα στο παίδων και στους Αμπελόκηπους και στην Πεντέλη και μπορώ να πω πως είχα τη τύχη να την εξετάσουν αξιόλογοι γιατροί και να μη βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα. γεγονός είναι πως σαν νοσοκομεία και σε περιφερικές παροχές υστερούν αλλά αυτό μπορώ να το αντέξω, την ανευθυνότητα όμως όχι. έχεις δίκιο με αυτό που σου έτυχε στο μωράκι σου και πραγματικά σου εύχομαι να μη τους ξαναχρειαστείς ποτέ, αλλά στη δική μας περίπτωση δε θα μου λέγαν ποτέ στο παίδων έτσι απερίφραστα ότι μάλλον το παιδί μου πρέπει να πάσχει από λευχαιμία. . .

το συστημα υγειας στην Ελλαδα υποφερει ανεξαρτητα απο το ανειναι δημοσιο η ιδιωτικο .Απλα στο ιδιωτικο ειναι πιο καθαρα και ξερεις οτι δεν θα κοβουν βολτες όλοι οι γυφτοι που το εχουν για εκδρομη .

Τον Νοεμβρη ο Σταυρος μου εκανε εμετους απο της 11.00 το βραδυ εως το πρωι καποια στιγμη την αλλη μερα το πρωι και ενω ειχε ανεβασει και πυρετο 38,2 και ηταν μαραμενο τον πηρα και πηγα στη πολυκλινικη που εχουμε στο ολυμπιακο χωριο σε αυτο το σημειο να αναφερω οτι στα εκτατα περιστατικα δεν υπηρχε παιδιατρος αλλα μονο γενικως ιατρος .Αφου τον ειδε μου ειπε οτι το παιδι ηταν αφυδατωμενο γιατι αρνιοταν να παρει το σκονακι για την αφυδατωση και επρεπε να το παμε στο νοσοκομειο για ορο και παρακολουθηση .Οντως το πηγα με τον αντρα μου στο παιδω πεντελης ειναι πιο κοντα παλιο κτιριο αλλα πολυ καθαρο μολις τον ειδε η ιατρος μου ειπε οτι θα τον κρατησουν για ενα 24ωρο λογω αφυδατωσης του βαλανε ορι αλλα του ειχε πεσει και το σαχαρο τον βαλανε σε ενα θαλαμο με αλλα δυο παιδακια στην αρχη το δωματιο ηταν 6κλινο .Μεσα στη βραδια το δωματιο γεμισε και ηρθε και ενα αγορακι με πνευμονοκοκο ενα κοριτσακι με ουρολοιμωξη στην πορεια ηρθε αλλο εναμε αναπνευστικο .Περιμεναμε να βγουμε αλλα την επομενη ο μικρος εκανε διαρροια καιμας ειπαν οτι αν συνεχιστει θα μας μετεφεραν σε ενα αλλο δωματιο ειδικο γαι τος γαστρεντεριτιδες και οντως την αλλη μερα επειδη ο μικρος συνεχισε μας πηγαν σε ενα θαλαμο μ ενα μωρακι ενος ετους το οποιο ειχε βαρια μορφης παλινδρομηση .Μας ειπαν οτι ο Σταυρος ειχε κολλσει απο μεσα απο το νοσοκομιο καποια λοιμωξη και λιγο αργοτερα στο ιδιο δωματιο εφεραν και τη μικρουλα με την ουρολοιμωξη.Μας ειχαν απαγορεψει αν βγαζουμε τα παιδια μας εξω και να μην δεχομαστε επισκεπτηριο αλλα τα παιδια επαιζαν μεταξυ τους 4 μερες καιμετα απο τεσσερις μερες μας ειπαν να μην τα αφηνουμε να παιζουν!σε ενα δωματιο θα τα κραταγαμε πανω στο κρεβατι τους ; Κια όλα αυτα ενω πριν λιγες μερες ειμασταν με κρουσμα πνευμονιοκοκοκου !Ο Σταυρος όλη τη νυχτα εβηχε και οταν το ειπα τον ακροαστηκαν μαλισυα μια κοπελα ειπε να του κανουμε μια ακτινογραφια μηπως ειχε ακροαστικα και δεν ακουγοντουσταν αλλα δεν του εκαν τιποτα .Ειχαν ερασει ηδη 5 μερες χωρις πυρετο και ειχε σταματησει και η διαρροια ο λογος που τον κραταγαν ηταν η αδυναμια και η ασυτεια δεν ετρωγε παρολο που ειχε ορο δεν ετρωγε τιποτα ουτε επεινε νερο .Την τριτη πηραμε εξιτηριο μαλισα ειχε κολλησει και ο αντραςμου γαστρεντεριτιδα. Την τριτη το βραδυ το παιδι ανεβασε 38,7 και την Τεταρτη το πρωι 39 και δνε μπορουσε να αναπνευσει καλα Τον ξαναπηγα μονη αυτη τη φορα γιατι δουλευε ο αντρας μου και τον πηγα με τους κουμπαρους μου μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα απλα μια ακομα ιωση οταν φυγαμε το παιδ μεσα αστοα υτοκινητο δεν μπορουσε να αναπνευσει πηρα την παιδιατρο τον πηγα απο εκει :ΔΙΑΓΝΩΣΗ :βροχιτιδα βαριας μορφης αν ηταν σε καποιο ιδιωτικο δεν θα κολλαγε τιποτα απο,όλα αυτα θατου εβαζαν τον ορο και θα φευγαμε για μενα το παιδων μπορει να εχει γιατρους αλλα αυτο μονο δεν φτανει .Κια να σας πω κατι ποιους γιατρουςεχει; αν δεν τους λαδωσεις δεν σε εξυπερετουν δεν θα ξεχασω εγω που εμπαιναν μεσα και τρυπαγαν τον πιτσιρικα και δεν ελεγαν στους γονεις τι εχει το μωρο αλλα δεν τους ελεγαν και τι εξετασεις κανουν .Απαπα τελιακ αν αρρωσταινουν καλυτερα να τα κραταμε σπιτι οσο γινετε

