Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου προχθες ειχαμε μια δυσαρεστη περιπετεια με τη μικρη μας.

Οπως καθε βραδυ την κοιμησα στο κρεβατι μας(γιατι να αναφερω μονο εκει κοιμαται ησυχη με την πιπιλα της χωρις κλαματα και υστεριες)και περιμενα να την παρει για τα καλα ο υπνος και να την βαλω στην κουνια της.

Οπως φαινεται ομως αυτη ξυπνησε και καβαλισε τα μαξιλαρια που της ειχα βαλει για προστασια και επεσε απο το κρεβατι.Απο το κλαμα δεν μπορουσε να παρει ανασα....

Κοριτσια μου οτι και να σας πω ειναι λιγο μου ειχανε κοπει τα ποδια και ετρεμα ολοκληρη απο το σοκ.

Την αφησα να ηρεμισει λιγο και πηρα την παιδιατρο οπου και με συμβουλεψε πως απο την στιγμη που δεν ξερουμε πως επεσε καλο θα ηταν να την παω στο παιδων για να την δουνε.Εγω σε ολη την διαδρομη εκλεγα και της ζηταγα συγνωμη και αυτη με κοιταγε με τα πρησμενα της ματακια απο το κλαμα.

Στο νοσοκομειο που την πηγαμε της κανανε καποιες εξετασεις και της πηρανε ουρα αλλα μας ειπανε οτι πρεπει να μεινει μεσα το βραδυ για να την παρακολουθουνε την ωρα του υπνου για το λογο οτι δεν ξεραμε αν επεσε με το κεφαλι,τον αυχενα η την σπονδυλικη στηλη.

Ετσι και εγινε την βαλανε σε μια κουνια και εγω ξαπλωσα στο κρεβατι διπλα της.Περιτο να σας πω οτι δεν εκλεισα ματι ολο το βραδυ.Παρακολουθουσα καθε ανασα της και τα εβαζα με τον εαυτο μου που δεν ημουνα εκει να την προλαβω πριν πεσει.Το πρωι οταν βγηκανε οι εξετασεις ουρων ηρθε ο υπευθυνος και μου ειπε οτι βρηκανε στα ουρα της λιγο αιματακι ετσι επρεπε να της ξαναπαρουν ουρα αλλα με καθετηρα αυτη τη φορα για να ειναι σιγουροι 100% και με βγαλανε εξω απο το δωματιο.Κοριτσακια μου εκει τα ειδα ολα......να την ακουω να σπαρταραει απο το κλαμα και εγω να μην μπορω να κανω κατι.Οταν μπηκα μεσα και την πηρα στην αγκαλια μου πρωτη φορα τυλιξε τα ποδια και τα χερακια της γυρω μου τοσο σφυκτα σαν φιδι.

Ευτυχως ομως οι επομενες εξετασεις βγηκαν καλες και μου ειπανε οτι το αιματακι πρεπει να ηταν απο το τρανταγμα της πτωσης.

Ακομη και τωρα νιωθω τοσες τυψεις που υπεβαλα το μωρακι μου σε τοσες εξετασεις και τοση ταλαιπωρια.

ΥΓ:Με τη ευκαιρια αυτη ηθελα να πω οτι οσο ημουνα εκει ειδανε πολλα τα ματια μου.

Ειδα μωρακια αρρωστα και παιδακια να πονανε μετα απο επεμβασεις.Τοτε αμεσως συνειδητοποιησα ποσο σημαντικο ειναι να εχουμε την υγεια μας.Πολλες φορες τα αγχοι και τα προβληματα της εποχης δυστχως μας κανουνε να ξεχναμε την ουσιαστικη σημασια της υγειας,το να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ερχονται και παρερχονται.......

Δημοσίευση

Τελος καλο ολα καλα :) .Καλο ειναι να την μαθεις σιγα σιγα στην κουνια της εναναγκη κοιμηζε την αγκαλιτσα σου στο κρεβατι σας και μετα κατευθιαν στην κουνια.Περαστικα σας και ολα να πανε καλα απο εδω και περα :) .

Δημοσίευση

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΣ! . ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ....ΕΛΕΝΗ

Δημοσίευση

Φαντάζομαι τρομάρα που πηρες καρδούλα μου...

Αφού είναι όμως όλα καλά, μην στεναχωριέσαι...

Καλύτερα τώρα να αρχίσεις να την βάζεις κατευθείαν

στην κούνια μιας και ζωήρεψε και η ζουζούνα σου και

που θα πάει...θα συνηθίσει!

:kiss:

Δημοσίευση

ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΧΑΡΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΦΟΒΟΣ!!!! ΤΙ ΦΤΑΙΣ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ?:(

ΝΑ΄ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ "ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΟΥ Ε?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ,,ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕΤΑ!!!

ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ..ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

τέλος καλό όλα καλά κορίτσι μου. και εμένα μου είχε φύγει από το ριλάξ στην ηλικία της μπέμπας σου και κόντευα να πεθάνω από τις τύψεις αλλά μου είπε ο παιδίατρος ότι η φύση έχει προβλέψει ώστε να είναι ανθεκτικά τα μωράκια σε τέτοια χτυπήματα.που να δεις όταν θα αρχίσει να τρέχει άγχος που θα έχεις!!! με αγκαλίτσες τα ξεχνάνε όλα. τα σοβαρά είναι αυτά που είπες, τα παιδάκια με τις σοβαρές ασθένειες που μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία και σε κοιτάνε με ματάκια μες στην απορία,να σε παρακαλάνε να τα πάρεις από κει μέσα ....αυτό δεν αντέχεται με τίποτα!!!! υγεία πάνω από όλα για τα παιδάκια όλου του κόσμου!

