Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 107
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Φιλεναδιτσα μου εμεις σας ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για την υπεροχη και θερμοτατη φιλοξενια...:laugh:

Ο γαμος και η βαπτιση ηταν απο τα πιο ομορφα μυστηρια που εχω δει... ολα προσεγμενα και τελειο το θεματακι σας... το λευκο με το κοκκινο ηταν οτι πιο ταιριαστο...:)

Και τωρα που βλεπω τις φωτογραφιες τα ξαναθυμαμαι... οι λαμπαδες τελειες, εσυ και ο Κωνσταντινος σου επισεις τελειοι... ;)

Χεχε... το Μαρακι το αφησα για το τελος... απιστευτο κουκλι... απο κοντα θες να την μπουκωσεις ολοκληρη... ημουν πολυ κοντα της καθ'ολη τη διαρκεια και ευχαριστηθηκα το μουτρακι της... χιχιχι... :P

Σου ευχομαι τα καλυτερα... οτι πραγματικα επιυθμεις να σου συμβει στη ζωη σου γιατι εισαι πολυ καλο κοριτσι και το αξιζεις...:)

Δημοσίευση

Το Μαράκι μου όλο το βράδυ, στην αγκαλιά της νονάς μου (αυτές οι δύο λατρεύονται στην κυριολεξία) δεν σταμάτησε να χειροκροτάει και να στέλνει φιλάκια!

Κάναμε είσοδο και οι 3 μας στο μαγαζί με το "Μέχρι το τέλος του κόσμου" του Ρέμου, κόψαμε την τούρτα με το "You" των Ten Sharp, χορέψαμε στην αρχή με τον Κωνσταντίνο μου το "Ποτέ ποτέ ποτέ" από Πάριο και Δήμου και μετά οι 3 μας το "Μαρία Μαράκι Μαριώ" από Ρόκκο. Πέφτανε σαπουνόφουσκες και χιόνι από ψηλά και γύρω μας είχαμε παιδάκια... Τα παρανυφάκια και όχι μόνο.. Κορίτσια αισθάνθηκα σαν να ήταν δικά μου παιδιά.. Μας φαντάστηκα με πολλά παιδάκια και έμπηξα λιγουλάκι τα κλαματα... :blush:

Δημοσίευση

Δε θα σας κουράσω άλλο... Κανα δυο ακόμα!

Μετά από 1 εβδομάδα ξαναντυθήκαμε, ξαναβαφτήκαμε, ξαναχτενιστήκαμε (ο Κωνσταντίνος μου έξαλλος... χαχαχα) και πήγαμε για φωτογραφίες στην Πλάκα Λιτοχώρου.. Οι Βορειοελλαδίτισσες μπορεί να την έχετε ακουστά! ;)

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Δε θα σας κουράσω άλλο... Κανα δυο ακόμα!

Μετά από 1 εβδομάδα ξαναντυθήκαμε, ξαναβαφτήκαμε, ξαναχτενιστήκαμε (ο Κωνσταντίνος μου έξαλλος... χαχαχα) και πήγαμε για φωτογραφίες στην Πλάκα Λιτοχώρου.. Οι Βορειοελλαδίτισσες μπορεί να την έχετε ακουστά! ;)

Βρε Ιφιγενεια αυτο ηξερα οτι το κανουνε στην Ιταλια... το κανουν και στη Βορεια Ελλαδα;

Δημοσίευση

Και πάνω που πάω να σας στείλω τις τελευταίες από τις μπομπονιέρες των μεγάλων και τα γλυκά, χαλάει πάλι το card reader... :angry:

Αλλά σαφέστατα δεν τελείωσα.. Είχαμε ανεπίσημη συνάντηση...

Ifigeneia και sweetmammy... Με τα παιδάκια μας...

Το Μαράκι δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον Μιχαλάκη... Ε... το νταραβέρι έγινε.. και επιτόπιο μάλιστα!

Φιλενάδα μου είσαι πολύ πιο όμορφη από κοντά! Εγώ πάλι.. Μετά τα πρώτα καλαματιάνα... απαπαπαπαπα... χάλια! :P

Δημοσίευση

Ιφιγένεια μου αρχικά να ζήσετε και να χαίρεστε το πανεμορφο Μαράκι σας!:P

Για τι να πρωτοπώ;Όλα ήταν πανέμορφα διαλεγμένα με πολύ γούστο και αγαπη!Στα προσωπα σας ζωγραφισμένη η ευτυχία και τα χαμόγελα σας απο τα πιο λαμπερά που έχω δει ποτέ!

Εύχομαι αυτή η χαρά να σας συντροφευει μια ολόκληρη ζωή:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Γι αυτο σε χασαμε κυρια μου....ειχες τοσες ετοιμασιες!!!!!!Ιφιγενεια...τι να πω ..ολα τελεια!!!!!Μπραβο σου!!!!Καταρχην να ζησετε!Να ευτυχησετε!Να σας ζησει το Μαρακι σας!Να εχετε βιον ανθοσπαρτον με ολα τα καλα!Μου αρεσε παρα πολυ το νυφικο σου,τα μαλλια σου,αυτα που φορουσε ο αντρας σου,καλα η Μαρια....μια θεα οπως παντα!!!!Ολα ηταν υπεροχα,και ο τροπος που μας τα παρουσιασες εδω με εκανε να νομιζω πως εζησα κι εγω μαζι σας αυτες τις τοσο ιερες στιγμες!Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!:kiss:

ΥΓ.Αν μιλας με το Σκαρλετονι,δωσε πολλα φιλακια απο μενα και πεστης αρκετη αποχη εκανε,καιρος να γυρισει,την θελω εδω!;)

Δημοσίευση

Iφιγενεια μου τι να πρωτοπω?? :woohoo:

Ολα τελειαααααααααααα!!! ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Εσεις πανεμορφοι.. το Μαρακι σκετη γλυκα..