Εύη και Αναστασία έχω πάθει πλάκα!

Μα καλά είχανε τον ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 2 μηνών πρόωρο μωρό σε ράντσο στο διάδρομο? Κατευθείαν τηλέφωνο τα κανάλια θα είχα πάρει! :angry:

Αμ το άλλο? Το παιδί ίσως να πάσχει από την επάρατη? Φοβόμαστε? Τι πάει να πει? Μη μιλάς, κάνε τις εξετάσεις, και αν επιβεβαιωθεί ο φόβος σου, τότε ανακοίνωσέ το και συζήτησέ το! Τσάμπα έχασες Εύη 50 χρόνια από τη ζωή σου!

Όπως λέει η Νέλλυ, έτσι πρέπει να παρακαλάμε την Παναγία κάθε βράδυ που σταυρώνουμε τα μωρά μας.. Να τα έχει καλά όλα, και μαζί και τα δικά μας!

το ωραίο δε σας το είπα . . . πήρα τηλέφωνο το παιδίατρο που παρακολουθούσε το παιδί από τη στιγμή που γεννήθηκε, πριν γίνει η εισαγωγή, ο οποίος ήξερε και τη κατάσταση με την ευαισθησία στο λαιμό και αφού του εξήγησα τι είχε συμβεί τον είπα αν θα μπορούσε να έρθει από εκεί ή τουλάχιστον να έπαιρνε ένα τηλ. στο νοσοκομείο μήπως και μπορούσε εκείνος να βγάλει κάποια άκρη και η απάντησή του ήταν ότι δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο και ότι δε μπορούσε να κάνει κάτι .... εννοείται ότι από την επομένη άλλαξα παιδίατρο!

AX,KOΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!ΕΓΩ ΤΡΟΜΑΖΩ Κ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ......

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ifigeneia έγραψε:

Εύη και Αναστασία έχω πάθει πλάκα!

Μα καλά είχανε τον ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 2 μηνών πρόωρο μωρό σε ράντσο στο διάδρομο? Κατευθείαν τηλέφωνο τα κανάλια θα είχα πάρει! :angry:

Αμ το άλλο? Το παιδί ίσως να πάσχει από την επάρατη? Φοβόμαστε? Τι πάει να πει? Μη μιλάς, κάνε τις εξετάσεις, και αν επιβεβαιωθεί ο φόβος σου, τότε ανακοίνωσέ το και συζήτησέ το! Τσάμπα έχασες Εύη 50 χρόνια από τη ζωή σου!