Δημοσίευση

αγαπη μου καταλαβαινω τι τρομαρα πηρες!!!! και εμενα επεσε ο μπεμπης πριν 3 μηνες περιπου απο το κρεβατι με τα μουτρα στο πατωμα (καβαλησε και ο δικος μου τα μαξιλαρια)και εχασα την μιση ζωη μου ετρεμα το κλαμα του σπαρακτικο εκανε ποση ωρα να τον ησυχασω απεκτησε ενα καρουμπαλο στο κουτελο του εβαλα αμεσως παγο και οταν πηρα την παιδιατρο μου ειπε απλα να τον παρακολουθησω στον υπνο και αν μελανιασει στο καρουμπαλο να τον παω παιδων ευτυχως δεν συνεβη τιποτα και ολα πηγαν καλα (γιατι εχουμε νοσηλευτει στο παιδων και το τρεμω)να την βαζεις κατευθειαν στην κουνια της γιατι οταν αρχισουν να στριφογυρνανε ειναι επικινδυνο να ειναι στο κρεβατι μας εγω τον κοιμηζω στο κρεβατι το μεσημερι για κανα 20λεπτο και ειμαι ορθια μην με παρει ο υπνος και κατευθειαν τον βαζω στο κρεβατι του την νυχτα ευτυχως κοιμαται αμεσως σιδερενια η πρωτη της τουμπα

Δημοσίευση

Αχ βρε Χαρουλα τι τρομαρα πηρατε!!!μεγαλη ταλαιπωρια περασατε κοριτσι μου!Ομως ευτυχως ολα ειναι καλα και συντομα η δυσαρεστη αυτη εμπειρια θα αποτελει μακρινη αναμνηση!Μην σκεφτεις οτι φταις σε κατι,αυτα συμβαινουν καμμια φορα εστω κι αν ειμαστε διπλα στα μωρα μας,ειναι η κακια η στιγμη που λεμε,αλλα ευτυχως τελος καλο,ολα καλα!Περασμενα ξεχασμενα κι ολα καλα τωρα Χαρα μου!:)

Δημοσίευση

hara περαστικα σας και σου ευχομαι να μην ξαναπερασετε καμια αλλη τρομαρα!μην κατηγορεις ταν ευατο σου,να ευχαριστεις τον θεο που ειναι καλα το μωρο,αντε και τα ματια μας 14.:S ξεχασε το τελειωσε.

Δημοσίευση

hara μου σιδερένιο το κορίτσι σου! Από δω και πέρα ούτε μυξούλα στη μυτούλα της... Τι ήταν κι αυτό που περάσατε.. Ευτυχώς όμως χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα..

Υγεία Παναγίτσα μου, υγεία υγεία και μόνον υγεία σε όλα τα παιδάκια του κόσμου!

Αμήν...

Δημοσίευση

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ..ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!!ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.ΠΟΥ Θ ΑΠΑΕΙ..ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!

Δημοσίευση

ΑΧ,ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ......

ΠΡΩΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩΗΡΕΨΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!

Η μπεμπα ειναι μια χαρα,απο την αρχη βεβαια εδειχνε καλα αλλα τους προβληματισε το αιματακι.

Το τι σοκ περασα εγω δεν περιγραφεται,τωρα καταλαβαινω την μαμα μου που μου ελεγε για τις αγρυπνιες που εκανε οταν αρρωστεναμε και το αγχος της στο να ημαστε παντα καλα και εγω τοτε την αποκαλουσα υπερβολικια.

Το μονο που μας εμεινε τωρα απο ολο αυτο ειναι οτι ενω κοιμοτανε μονη της στο κρεβατι με την πιπιλα της χωρις κουμινματα και αγκαλιες τωρα δεν κοιμαται με τιποτα χωρις αγκαλια και κατα τη διαρκεια της νυκτας ξυπανει 3-4 φορες με εντονα κλαματα και θελει να την παρω στην αγκαλια μου για να ξανακοιμηθει.

Δημοσίευση

Περαστικά σας κι εύχομαι αυτό να είναι και το τελευταίο δυσάρεστο που συμβαίνει στο κοριτσάκι σας.

Κι εμείς έχουμε φάει αρκετές τούμπες, έχουμε νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο...και καταλαβαίνω την αγωνία που περάσατε.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδάκια, τόσο περισσότερη προσοχή και επιτήρηση χρειάζονται αλλά δυστυχώς το κακό συμβαίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Να είναι πάντα γερή η μπουμπούκα σας όπως και όλα τα παιδάκια του κόσμου..

Δημοσίευση

TELOS KALA OLA KALA.SE KATALAVAINW APOLITA TO POS ENIWTHES STO PAIDWN.EMENA O GIOS MOU NOSILEYTIKE 20 IMERES STO PAIDWN ME MIA SPANIA NOSO KAI OTAN ME DIWXNANE OI GIATROI GIA NA TOU KANOUN EXETASEIS KAI TON AKOUGA NA KLAIEI EKLAIGA KAI EGW MAZI TOU.SOU EYXOMAI OLOPSIXA NA MIN EPISKEFTITE POTE XANA TO PAIDWN.:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...