Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΖΙ? ΓΙΝΕΤΑΙ?

Recommended Posts

ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΩΣΑ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΛΑ ΝΤΕ! ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΠΙΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΗΝΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ, ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντινου μια απο τα ίδια και η δική μου μπουμπού!

Νομίζω όμως οτι είναι προτιμότερο να πιπιλάει το δαχτυλάκι της(ακόμα δεν έχει επικίνδυνα μικρόβία)παρά ένα λάστιχο(που λογικά θα έχει πάντα μικρόβια)

Το μονο που μπορεις να κανεις σε πρωτη φαση ειναι να προσπαθησεις να παρει πιπιλα!Η πιπιλα καποια στιγμη υπαρχουν λυσεις να την κοψεις!Ενω με το δαχτυλο δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα!Απλα υπομονη μεχρι να το κοψει!Η αδελφη μου το εκοψε 9 χρονων, ενα καλοκαιρι που την ειχα στην Ελλαδα για διακοπες υστερα απο παρότρυνση του αντρα μου!:)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΚΑΛΗΤΕΡΑ Η ΠΙΠΙΛΑ. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.

elenh mou h paidiatros mou otan ths eipa oti den pernei pipila mou eipai kalutera....den xriazete na sinithisei pipila kai fisika den mathenoun ola ta mwrakia na exoun to daxtilo sinexia .mou eipai oti den tha tou minei sinihtia to daxtilo .

ευτυχως ο δικος μου δεν εχει εξαρτηση απο την πιπιλα το δαχτυλο το βαζει στο στομα μονο οταν τον πονανε τα δοντια του!

αλλα να φανταστειτε εγω που ειμαι 33 χρονων γαιδουρα εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου στον υπνο να εχω το δαχτυλο στο στομα:blush: :blush:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ? ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ. ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΙΠΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΦΤΗΚΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΠΙΚΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΠΑΡ'ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ.

oxi shnexia mono otan paizei .kimate xoris daxtilo h pipila mono emena pipilaei gia ligo prin kimithei .

otan einai ksipnios kai bazei thn grothia sto stoma bazei kai ligo to ena daxtilo .

otan trwei palu to bazei dipla apo to stoma kai to sproxnei kai auto mesa !:woohoo: :woohoo:

genika den pipilaei to daxtilaki ....pipilaei olo to xeri !!!!

ΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΣΟΚ ΕΤΣΙ?

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝ ΠΙΠΙΛΑ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.

antroula έγραψε:

ΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΣΟΚ ΕΤΣΙ?
ΑΧ, ΑΝΤΡΟΥΛΑ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ! ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ! ΕΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ. ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΚΟΨΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ!

emena palu koimate me ta xeria aplomena :laugh: :laugh: den ta plisiazei sto prosopo .mhn anxonese afou xanei thn pipila bazei to prwto upokatastatw pou briskei .:laugh: :laugh:

pantos tha htan kalo na mhn koimate me thn pipila olo to brady h mama mou mas thn ebgaze otan mas eperne o upnos .

pantos to kalo mou arxise kai masoulaei duo tris fores thn pipila prin mou thn petaksei sta moutra kai skasei sta gelia ....shmera thn epiane kai thn dakone apo pantou....den katalabenei ths xrisimothta ths ...

dimitroula29 έγραψε:

καντινουυυυυυυυυυυυ!Καλώς ήρθες στο club του δαχτύλου!Στην αφιερώνω!:P :P :PDSC04783.JPG

xaxax dimitroula kalooooo

ax kantinou k meis mia apo ta idia...

ton bazo pipila alla meta ti petaei k bazei olo to xeri mesa..

kamia fora malista prospathei k ta dio tou xerakia....

an einai dinaton...:ohmy: :ohmy:

Τι να πω καντινου μου! Τρελαίνομαι:) !Τι γλυκεία εικόνα!Πόσο μ αρέσει!Μπορεί να την κοιτάω ώρες!Ξεμάτιασε το το παιδι!:P Να σας ζήσει! Είναι κούκλα!

καντινου έγραψε:

ΤΙ, ΛΕΣ? P6040105.JPG

zouzouni mou tora to eida ,aman bre elenh giati den to les oti ebales thn mikrh?:P

einai h pio omorfh eikona ,ti gluko pou einai .

exw ksetrelathei tora .bazei kai to sentonaki mesa !!!!:laugh: :laugh: :laugh: psixoula mou :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΑ! ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ! ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΩΣΤΟ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΑΧΤΥΛΟ, ΔΑΧΤΥΛΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΟΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ. ΤΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ! ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ, ΟΜΟΡΦΗΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...