Όπως λέει η Νέλλυ, έτσι πρέπει να παρακαλάμε την Παναγία κάθε βράδυ που σταυρώνουμε τα μωρά μας.. Να τα έχει καλά όλα, και μαζί και τα δικά μας!

ifigenia mou mhn aporeis perasa kai egw apo ton paidwn to mwro kai dn eixai sarantisei akoma kai mena thelane na me baloune se razto me ASARANTISTO mwro !!!!!upograpsame kai figame afou den eixai afto pou fobomastan....

Eixamαμε κι εμεις την εμειρια μας απο την εντατικη νεογνων του Αγλαια Κυριακου

Δεν ειχα παραπονα απο τους γιατρους ουτε απο ειδικευομενους και λοιπους

Βεβαια υποδομη για τα μπαζα..κτιριακη και τρομερη ελλειψη προσωπικου

Σ εμας η ενδονοσοκομειακη λοιμωξη δικαιολογειται πληρως λογω της προωροτητας και η τραγικη απωλεια ηταν εξηγησιμη και δεν θα σταθω εδω

Οταν το μωρακι μας "εφυγε" την επομενη ημερα που πηγαμε να παρουμε το παιδι να κανονισουμε τα σχετικα μας καλεσε ο διευθυντης στο γραφειο του και μας ειπε ποσο θα βοηθουσε τους ιδιους να κανουμε νεκροψια για να δουνε πού ηταν αυτη η εστια των μυκητων που δεν εντοπιζαν..Αν και για εμας ηταν πολυ σκληρο μετα απο τοση ταλαιπωρια ειπαμε το ναι με μια ανακουφιση οτι το μωρο μας δεν ηρθε στη γη για να φυγει ετσι απλα ,τουλαχιστον να βοηθηθει η επιστημη και αλλα μωρακια στο μελλον.. Το μωρο εφυγε 19-6 η νεκροψια εγινε 20-6 ειχε μπει Οκτωβρης οταν τα ειχα παρει στο κρανιο γιατι η παθολογικη κλινικη (που κανει νεκροψιες) και επισκεφτηκα δεν ειχε κανενα στοιχιο για να γραψει το χαρτι(ουτε ομως επικοινωνια με το παιδων ή εστω μαζι μου) Το νοσοκομειο δεν τους ειχε δωσει ΚαΝΕΝΑ στοιχειο Ξαναπηγε η μανα μου τους ξεχεσε και τους εδωσε καποια στοιχεια(εγω εψαχνα να κανω μυνησεις)

Νοεμβρη μου ταχυδρομουν το χαρτι της νεκροψιας ΣΤο ονομα του γιατρου που την εκανε υπαρχει μια παυλα;;; η ημερομηνια θανατου ειναι γραμμενη λαθος και να μην τα πολυλογω το χαρτι ειναι για πεταμα..

Το χαρτι αυτο δεν εφτασε ποτε στο Παιδων απ οπου μου το ζητησαν..τι να πω ισως να περιμενουν να τους το παω εγω..καποια στιγμη ισως να τους το παω

Αλαλουμμμ

koritsia ego gennisa se kliniki i opoia sxetizetai me megali asfalistiki etaireia,tous rotisa loipon ean asfaliso to paidi k ou mi gennito xreiastei nosileia ean tha tin nosilefsoun amesa k me pliri kalupsi dioti me endiaferei na apofugo to dimosio nosokomeio....safi apantisi den peira,masimena logia...

δυστυχώς έτσι είναι στα νοσοκομεία έχουν τους ασθενείς για πειράματα και ειδικά αν πας στο πανεπιστημιακό της Λάρισας....την πάτησες καλύτερα να μείνεις σπίτι χωρίς περίθαλψη παρά να πας εκεί. Εκεί σε βλέπουν μόνο σαν ποντίκι έτοιμο να δεχτεί τα πειράματά τους! :angry::angry: για να μην πω και για τους ειδικευόμενους που έχουν την μύτη του ψηλά λες και κάποιοι είναι! :angry:

Μακάρι όλα τα παιδάκια να είναι καλά για να μην πέσουν στα χέρια τους!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...