Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Είμαι η χαζομαμά της μικρής Ηλιάνας, η οποία γεννήθηκε στις 13/09/08 με φυσιολογικό τοκετό. Η γέννησή της είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει στη ζωή κι ακόμα προσπαθώ να πιστέψω ότι έχω ένα υπέροχο πλασματάκι που είναι κομμάτι από εμένα.

Υπάρχουν άραγε άλλες μανούλες του Σεπτεμβρίου, για να μοιραστούμε την πρόοδο των ζουζουνιών μας, τις απορίες μας ή ότι άλλο μας απασχολεί?

Περιμένω νέα σας

Δημοσίευση

Δεν είναι απίστευτα τα ζουζουνάκια μας? Εμένα άρχισε τώρα τα "μα μα μα" κι εγώ φυσικά το μεταφράζω "μαμά" (το ξέρω είμαι τελείως τρελή) κι έχει αρχίσει και τα ναζάκια! Μας κάνει ματάκια και κάτι τέτοια τρελά!

MITSI2 δουλεύεις? Εγώ πήρα άδεια μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου δυστυχώς θα την στείλω βρεφικό, καθώς οι γιαγιάδες δυστυχώς δεν μπορούν (να το πω πιο σωστά, δυστυχώς η μάνα μου δεν μπορεί και την πεθερά μου δεν την εμπιστεύομαι).

Δημοσίευση

μονο απιστευτα..

ασε εχω τρελαθει..

εμενα μαμα εχει πολυ καιρο και μπαμπα..αλλα εχθες με το που με ειδε φωναζε μαμα και πηγα κοντα τησ μου επιασε το παντζακι του παντελονιου και το κουνουσε και φωναζε μαμα..

ε αυτο δεν ειναι συνηδειτο??

αρχισαμε και μπουσουλαμε και σηκωθηκε και ορθια..

πολυ γελιο και τρελο καμαρι..

ακομα δεν δουλευω απο Σεπτεμβριο και εγω..αλλα δεν θελω να σκεφτομαι τι και πως..

Δημοσίευση

Η δικιά μας αρνείται κατηγορηματικά να είναι στα 4 και να μπουσουλήσει! Στηρίζεται συνέχεια στα πόδια της και την βλέπω να παραβλέπει το μπουσούλημα και να πηγαίνει κατ'ευθείαν στο περπάτημα! Κατά τις 5 λέμε να την πάμε για το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα! Ελπίζω να της αρέσει και να μην δει τη θάλασσα με κακό μάτι (σαν την μητέρα της)! Θα σου πω τις πρώτες της αντιδράσεις!!!

Δημοσίευση

Έχουμε και λέμε... Μόλις ακούμπησε το πόδι της στο νερό άρχισε τα κλάματα!!!! Το ίδιο και σήμερα το πρωί! Η αλήθεια είναι πως το νερό ήταν παγάκι! Εγώ, αν και ζώδιο νερού, δεν είμαι και πολύ φαν της θάλασσας. Θα μπω μόνο και μόνο για να βραχώ και μετά έξω! Και να πάω για μπάνιο δεν θα πάθω και τίποτα! :P

Σήμερα πάντως που έκανα κι εγώ το πρώτο μου μπάνιο πάγωσα! Είχα μουδιάσει στην αρχή (πόσο λοιπόν η μικρή). Και για να μην με πεις υπερβολική και ο σύζυγός μου που του αρέσει η θάλασσα την βρήκε παγωμένη. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να είναι καλύτερα!

Που θα την πηγαίνεις για μπάνιο?

Δημοσίευση

ενταξυ μωρε λογικο το παιδακι αν ηταν παγωμενο σθγα μην της αρεσε!!

ε σιγα σιγα θα μαθουν..και μετα δεν θα τα βγαζουμε απο μεσα!!

εμεις μαλλον προς καλαμο και στις κοντινες παραλιες γιατι εχει η πεθερα μου εξοχικο και θα πηγαινουμε προς τα εκει..

ανυπομονω οσο δεν φανταζεσαι αλλα ακομα η γαιδουρα η μανα δεν της εχω παρει μαγιο!!

εσεις που πατε?

εχεις να προτεινεις καμμια καλη?γιατι τωρα με το παιδι δεν θελω να εχει και πολυ κοσμο..

Δημοσίευση

Ήτανε να την βαφτίσουμε τον Ιούνιο, αλλά λόγω διάφορων καταστάσεων μάλλον πάμε για Σεπτέμβριο (δεν μας παίρνει και πιο αργά). Βέβαια ήδη εγώ την φωνάζω με το όνομα της. Αλήθεια πως θα την βαφτίσετε?

Αλήθεια που μένετε? Εμείς Πόρτο Ράφτη! Ελπίζω κάποια μέρα να τα πούμε κι από κοντά!

