Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

xthes to apogeyma meta ton thilasmo i mikri mou ebgaze goulitses me aima!!!!

h paidiatros mas esteile kateythian sto paidwn.

kaname eksetaseis ola deixnoun oti h mikri einai mia xara kai oti mallon to aima to roufikse apo tin thili mou.

egw omws eimai ta mavra mou ta xalia sas parakalw steilte mou ligi thetiki energeia ... peite kai kamia proseyxoula otan erthei h giatros na mas steilei spiti mas.

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Csig ευτυχως που τα νεα σας ειναι καλα..

Φανταζομαι την τρομαρα που θα πηρες...

Θα βγειτε το μπεμπακι σου ειναι υγιεστατο και θα ξεχασετε αυτη τη φριχτη μερα

Προσπαθησε να ηρεμησεις ολα δειχνουν τελεια ΣΤο Αγλαια Κυριακου ειστε;;

Δημοσίευση

Εφοσων οι εξετασεις δειχνουν καλες ολα ειναι ενταξει Λογικο ειναι να εισαι τρομοκρατημενη αλλα παρε το μωρακι σου αγκαλια κι ολα θα φτιαξουν!!!Σου ευχομαι γρηγορα να πατε στο σπιτακι σας

Δημοσίευση

koritsia apo tis 12 perimenoume ton giatro gia na mas pei ti tha kanoume! o antras mou einai se katastasi parakseni ... me to zori ton sygratw gia na min kanei xamo.

Eimaste stin panepistimiaki kliniki!!!

kai den exei giatro ... logo trihmerou!

an einai dynaton ... ase pou xthes logw tis omilias tou Karamanli kaname 2.30 wres na ftasoume.

den exw logia

Δημοσίευση

Μη μασας με τον αντρα σου ..κι ενα "χαμο" να κανει ειναι συνιθισμενοι σε αυτα και απο την προσωπικη μου εμπειρια τουλαχιστον κατανοουν τα ξεσπασματα αυτα που ειναι ..τοσο δικαιολογημενα με αυτες τις ελλειψεις

Ευχομαι να σας στειλουν το συντομοτερο σπιτι

Περιμενουμε νεα

Δημοσίευση

αχ μου κοριτσι μου κανε λιγο υπομονη ολα θα περασουν

< μα καλα πεσ και συ στο παιδι σου αλλη φορα τριημερο να μην το ξανα κανει >

μα ειναι δυνατων να μην εχουν γιατρους επιδη ειναι τριημερο????

αν ειναι δυνατων βρε κοριτσια

μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου ολα θα πανε καλα σου ευχομαι το παιδακι σου να ειναι γερο και δυνατο και συντομα στο σπιτι ολοι μαζι αγκαλιτσα να τα σκεφτεστε και να γελατε

Δημοσίευση

Φανταζομαι τι τρομαρα πηρατε κοριτσι μου,ομως αφου οι εξετασεις ηταν ενταξει,το μωρο σου ειναι μια χαρα μην ανησυχεις!Σε λιγο θα ειστε σπιτακι σας κι ολα θα ξεχαστουν!Τι να κανουμε ...μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτα,αρκει να περνανε!:) Φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Aντε κοριτσακι μου αδικα ανησυχησες!!Με το καλο να πατε σπιτακι σας!!Να ευγνομονειτε που υπαρχουν κοντα σας νοσοκομεια κι ετσι εγκαιρως ειδατε οτι δεν ειναι τιποτα το σοβαρο!!Στην επαρχεια αν παθει καποιος κατι πρεπει να τρεχει και να μη φτανει!!:( Μεγαλο αγχος οταν εχεις μικρα παιδια!Φιλακια στη μπεμπουλα!

Δημοσίευση

πω, πω, κοριτσακι μου, καταλαβαινω τοσο πολυ την τρομαρα σας!!!:(

περαστικα στη μικρουλα σου, αν και φανταζομαι πως τελικα δεν ηταν τιποτα!! ταλαιπωρηθηκατε τζαμπα, αλλα σημασια εχει μονο οτι ειναι καλα το μικρουλι!!;)

ελπιζω να ειστε ηδη στο σπιτακι σας κοπελα μου και να μη χρειαστει ΠΟΤΕ ξανα να περασετε απο 'κει!!!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...