Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!!!!

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ.....ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ..

ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ...ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!!!!! ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΕ?????????????:( :(

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ? ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΕΚΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΕΙ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ..

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΡΑΓΕ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙ?

ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ...

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ? ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ. ΚΟΙΜΩΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΕΡΙ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΕΠΟΙΚΗΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ.

Αχ φιλεναδα εφτασε η ωρα να γινει ακομα πιο αντρας ο παιδαρουλης σου???

Πωπωωωω!Σε καταλαβαινω για το αγχος σου αλλα σιγουρα θα πανε ολα καλα!Η μανα παντα ακουει το παιδι της! ;)

Φιλακια και στους δυο σας!!!! :kiss:

:laugh: Βενετια μου τι κανετε καλε?χαθηκαμε...:P

Αντε καλη αρχη να κανετε!!!!!!Ο ΚΟΥΚΛΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ;) μια χαρα θα τα παει,τιποτα δεν παθαινει και να εισαι σιγουρη πως θα τον ακουσεις, αν κατι τον ενοχλησει...θα κλαψει,θα βγαλει μια φωνηηηηη ανδρικη και συ γρηγορα θα τρεξεις κοντα του:laugh: Μην ανησυχεις!:kiss:

VENI ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.......ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ.....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.....ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ......

ΤΙΣ 1ες ΒΡΑΔΙΕΣ ΥΠΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑ:huh:

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.............ΑΛΟΙΜΟΝΟ............

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ:) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ........

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ;)

Αχ τι θέμα άνοιξες τώρα...

Ασε και εγώ την πήγα στο δωμάτιο της πριν καμιά εικοσαριά ημέρες και είμαι ολο το βράδυ στο πόδι... Σηκώνομαι για να δω αν είναι καλά τουλάχιστον καμιά δεκαριά φορές κάθε βράδυ.. αχχχχχχ... :(

Εκείνη μια χαρά όμως είναι και όταν ξυπνάει δεν κλαίει, παίζει μόνη της μέχρι να την κόψει η πείνα, ε εκεί έχουμε φωνούλες.. :P

κ ελεγα να ανοιξω post με αυτο το θεμα!!!

με προλαβες!

εμεις ολα αυτα που ειπες τα καναμε εχθες!:P

κοιμηθηκε η μικρη στην καλαθουνα,η οποια σημειοτεον αν τεντωνετε δεν την χωραει!,λογικο,

αφου βρισκουν κ τα χερακια της,μια κ θελει να τα απλωνει,ξυπνησε λοιπον μετα απο μια ωρα πραγμα περιεργο γιατι κοιμαται μεχρι το πρωι κ δυσανασχετουσε,μου λεει ο αντρας μου τη λυπαμαι ετσι οπως κοιμαται στεναχωρα,λες να την παμε στο κρεββατι της;

κ για να μην τα πολυλογω,εκανε εναν υπνο,θαυμα,απλωσε χερια,ποδια,βεβαια ο αντρας μου ειχε πιο πολυ αγχος απο εμενα κ ξυπνησε 5-6φορες,αλλα ολα οκ

Οσο για το πρωι που ξυπνησε εριχνε κατι τεντωματα την καταχαρηκαμε!

δοκιμασε το ανεπιφυλακτα!:P

οντως η πρωτη νυχτα ειναι δυσκολη,μετα συνηθιζεται!;)

Βενι μου!!!

Κατ αρχην να σου πω οτι κι εγω περιπου τα ιδια ενιωθα...στο λεω για να μην νιωθεις οτι εισαι τρελλη!!!:P

Το πρωτο βραδυ ειχα βαλει την ενδοεπικοινωνια διπλα μου, που απο το πολυ φως που εβγαζε ( ηταν και και για να βλεπεις) δεν μπορουσα να κοιμηθω.:P :P Στο τελος την εκλεισα φυσικα, το δωματιο της Μαγδας ηταν τοσο διπλα που οτι και να γινοταν την ακουγα.Εκεινο το βραδυ κοιμηθηκα ελαχιστα απο το αγχος μου...