Δημοσίευση

και εμεις απο την αρχη την φωναζουμε με το ονομα της και τωρα το ξερει και γυρναει..χιχι

θα την βαφτισουμε αγγελικη - αννα αλλα θα την λεμε μονο αγγελικη (απο την μαμα μου)

μενουμε κοντα στην πεντελη..μακαρι καποια στιγμη να τα καταφερουμε αν ερθουμε ποτε προς τα εσας θα σου στειλω :)

αν χρειαστεις βοηθεια στις ετοιμασιες για την βαφτιση πες μου!!

τα εχω ψαξει!!

Δημοσίευση

Θα 'θελα πολύ την βοήθεια σου γιατί ουσιαστικά θα πρέπει να τα κάνω όλα ολομόναχη! Βλέπεις δεν έχει μπει καλά ο χρόνος κι όλα ανάποδα μας πάνε. Αρχές του χρόνου έκανε η αδερφή μου εγχείρηση και της αφαιρέσανε τα πάντα από κάτω γιατί της βρήκανε καρκίνο στον τράχηλο. Δεν μας έφτανε αυτό το Μάρτιο έπαθε 2 εγκεφαλικά, της κάνανε εγχείρηση στο κεφάλι για να βγάλουν το αιμάτωμα, και τώρα είμαστε στο στάδιο λογοθεραπείας & φυσιοθεραπείας (δεν αισθανόταν δεξιά πλευρά και ομιλία γιοκ!). Ευτυχώς μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα και το παλεύει. Γι' αυτό αναβάλλαμε τα βαφτίσια. Ο γιος της θα είναι ο νονός της μικρής και ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω! Δεν μας έφτανε αυτό, τρέχουμε και τον πατέρα μου γιατί του βρήκανε καρκίνο στους λεμφαδένες, οπότε έχουμε κι από εκεί χημειοθεραπείες! Μας έχουνε μουντζώσει!!!!

Μέχρι που είπα να πάω με τον πατέρα της μικρής και τον Ναπολέων (νονός) και να την βαφτίσουμε οι τρεις!!!! Δεν θέλω μετά από τον Σεπτέμβριο γιατί θεωρώ ότι ήδη έχω αργήσει! Ευτυχώς που έχω την γουρουνίτσα μου και αντέχω γιατί διαφορετικά....

Οπότε από ότι κατάλαβες η βοήθεια σου είναι ευπροσδεκτή!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

renakig καραρχας σου ζητω συγνωμη γιατι δεν ειχα δει την απαντηση σου..σημερα μπηκα στο θεμα αυτο για να σου γραψω..

λυπαμαι παρα πολυ για ολα αυτα..

πολυ δυσκολες καταστασεις εχω περασει παρομοιες και καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις..ευχομαι ολα να ειναι περαστικα..αλλα ολα μαζι ε?

πωπω!!γιατι να γινεται παντα ετσι?

οσο για την βοηθεια εχω βρει μαγαζακια στο κεντρο της αθηνας οικονομικα και καλα..

οτι και να χρειαστεις μπορω να σε διαφωτησω στα περισσοτερα..

εμεις σε λιγο θα κανουμε την βαφτιση και θα βαλω και καποιες φωτογραφιες οποτε θα δεις περιπου και για τι πραγματα μιλαω..

ευχομαι ολοχυχα και παλι περαστικα!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα Δήμητρα!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συστηθεί!!! Είμαι η Ρενέ και είμαι 33.

Μια χαρά είμαστε! Μόλις την τάισα (ψιλοκοιμισμένη) και την έβαλα στο κρεβάτι της! Ήταν μια γεμάτη ημέρα για την μικρή. Κάναμε μπάνιο στην πισίνα, παίξαμε και το απόγευμα πήγαμε για καφέ και γυρίσαμε κατά τις 21:30.

Για τα προσκλητήρια έβαλα τον αδερφό μου να πει στην γραφίστρια της δουλειάς του να μου κάνει 2-3 σχέδια και βλέπουμε.

Αλήθεια έχεις account στο facebook?

Πολλά φιλιά

Δημοσίευση

και εγω ειμαι η Δημητρα :P κλεινω την αλλη δευτερα τα 31!!!

και εμεις σιγα σιγα θα ξεκινησουμε να παμε για κανα μπανακι γιατι δεν τα εχουμε καταφερει ακομα..

μια που εσεις εχετε παει τι χρειαζετε να εχω μαζι μου?

απο πραγματα για την θαλασσα δηλ..κουλουρα και τι αλλο?

για τα προσκλητηριο ειχα βρει για 100 προσκλητηρια με 1.35 κοιτα στο θεμα αυτο να δεις και τι ειχα διαλεξει..http://mammyland.com/index.php?option=c ... itstart=30

σιγουρα ομως θα σας παει ποιο οικονομικα ετσι οπως το σκεφτηκες..

