Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:woohoo: Eλενη μου,να σας ζησει αγαπη μου!!!!:woohoo: Να ειναι παντα γερος και τυχερος ο μπεμπουλης σας!!!!Περιμενουμε να γυρισετε να μας τα πεις και να δουμε φωτο του μωρου!;) Ευχες και πολλα πολλα φιλακια κουκλα μου!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το σπέρμα καλή μου δεν διορθώνει εύκολα να υπάρχει θέμα.. βέβαια έχει να κάνει και με το τι θέμα υπάρχει. Αν είναι απλά θέμα κινητικότητας η μορφολογίας κάτι μπορεί να γίνει, αν όμως είναι θέμα ποσότητας σπερματοζωαρίων εκεί δεν μπορεί να γίνει τπτ.. εμείς με ολιγοασθενοσπερμία, με θεραπεία, καταφέραμε απλά τις 500 χιλιάδες να τις κάνουμε 1 εκατομμύριο.. κλάσε να φουμάρουμε δηλαδή.. παιδί πιο εύκολα πιάνω με τον κρίνο παρά από τον άντρα μου.. πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει αζωοσπερμία, εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα και μπορεί να μην μπορέσεις να βρεις κανένα σπερματοζωαρίω και να χρειαστεί να πας σε εξωσωματική με δότη αν το δεχτεί ο σύζυγος ή ο σύντροφος σου.
    • Λέτε κι εγώ να θέλω κατι για την tsh?Αυτος ο ενδοκρινολογος δεν ειπε κατι, εχω και οζωδη μορφή θυρεοειδους λόγω κληρονομικοτητας, αλλα  μια χαρά ειναι και ο κύκλος μου.Αν δεν δω φως θα ξαναψαχτω, εκτός αν ειναι αλλού το προβλημα.Το σπερμα λέτε διορθωνεται εύκολα αν υπαρχει θέμα?
    • Για την προλακτινη δεν ξέρω αλλά αν οι γιατροί σου λένε ότι είσαι οκ δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Την TSH σίγουρα την θέλουν χαμηλά. Εμενα ο εξωσωματικός μου έλεγε ιδανικά να είναι κάτω από 2. Με το καλό η ετ !!!
    • Με το καλό τα μωράκια σου!! Εγώ γέννησα τα δίδυμα Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό με το γιατρό μου. Ολα πήγαν μια χαρά!! Αν γεννήσεις πρόωρα εξαρτάται στο αν η ιδιωτική κλινική έχει μενν κ από ποια εβδομάδα δέχεται. Αν δεν έχει τα μωρά θα πάνε στο Πανεπιστημιακό.Για το ΙΑΣΩ δεν έχω εικόνα αλλά στο Πανεπιστημιακό γέννησε μια φίλη μου κ τα 3 της παιδιά με δικό της γιατρό και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.
    • Η γυναικολογος μου ειπε οτι 2.50 και κατω πρεπει να ειναι.Εγώ ωορρηξια κάνω το εχω επιβεβαιωσει στη γυναικολογο.Ο ενδοκρινολογος ειπε δεν χρειάζεται κατι για ψαξιμο ουτε περαιτερω εξέταση μου.εβαλε, κ εγώ είχα μια.φορα ανεβασμενη προλακτινη 38 μετα επεσε στο 23 οποτε μάλλον λόγω αγχους.Σκέφτομαι να τ ξαναμετρησω ή να παρω και δεύτερη γνώμη οταν βγει το σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλό.Ο ενδοκρινολογος μου ειπε βλεποντας ολες τις μετεησεις οτι ειναι πολυ καλές και η Αμη, τώρα αυτο μενει...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...