Απο τις επομενες μερες ομως που διαπιστωνα σιγα σιγα οτι ολα ηταν ΟΚ και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ δεν ακουγα τους διαφορους μικροηχους (ανευ σημασιας) που εβγαζε, κοιμομουν πολυ καλυτερα!!!:cheer:

Οποτε μη μασας!!! Καθε αρχη και δυσκολη... αλλα ολα θα στρωσουν!;)

Πολλα φιλακια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ!!! ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΑ...ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...

ΑΧ VENI ΜΟΥ,ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ!ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΩ!ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΤΗΝ ΧΑΖΕΥΩ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΤΕ:(

VENI μου μπορώ εν μέρει να σε καταλάβω...

Το Μαράκι μου μπήκε κατευθείαν στο δωματιάκι της, μόνο που μέχρι τον 3ο μήνα κοιμόταν κάποιος εκεί.

Το πρώτο βράδυ που δεν κοιμήθηκα εκεί, τσάμπα με φάγανε τα δρομολόγια.. Κοιμόταν σαν πουλάκι.. Περίμενα το πρωί να ξυπνήσει με κλάμα επειδή όπως λες δε θα έβλεπε κανέναν στον καναπέ, αλλά μπα!

Το δεύτερο, σηκώθηκα και την κοίταξα 2 φορές...

Ε.. το τρίτο, εντελώς σαν γαϊδούρα μάνα, δε σηκώθηκα ούτε μία φορά!

Κοιμήθηκε στις 20.30, ξύπνησε τις 07.00 κι εγώ δεν πήρα χαμπάρι!

Και εγώ φοβόμουνα πάρα πολύ μην μου πάθει κάτι. Επίσης ένιωσα μεγάλη ανακούφιση όταν βγήκε το παρκοκρέββατο από την κρεβατοκάμαρα μας...βλέπεις είχα ρίξει τρελλό ξενύχτι αφού ο μικρός ακόμα είναι δύσκολος στον ύπνο..

Παρόλα αυτά η κατάληξη ήταν να τον πάω στο δωμάτιο και είμαι σχεδόν όλη την νύχτα στο πόδι διότι ξύπναγε και έκλαιγε. Τον τάιζα αλλά ξύπναγε πάλι.. Αυτό κράτησε τρεις μήνες...

Τώρα μετά από ένα χρόνο (12 μηνών είναι ο μπέμπης) κοιμάται μια χαρούλα και ήρεμα στο δωματιάκι του...

Είμαστε όλοι ξεκούραστοι και ευτυχισμένοι...

Να το χαίρεσαι το μωρουλίνι σου !

καλημερα!

καλα τελικα ειμαι πιο αναισθητη απο οτι νομιζα!!!

ο κωστας με ξυπνησε για να παω στον μικρο ο οποιος πρεπει να ητανε ωρα ξυπνητος (κατα τις 5.30)γιατι οταν τον ταισα δεν ξανακοιμηθηκε με το μπιμπερο οπως παντα αλλα τον κοβαμε βολτουλες.

ενω οταν ητανε διπλα μου τον ακουγα κατευθειαν και τον ταιζα σχεδον κοιμισμενο!!!

ντροπη μου καλε!!!! μα να μην τον ακουσω????? το δωμαιτο ειναι κολλητα!!!!!!

ο μικρος κατα τα αλλα μια χαρα!!!

φιλια σε ολες!!!!!

VENI έγραψε:

καλημερα!

καλα τελικα ειμαι πιο αναισθητη απο οτι νομιζα!!!

ο κωστας με ξυπνησε για να παω στον μικρο ο οποιος πρεπει να ητανε ωρα ξυπνητος (κατα τις 5.30)γιατι οταν τον ταισα δεν ξανακοιμηθηκε με το μπιμπερο οπως παντα αλλα τον κοβαμε βολτουλες.

ενω οταν ητανε διπλα μου τον ακουγα κατευθειαν και τον ταιζα σχεδον κοιμισμενο!!!

ντροπη μου καλε!!!! μα να μην τον ακουσω????? το δωμαιτο ειναι κολλητα!!!!!!

ο μικρος κατα τα αλλα μια χαρα!!!

φιλια σε ολες!!!!![/quote

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

mprabo re veni to kataferes...

ante oi arxi einai diskoli e?

xaxaxax

ante tora i seira mou...na do pote:blush: :blush: :blush: :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...