Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το είδα και σε άλλα forum και το θεώρησα καλή ιδέα να γράφουμε το καθημερινό menu μας και να παίρνουμε ιδέες η μία από την άλλη σε αυτό το καθημερινό μπελά που ονομάζεται φαγητό!

Εμείς σήμερα φτιάξαμε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και κοτόσουπα για την μικρή Ηλιάνα.

Για πεστε κι εσείς καμιά ιδέα τι μαγειρεύουν αύριο?

• Απαντήσεις 109
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια σήμερα δε θα φτιάξω τίποτα. Της μικρής το είχα έτοιμο από εχθές και επειδή σήμερα έχει βόλτα στο mall (εκεί θα συναντηθώ με τον σύζυγό μου) δεν σκοπεύω να μαγειρέψω μόνο για μένα. Για αύριο όμως λέω να φτιάξω ντομάτες γεμιστές με κιμά (1η απόπειρα)!!!!

Δημοσίευση

Αχ τι ωραια... βολτουλα στο mall... η αγαπημενη μου βολτα... αν και μενω λιγο μακρυα... χιχιχι...:laugh: εγω δυστυχως αναγκαζομαι και μαγειρευω μονο για μενα τα μεσημερια γιατι ο αντρας μου τρωει στο γραφειο... :dry: στον μικρο μαγειρευω σουπιτσα καθε 3 μερες... μια με μοσχαρακι, μια με κοτοπουλακι και μια μονο με λαχανικουλια... !:)

Δημοσίευση

Εμεις σημερα εχουμε τηγανια με ρυζακι και σαλατουλα (ξερω βαρια για καλοκαιρακι η τηγανια αλλα βορειοελλαδιτες ειμαστε αγαπη μου τα πατρια εδαφη τα τιμουμε συχνα ;) ).Φιλια κουκλες :kiss: .

Δημοσίευση

ποπο μουσσα εσκασες καλη ιδεα!!!!!!!!! καλο καλο!!! εντομεταξυ εδω και μια ωρα πηγενοερχομαι μεταξυ ψυγειου,καταψυξης και ντουλαπιου για το τι θα μαγειρεψω!!!!!!!!! τη λυση θα δωσει ο χρηστος και η τηγανια!!!!! :P

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

Με κρυο κρασακι και αρκετη πρασινη σαλατα η τηγανια δεν παιζετε χαχαχα.Αντε καλη μας ορεξη ;) .

miammiamimiami mmmm axx afti i stratigou kalari.sfera tha erxomouna kai toukou toukou tha xtipaga.kseris tixea more pernaga.

pola filaki kai kali oreksi.zoula mou ti mpempoula.?????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...