Μετάβαση σε περιεχόμενο

κλαει ολη μερα!!!!!1

Recommended Posts

αχ κοριτσια η μικρη μου δεν ξερω τι επαθε

πονακια ειναι τι να πω

ενω ειχε ηρεμησει εδω και μια βδομαδα σχεδον εκλαιγε πολυ λιγο

σημερα δεν ηρεμησε ολη μερα

απο τις 6 το πρωι τωρα ηρεμησε και κοιμηθηκε λιγο ειναι 4

εκοψα τα γαλακτοκομικα και φανηκε να ηρεμησε απο τοτε

χθες και σημερα εφαγα κολοκυθακια με ρυζι

λετε να την πειραξαν αυτα

αχ τι να κανω

δεν ξερω πως να την ηρεμησω

τι μασαζ κανω?τι τραγουδια?τι βολτες

τι στηθος της δινω ουτε να το ακουμπισει

τι επαθε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου efoula !

Αμαν βρε κοριτσι μου τοσες ωρες κλαει !

πηγαινε την καμια βολτιτσα,με το καροτσι μηπως τη χτυπησει ο φρεσκος αερας κ ηρεμησει,κανε της κ ενα μπανακι το βραδακι,δοκιμασε,τι να πω,δεν ξερω

Ευχομαι απλως να ητανε μια αναποδη μερα!

Γλυκιά μου, έχεις έρθει στα οριά σου, ε?

Δώστης χαμομήλι, τήλιο, γλυκάνισο.

Ένα μπανάκι είναι πολύ καλή ιδέα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να την ξεματιάσεις.

Λέω εγώ τώρα ......

Εύχομαι περαστικά σας.

Πόσο είναι και γιατί σταμάτησες τα γαλακτοκομικά?

Αχ!!! Κι εγώ μόλις την ηρέμησα...... :(

Ήπιε 60ml τήλιο και ξεράθηκε! Με έχει σώσει! Να είναι καλά η μανούλα μου που μου το έφερε. Είχα κι εγώ πολλούς κολικούς και αυτό την είχε σώσει κι εκείνη. Ρώτησα την παιδίατρο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μου είπε... Δοκίμασέ το...

efoula θυμισε μου ποσο ειναι το μωράκι σου ?

Τι κανατε σημερα ολη μερα? Την εβγαλες βόλτα ? Πως προσπαθεις να την ανακουφίσεις ?

Τα τηλια και λοιπα αφεψήματα δεν χρειαζονται στα μωρα που θηλάζουν .

Εφούλα δεν έχω παρόμοια προσωπική εμπειρία.Εμένα η μπέμπα μου κλαίει όταν είναι ξύπνια και δνε μας νιώθει δίπλα της.Την παίρνουμε αγκαλίτσα και ηρεμεί;)

Αχ υπομονή:dry: Κάτι μπορεί να την ενοχλει

ενα χαλαρωτικο μπανακι μια βολτουλα η μια αγκαλια ειναι ικανα να ανακουφισουν το μωρακι σου μπορει να ειναι πονακια στην κοιλιτσα του η απλα να ειναι μια ασχημη μερα

LaLa έγραψε:

efoula θυμισε μου ποσο ειναι το μωράκι σου ?

Τι κανατε σημερα ολη μερα? Την εβγαλες βόλτα ? Πως προσπαθεις να την ανακουφίσεις ?

Τα τηλια και λοιπα αφεψήματα δεν χρειαζονται στα μωρα που θηλάζουν .

ειναι 2 μηνων

ακριβως το ιδιο προγραμμα

ηρεμια στο σπιτι

μαλλον την πειραξαν τα κολοκυθακια

τι να πω

αχ σημερα ηρεμησε

εχω πολλες τυψεις που φταιω εγω και ποναει

δεν ξερω τι να φαω στο τελος

καθε φορα που τρωω κατι λεω και αν πονεσει και μες στο αγχος ειμαι

δεν πιανει μπουκαλι για να της δωσω οτιδηποτε προσπαθησα λιγο μαραθο αλλα τιποτα

αλεξανδρα τα εκοψα τα γαλακτοκομικα γιατι μου ειπαν οτι φερνουν φουσκωματα στο μωρο και εχει πονακια

ειναι 2 μηνων ημικρη

Μάλλον η βαρεμάρα την πειραξε και οχι τα κολοκυθάκια :laugh:

Να βγαινεις βολτα με το μωρο το πρωι . Πως περνάτε την μερα σας?

Εμεις στην ηλικια σας καθε μερα είμασταν βολτες τα πρωινα .