Ο στολισμος, τα λουλουδια, το προσκλητηριο,

οι φωτογραφιες, η τουρτα.. Η ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ!!!!!!!!!!!!

Ολα ξεχωριστα σαν εσας!!

Να ζησετε ευυχισμενοι για μια ζωη και να αποκτησετε

πολλα πολλααααα παιδακια.

Οτι καλυτερο μεσα απο την καρδια μου.

Δημοσίευση

Νέλλυ μου (hope_89), μικρή μου μανούλα, ότι ποθείς σου εύχομαι! Με το καλό και οι δικές σου χαρές! Να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου και τον πατέρα της!

Kallio μου καλή λευτεριά και μην ανησυχείς! Είναι ευχής έργον εγκυμοσύνη χωρίς δυσάρεστα συμπτώματα (χαχαχα... off topic και στο δικό μου θέμα... Ε δε με πιστεύω!). Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

Julie μου ότι ποθείς κορίτσι μου! Να χαίρεσαι ότι αγαπάς! Νομίζω δεν είσαι ακόμα μανούλα.. Με το καλό να γίνεις! ;) Ή πάλι γκάφα κάνω? :dry:

hara μου ευχαριστώ πολύ, κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Ναι, η παιδική λαμπάδα είναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη. Απαγορεύονταν τα κουκλάκια, παιχνιδάκια, τούλια στη λαμπάδα και σκεφτόμουν εκτός από λουλούδια φυσικά τι άλλο μπορούσα να βάλω.. Και μου ήρθε η ιδέα της εικόνας.. Αφού και το Μαράκι μου πήρε το όνομα της Παναγίτσας...

LaLa μου και στα δικά σας!!! :) Να χαίρεσαι κι εσύ το στολίδι σου!

VASOMITS τα είπαμε και στο facebook... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Και σύντομα μανούλα.. Α! Και σε ευχαριστώ και για το χρόνο που μου είχες διαθέσει για να μου μάθεις το movie maker! :)

Αγγελική μου (Moussa) σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Και στων παιδιών σου τις χαρές τώρα! :)

Δημοσίευση

oliax73 σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι ότι αγαπάς! :)

evik79 ευχαριστούμε πολύ! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου! :)

thouli μου και στη βάφτιση του γιόκα σου! :) Με το καλό! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και τα καλά λόγια! :cheer:

apis μου, Λινάκι μου, να'σαι καλά κορίτσι μου! Αυτό που σου πήρε ο Θεός να σου το επιστρέψει διπλό! ;)

Δημοσίευση

marianda ευχαριστούμε πανέμορφη εγκυούλα του mammyland!:cheer: Να χαίρεσαι τον γιόκα σου και με το καλό και η αδερφούλα του!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ είδες? Αποκαλύφθηκα! :P Να χαίρεσαι τον μικρό σου πρίγκιπα και με το καλό να βαφτιστεί κι αυτός!

ranini μου σε ευχαριστώ και για το θέμα που μου είχες ανοίξει παραμονές των μυστηρίων...;) Να χαίρεσαι τον άντρα σου και σύντομα να σκαρωθεί στην κοιλίτσα σου και το δικό σου θαυματάκι! :cheer:

καντινου μου ότι ποθείς για σένα, τον άντρα σου και τις κορούλες σου! :cheer:

ΦΑΝΗ26 μου σε υπερευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Καλή λευτεριά να έχεις κορίτσι μου! Μέσα από την καρδιά μου κι εγώ σου εύχομαι να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο και παμέμορφο σαν κι εσένα μωράκι! :cheer:

Υβοννάκι μου κούκλα μου! Μωρέ ναι, είχα χαθεί, αλλα τις τελευταίες μέρες επανήλθα! Δε σε πετυχαίνω όμως! Να'σαι καλά ομορφιά μου! Και στις χαρές του γιου σου! Και πεθερά και γιαγιά! :P Θα μιλήσω με το σκαρλετόνι μας και θα της το πω...

Δημοσίευση

Ευχαριστω αγαπη μου!!!!:laugh: Α!η φωτο στη θαλασσα ειναι για να την κανεις ποστερ!:woohoo: Επισης προσεξα σε μια αλλη φωτο οτι η Μαρια σου εκδηλωνει ολοφανερα μεγαλο ενδιαφερον για τον παιδαρο της γλυκιας μαννουλας,τοσο που κοντευε να φυγει απο την αγκαλια σου για να παει σ αυτον!:woohoo: :laugh:

Ενας μεγαλος ερωτας εγεννηθη!:laugh: :P

Δημοσίευση

τι να πω:woohoo: :woohoo: :woohoo: ειστε μια υπεροχη οικογενεια και σας ευχομαι καθε χρονος που θα περναει να ειστε ακομα πιο ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!!!!!!!!!!!να ζησετε κι εσεις και το μωρακι σας που ειναι ενα απιστευτο κουκλι να ειναι γερο και καλοφωτισμενο!!!!!!!!Τις θερμοτερες ευχες μου!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΠΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΟΥΛΑ!ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!ΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΣΑΣ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...