Δημοσίευση

Θα δούμε! Άσε μωρέ είχε έρθει ένα φιλικό ζευγάρι στο σπίτι μας με την 10 μηνών κορούλα τους και τώρα την τρέχουν στο κέντρο υγείας γιατί την τσίμπησε την κακομοιρούλα σφήγκα ή μέλισσα (δεν ξέρω ποια η διαφορά). Το κακομοιράκι πρέπει να πέθανε στον πόνο γιατί έβγαλε μια τσιρίδα!!!!!

Την λυπήθηκε η ψυχή μου (βέβαια η κακιά από μέσα μου είπα ευτυχώς που δεν τσίμπησε την δικιά μου).

Στην θάλασσα η αλήθεια είναι ότι πήγα λίγο απροετοίμαστη! Πάντως στην πισίνα την έβαλα στην κουλουρίτσα της και καθότανε η κυρία σα βασίλισσα! Στην επόμενη απόπειρα για την θάλασσα θα της πάρω σίγουρα την μικρή της πισινίτσα (που θα βάλω μέσα νερό από την θάλασσα, για να το συνηθίσει), την κουλουρίτσα της και καμιά μπαλίτσα.

Θα έβαζα φώτο για να την δεις αλλά δεν έχω ιδέα πως μπαίνουν!!!!! (Άσχετη με το επάγγελμα)!!!!

Τα βαζάκια που έχεις είναι πάρα πολύ όμορφα και γλυκά!!!! Επίσης και το προσκλητήριο είναι μία γλύκα!!!! Θα δω πως είναι τα σχέδια που θα μου φέρουν (και πότε θα μου φέρουν) και θα σου πω!!!!

Αν κάποια φορά σας φέρει από τα μέρη μας για μπανάκι να μου πεις!!!!

Δημοσίευση

ναι σιγουρα θα σου πω αλλα λογικα στον καλαμο θα την βγαζουμε γιατι ειναι τα πεθερικα μου εκει και υπαρχει η ευκολια με το σπιτι..

πωπω το κακομοιρο το παιδακι και εγω πως τα φοβαμε αυτα τα κυνηγαω σαν τρελη...

ο αντρας μου καθε φορα μεκοιταει απορημενος:P

λες να πρεπει να παρω και εγω πισινουλα δεν το ειχα σκεφτει εγω ελεγα σιγα σιγα να την βαλω κατευθειαν μεσα..

για την κουλουρα το φανταστηκα μετα που θα την βαζεις στο καροτσι η κατω να καθετε,σε ψαθα δηλ αλλα εμενα πια δεν καθετε σε ανα σημειο φανταζεσε να μπουσουλαει εκει:blink:

και ποση ωρα πρεπει να ειναι μεσα στην θαλασσα?πωπω ασχετη ειμαι:blush:

λοιπον οσο για φωτο δεω θυμαμαι και πολυ καλα την διαδικασια θα προσπαθησω να βαλω τωρα μια για να το θυμηθω την διαδικασια και θα στην γραψω..

Δημοσίευση

βασικα δεν εκανα κατι απλα εκει που γραφεις την απαντηση κατω κατω γραφει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑΣ εκανα αναζητηση και βρηκα την εικονα που θελω να βαλω και πατησα ΥΠΟΒΟΛΗ.

Απλα μερικες φορες δεν δεχετε μια πολυ μεγαλη εικονα και εγω παω στο site http://www.shrinkpictures.com/ και βαζω εκει που λεει Resize Images στην αναζητηση και βαζω παλι την εικονα που θελω απλα δεν θυμαμαι ποσα pixels πρεπει να ειναι κανε μερικες δοκιμες και θα το βρεις..

καποια κοπελα ειχε βαλει ενα τετοιο post και ρωταγε αμα το βρω θα στο βαλω

πως σου φαινετε η κουκλιτσα μου..ειμαστε ετοιμες για παραλια χιχι!!

Δημοσίευση

Είναι μία κουκλίτσα!!!!!!

Εμείς τώρα κάναμε μπάνιο στην πισίνα (ευτυχώς έχουμε αυτό το προνόμιο στο σπίτι) και τώρα κοιμάται στην αγκαλιά του Αποστόλη! Θα κατεβάσω τις φωτογραφίες από την κάμερα και θα προσπαθήσω να βάλω και την δικιά μου κουκλίτσα!!!!

Την βρωμόσφιγγα την κυνηγούσα στην αρχή, αλλά στο τέλος μας την έφερε! Τους έβαλαν να μείνουν καμιά ώρα στο Παίδων για να δουν αν θα έχει καμιά αντίδραση η μικρή! Άτιμο πράγμα τα βρωμοζωήφια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...