Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια αυριο γενναω κι εγω !!!!

Recommended Posts

Δεν το πιστευω αυριο γενναω !!!:woohoo:

Πηγαμε σήμερα στον γιατρο και μας ειδε κι επειδη ο μπεμπης ειχε μειωμενη κινητικοτητα ο γιατρος μας ειπε να παμε αυριο ... Θα μου κανει προκληση τοκετου και βλεπουμε ...

ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ !!! ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ :woohoo:

Θελω την ευχη σας κοριτσια !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελενη τι ευχαριστο νεο !!!!!!!

Αντε μετο καλο ..Αυριο θα κρατας το αγορακι σου αγκαλια.Φανταζομαι συναισθηματα !!

Ευχομαι ολα να πανε καλα !!!

Πολλα πολλα φιλακια:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

to agoraki mou με το καλό!!!:laugh:

Τι υπέροχα νέα!!!Άλλο ένα μωράκι θα προσθεθεί στην παρέα μας!

Σου εύχομαι μια τέλεια γέννα και έναν κούκλο και υγιή μπεμπάκο!

*Και εγώ 36η εβδ γέννησα:silly:

Ελενη μου κοριτσαρα μου πολυ χαιρομαι για σενα!!!!!!Καθολου να μην φοβηθεις κουκλα μου,ολες γενναμε και το ξανακανουμε...,ξαναγεναμε δηλαδη:laugh: ,δεν ειναι τιποτα!Ολα θα πανε μια χαρα κοριτσι μου και σε λιγες μερες θα μας λες τα νεα σου και θα μας βαλεις φωτο του μπεμπη σου,απο το αγορακι σου!:woohoo:

Με το καλο να γεννησεις και με το καλο να μας ξαναρθεις!!!!!Σε φιλω:kiss:

ME TO KAΛΟ!!!!!!!!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΗΚΑ..ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ(ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟΨΥΧΗ ΜΑΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΑΛΛΕΣ 10 ΚΑΝΩ!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

ΠΩΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!

ΑΧ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ.....ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

Τις καλύτερες ευχές μου μέσα από την καρδιά μου για το αγοράκι σου!!!!

:kiss:

Σε περιμένουμε και πάλι με το καλό να μας πεις τα ευχάριστα :cheer:

car304pb___.png

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΑΥΡΙΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ!!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...ΝΑ ΜΗ ΒΟΒΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ!! ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ:cheer: ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :kiss:

to agoraki mou πώς να μην χαμογελάτε με τα πιο υπέροχα νεα του κόσμου;;:laugh: Εύχομαι η παραδεισένια αυριανή μέρα να σας χαρίσει ένα μόοοονιμο χαμόγελο ευτυχίας!:kiss:

με το καλό και με ένα πόνο σου εύχομαι. το μωρουλίνι σου θα είναι σαββατογεννημένο και να είναι καλότυχο και υγιαίστατο!!! περιμένουμε νέα σου και φώτο του μπέμπη!!!

Ελένη μου με το καλό!!!:woohoo: :woohoo:

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτα;;;;

Μ'εναν πόνο σου εύχομαι καρδούλα μου!

Αύριο θα ανήκεις κι εσύ στην παρέα των τρελομαμάδων

και αγορομαμάδων :laugh: :laugh: :laugh:

Περιμένω νέα σου!!!

Φιλιά πολλά πολλά :kiss:

:kiss::kiss::kiss:

to agoraki mou με το καλο και με εναν πονο!!!!!!

ευχες, θετικες σκεψεις και ολα θα πανε μια χαρα!!!! ευχομαι να εχεισ μια πολυ καλη γεννα κια αυριο να εισαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα του κοσμου που θα κρατας το αγορακι σου..

αχ με συγκινησες σημερα....

to agoraki mou με το καλο κοπελα μου! Αχ και μενα ετσι ηταν! "Αυριο γεννας μου λεει"! Βεβαια εγω ειχα κλεισει και 40 εβδομάδες!:blink: Ε ποσο να εμενε εκει μεσα!:P :P Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κοιμηθείς το βράδυ!:laugh: Θα σε φαει η αγωνία!Να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς ομως γιατι σε περιμενει μια δύσκολη μέρα!Βέβαια μόλις δεις το μωρακι σου θα τα ξεχασει ολα!;) Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά! Θα περιμένουμε νέα σου!:kiss:

a re eleni kai sou eipame na ertheis stin sunantisi tin kuriaki ,tora tha perimeneis alles 40 meres :P opos eipe k i veni k ego me proklisi piga mono pou emeis pigame stis 40 evdomades (den ithele na vgei i filenada) ,ekana k mia oraiotati episkliridio k mourlia...alitheia pou gennas?me to kalo na erthei o prigkipas sou,aaa sumvouli...avrio min fas polu kati elafru ama thes steile pm na sou po giati...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...