Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μετά από 3 εβδομάδες λοιπόν, ανοίγω αυτό το θεματάκι για να μοιραστώ μαζί σας λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τη γαμοβάφτισή μας...

16-05-2009 και ώρα 18.00 ενωθήκαμε με τον Κωνσταντίνο μου με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον Θεού κι ανθρώπου... Έπειτα βαφτίστηκε το μικρό μου διαμαντάκι και πήρε το γνωστό ονοματάκι της! ΜΑΡΙΑ... Είναι το όνομα που λατρεύω, γιατί Μαρία λένε την Παναγία, αλλά και τη μητέρα μου. Τη φωνάζουμε Μαράκι χαϊδευτικά, αλλά το όνομά της μένει ως έχει.. Μαρία! Είναι εύηχο, σύντομο, όμορφο και της πηγαίνει πολύ! Έμαθε και ακούσει σε αυτό και όποτε τη φωνάζω γυρνάει...

Οι καλεσμένοι ήταν πάρα μα πάρα πολλοί, αλλά μας τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν οι μισοί. 480 άτομα.

Θα το λέω και θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω!!! Οι φίλοι μου Μαρίνα, Μιχάλης και Μιχαήλ Άγγελος, η οικογένεια δηλαδή της sweetmammy ήταν εκεί! Έκαναν τόσο ταξίδι τα παιδιά για να είναι στις χαρές μου! Με κατασυγκίνησαν τα άτιμα! Είναι τόσο γλυκά παιδιά και τα 3! Ε ο μικρός έχει ένα μικρό προβάδισμα! Εξάλλου όσες τους έχετε γνωρίσει σε κάποια συνάντηση θα συμφωνείτε! Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ και για την παρουσία σας και για τα δώρα σας, ότι και να πω είναι λίγο! Σας αγαπώ πολύ πολύ και στεναχωριέμαι που δε σας γνώρισα νωρίτερα όταν ζούσα επί 6 χρόνια στην Αθήνα.

Και να φαναστείτε ότι έμενα 1 λεπτό απόσταση από το πατρικό της Μαρίνας!!!:ohmy:

Το θέμα της βάφτισης ήταν η πασχαλίτσα και τα χρώματα του γάμου μπεζ-κόκκινο.

Περάσαμε τόσο μα τόσο όμορφα!!! Ήμασταν οι εαυτοί μας, χαρήκαμε, διασκεδάσαμε, συγκινηθήκαμε, κλάψαμε (εγώ δηλαδή κατά τη βάφτιση), ίδρωσα, έσκασα, κοκκίνισα, χάλασαν τα μαλλιά μου, λίγο από τον ιδρώτα και λίγο από τα στέφανα που μάγκωσαν, το φόρεμά μου στο καθαριστήριο σαν να κόντυνε λίγο (το πήρα με λεκέ από τη μοδίστρα και το πήγα 2 μέρες πριν καθαριστήριο -και ο λεκές δε βγήκε, αλλά κόντυνε κιόλας) αλλά δε με ΠΤΟΗΣΕ ούτε με ΧΑΛΑΣΕ τίποτα! Μόλις τελείωσα από κομμώτρια και πριν πάω αισθητικό πήγα στο καφέ που δουλεύει ο κολλητός του άντρα μου και κατεβάσαμε από 5 ή 6 σφηνάκια ο καθένας (ο κολλητός κι εγώ). Τι το ήθελα το πόρτο? Κοκκίνισαν τα ήδη κόκκινα μάγουλά μου, ήπια μετά 3 λίτρα νερό και αυτό ήταν! Ο ιδρώτας ποτάμι!

Θα ανεβάσω κάποιες φωτο σιγά σιγά, η ανάλυσή τους είναι μικρή, ελπίζω να φαίνονται καλά. Αντί για τυπωμένα δείγματα μου τιε έδωσε ο φωτογράφος σε ψηφιακή μορφή, αλλά έχουν μικρή ανάλυση...

