Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Η νίκη είναι δική σου :woohoo: :woohoo: :woohoo:

και μόνο η θετική σκέψη και αύρα του μάμμυ φτάνει!!!

και φυσικά οι δικές σου συνταγές ;)

Η τεληθέαση θα φτασει στα ύψη...

Τα μηχανάκια της AGB θα χτυπήσουν κόκκινο...

και αυτό γιατί ολο το μάμμυ θα παρακολουθεί τη φίλη μας!!!

Θα σε δω σίγουραααααααααααα!

Καλη επιτυχία...αν και την έχεις σίγουρα!

:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου και με τη νικη! Εννοείται οτι θα σε δω! Μάνο να μας πεις πότε περίπου θα παίξει!Δεν πιστεύω να το παίξουν του χρόνου?:laugh: happy mammy θυμήσου, είμαστε μαζί σου!;)

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοο!! Περιμένουμε λεπτομέρειες!!! Και εύχομαι να πάρεις το έπαθλο!! Μπράβο ρε θηρίο!! Κι εγώ θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή αλλά βλέπω όλα αυτά τα περίεργα που φτιάχνουν και λέω... καλά κι εγώ τι θα φτιάξω.. Μακαρόνια με κιμά;; :laugh: :laugh: Όποτε απλά απολαμβάνω!! Άντε και με την νίκη!! Το mammy σου στέλνει ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

happy mammy έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.... P5070035__Medium_.JPG

agto maresei para polu kale pos tou paei to laxani,kala kataksanti i dikia mou,melanouri o dikos sou oraio zevgari tha nai!!!!pantos oti k na tou valeis tha nai enas kouklos!!!!!!filenada kati mou leei oti den se noiazei ama kerdiseis to epathlo dioti tis entuposeis tha tis exeis kerdisei outos i allos me ton kouklo...

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ,

ΑΦΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΙΡΟΝΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ: ΡΟΥΧΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΟΟΟ...), ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΑΡΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ :blink::dry::unsure:

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ; ΕΛΕΙΠΑ ΕΞΩ!

Α!ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΛΙΜΑΝ ;) ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΕ :angry: ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ B) ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ!!!!ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!!!:P

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κέρδισε η Μαρία η συγγραφεας. Μερικοί παίκτες είναι πολύ ψευτικοι. Βάζουν επιτηδες χαμηλη βαθμολογια για να κερδισουν.

Κοιτα να εχεις νοστιμα φαγητα για να μας ανοιξεις την ορεξη! Καλα να περασεις. Αν προβληθει την μεθεπομενη εβδομαδα δεν θα σε δω... Στις 18 του μηνα φευγουμε μινι διακοπες! Αλλα θα το δω οταν γυρισω απο το ιντερνετ!

Δημοσίευση

Happy mammy με τη νίκη! Κοίτα να μας βγάλεις ασπροπρόσωπες!

Περιμένουμε να μας πεις το πότε θα προβληθεί!

Θα μείνω καρφωμένη στην τηλεόραση και θα σε καμαρώνω...

Αν και δε βλέπω την εκπομπή (δεν είμαι ποτέ στο σπίτι εκείνη την ώρα) με σένα δεν υπάρχει περίπτωση να τη χάσω.

Το δεύτερο σύνολο για τον μπομπιράκο σου είναι όλα τα λεφτά!

Ααααα.... μωρέ ενόψει μετακόμισης ελπίζω να μη χάσω τη δημοσίευσή σου για την ημερομηνία προβολής του επεισοδίου...

Α, δεν πειράζει.. Θα με ενημερώσει η sweetmammy Μαρίνα μέσω τηλεφώνου...

Ακούς Μαρινάκι? Σε χρίζω υπεύθυνη! χεχεε... :P

Δημοσίευση

Κρίμα να μην μπορεί να ψηφίσει το κοινό!! Θα ήταν μια σίγουρη νίκη!! Τί νίκη δηλαδή... περίπατος!! χιχιχι

Εννοείται οτι θα περιμένουμε να σε δούμε!!

Σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!! Ο λαός μίλησε!!

(Μου φαίνεται οτι επηρεάστηκα πέραν του δέοντος απο τις εκλογές...

)

Δημοσίευση

Χιχι Βασια εκεινη την μερα θα χτυπησει κοκκινο η τηλεθεαση της εκπομπης:):):)

Με τοσες μαμμυλαντουδες που θα ειναι καρφωμενες στην τηλεοραση για να σε δουνε!!!!!

Δεν μπορεις να μας δωσεις μια μικρουλα γευση για το τι θα φτιαξεις?

Δημοσίευση

θα το δω ο ναι και θα καλεσω και παρεα ετσι για θετικη ενεργεια εσυ να εισια ο ευατος σου κοπελα μου και αν σε ενοχκησει καμια η κανενας να μας το πεις .Το γλυκο που θα φτοιαξεις η το ορεκτικο πρπειε να εχει το όμνομα mammyland μαλλον το γλυκο ε ; ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...