Λείπουν φωτογραφίες από τις παιδικές μπομπονιέρες και γλυκά.. Θα σας τις περιγράψω απλά… Και στην πορεία θα σας γράφω ότι θυμάμαι…

Η παιδική μπομπονιέρα ήταν κουμπαράς πασχαλίτσα! Είχα κάνει 100 κομμάτια, στο γάμο ήταν 20 παιδάκια και δεν έμεινε ούτε μία! Παίρνανε από μόνοι τους οι καλεσμένοι, ο καθένας για τα εγγόνια και ανίψια που είχανε αφήσει σπίτι. Νομίζω ότι δεν πρόλαβε να πάρει η Μαρίνα για τον Μιχαλάκη.. Το έχω φέρει βαρέως! :(:angry: Το γλυκό για τα παιδάκια ήταν μάφινς ζωγραφισμένα από πάνω πασχαλίτσα. Ήταν όλα τα λεφτά! Και νόστιμα... Είχα δοκιμάσει την προηγούμενη μέρα! ;)

Λοιπόν ξεκινάω...

• Απαντήσεις 107
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Ουουουουουυ... μια χαρά φαίνονται!!! Ήλπιζα να μη φαίνονται καλά για να κρυφτούν οι ατέλειές μου! χαχαχα... :woohoo:

Συνεχίζω...

Το ποτηράκι που κερνούσαμε το λικέρ! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! :P

Δημοσίευση

Ιφιγενεια μου αν και στα ειπα και στο Facebook θα στα πω και εδω :) .Καταρχας να ζησετε και να γερασετε ευτηχισμενοι με τον αντρα σου.Καθε μερα που θα ξημερωνει να ειναι πιο ευτηχισμενη απο την προηγουμενη.Τωρα για τη μικρη ΜΑΡΙΑ ευχομε να ειναι πανω απο ολα γεματη υγεια ευτηχισμενη παντα στην ζωη της γεματη αγαπη να την δειτε να γινετε μια σπουδαια κοπελα,συζηγος,μαμα και να σας γεμιζει ευτηχια παντα.Επισης ευχομε συντομα να της σκαρωσετε και ενα αδελφακι :) .

Δημοσίευση

Ιφηγενεια να ζησετε να ειστε ΠΑΝΤΑ γεροι και ευτυχισμενοι και να σας ζησει το Μαρακι σας!!!!

Ηθελα να δω πρωτα ολες τις φωτογραφιες και μετα να σχολιασω αλλα θελω να σου πω οτι οι λαμπαδες σου ειναι οι ωραιοτερες που εχω δει τοσο σε γαμο οσο και σε βαπτιση.Ειδικα αυτη με την εικονα ειναι τοσο ωραια και με συγκινητικη που αντι καποιο αρκουδακι ειχε επανω την Παναγιτσα με το Χριστο.Μπραβο για την ιδεα....καταπληκτικη!

Δημοσίευση

και ελεγα και εγω την νυφη δεν θα την δουμε??????? με προλαβες χιχι

να σου ζησει η υπεροχη πανεμορφη κορουλα σου το μαρακι!!! γερο και σιδερενιο σε ολη του την ζωη να ειναι!!!!

και εσεις οι νιοπαντροι να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι να καμαρωνετε το παιδακι σας και την οικογενεια σας αντε και καλους απογονους!!! ουπς εχετε ηδη εναν αντε και με ενα 2ο φιλακια!!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και βαθιά ερωτευμένοι :) Να χαιρεστε το θησαυρο σας το Μαράκι σας που ειναι μια ομορφιά !!!!

Φαινετε οτι περάσατε πολυ ομορφα , λαμπετε ολη η οικογένεια :) Να στε πάντα καλά !!!

Δημοσίευση

Nα ζησετε ιφιγενεια και να καμαρωσετε την μικρη Μαρια οπως επιθυμειτε!! θελουμε και αλλες φωτο δεν μας κουρασες καθολου, πολυ ωραιος γαμος και βαπτιση μου αρεσε που συνδιασες το κοκκινο και στο γαμο και στην βαπτιση πολυ ωραια τα εκανες, και παλι Να ζησετε!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τα ευχολόγια...

(τα πιτσιρίκια τελειώσανε τους στυλούς, γράφανε ευχές και ζωγραφίζανε καρδιές και πεταλούδες και πασχαλίτσες καθόλη τη διάρκεια του πάρτυ, αλλά καλύτερα.. αφήσανε τους γονείς τους να διασκεδάσουν...) ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...