Θυμαμαι οταν ήταν 2 μηνων μερα παρα μερα τα απογευματα εκλαιγε πολυ :( Μια μερα την ειχα συνέχεια αγκαλια και αναρωτιομουν μα γιατι κλαιει ? Ωσπου κατάλαβα οτι την εχω σκάσει! Ειχε πολυ ζεστη και την εσκαγα την καημενουλα μου !!! Μολις της τα εβγαλα ολα και την εκανα ενα μπανάκι ηρεμησε ...και μαζι της και γω .

Μην αγχωνεσαι κανα μηνα ακομα θα εχεις τετοια . Προσπάθησε να περνατε ομορφα και να αλλαζετε παραστασεις . Θα δεις μεγαλη αλλαγη και σε σενα και στο μωρ ο:)

LaLa έγραψε:

Μάλλον η βαρεμάρα την πειραξε και οχι τα κολοκυθάκια :laugh:

Να βγαινεις βολτα με το μωρο το πρωι . Πως περνάτε την μερα σας?

Εμεις στην ηλικια σας καθε μερα είμασταν βολτες τα πρωινα .

λαλα οταν λεω το ιδιο προγραμμα εννοω οτι δεν καναμε καμια τεραστια αλλαγη για να της κακοφανει

η να μην μπορει να προσαρμοστει

και βολτες βγαινουμε οχι βεβαια καθε μερα

και κοσμο εχουμε

μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα

Ναι δεν κατάλαβα ακριβως πως το ειπες :)

Κοιτα ο κοσμος ειναι σχετικο...σ΄αλλα μωρα αρεσει σε αλλα οχι. Νομιζω παντως οι εξοδοι βοηθουν το 90% των μωρων να ηρεμήσουν .

Υπομονη .... (σε λιγο καιρο θα δεις οτι αυτα τωρα δεν ειναι τιποτα! Ασε και γω δεν το πιστευα οτνα μου το λεγαν αλλα ...ειδα μονη μου :laugh: )

ρε συ και οταν βγαινουμε μερικες φορες οχι ολες κλαιει

δεν ξερω τι να κανω

γιαυτο λεω οτι ισωσ ποναει

ασε που δε μενω κεντρο και για να βγουμε βολτα παμε με το αυτοκινητο μεχρι να βρω παρκινγκ κανουμε μιση ωρα και μετα το μωρο ισως κουραζεται τι να πω

εδω στη γειτονια μου μια φορα το εβγαλα και ολοι μα ολοι αχ που το πας το παιδι το κρυωνεις

πως το εχεις ετσι ντυμενο, μια τι ειπε και μου ρθε να την πνιξω εκεινη την ωρα ημουν ακομα με τις ορμονες

λεει πως σε εχει ετσι κοπελα μου η μαμα μεσα στο καροτσι

ε δεν ξερει ακομα γιαυτο κλαις ελα εγω να σε τακτοποιησω

εχω και τα πεθερικα μου απο κατω που με το που ανοιγω την πορτα τσουπ κανουν εμφανισει και ρωτανε

που πατε γιατι θα κρυωσει θα κλαιει θα πεινασει θα θα θα θα θα

τα νευρα μου

πιστευω να ηρεμησει

σημερα ειναι καλυτερα

αυριο θα παμε διημερο στους δικους μου

φιλακια

efoula σερραια ειπαμε οτι εισαι ;

πηγαινε την στην κοιλαδα μια βολτιτσα,στο πρασινο να ηρεμησει

Παντως δεν ξερω αλλα εγω θηλαζω απο τοτε που γεννηθηκε,μεχρι κ τωρα,δινοντας απο καμια φορα κ λιγο συμπληρωμα βεβαια,αλλα τρωω κανονικα τα παντα,μεχρι κ φακες ειχα φαει στις αρχες.

Απο γαλακτοκομικα πινω καθε πρωι το γαλα μου,το μεσημερι το τυρακι μου(φετα... για εσας τις αθηναιες) κ το βραδυ το γιαουρτακι μου κ ειναι ολα οκ.

Τωρα τα κολοκυθακια,μονο νερακι εχουν,ειναι τοσο ελαφρυ γευμα,νοσοκομειακο θα ελεγα,δε νομιζω να φταινε,μην τα μαλωνεις!:laugh:

Ειδες ηταν μια δυσκολη ημερα κ τελειωσε

φιλακια

thalia7 έγραψε:

efoula σερραια ειπαμε οτι εισαι ;

πηγαινε την στην κοιλαδα μια βολτιτσα,στο πρασινο να ηρεμησει

Παντως δεν ξερω αλλα εγω θηλαζω απο τοτε που γεννηθηκε,μεχρι κ τωρα,δινοντας απο καμια φορα κ λιγο συμπληρωμα βεβαια,αλλα τρωω κανονικα τα παντα,μεχρι κ φακες ειχα φαει στις αρχες.

Απο γαλακτοκομικα πινω καθε πρωι το γαλα μου,το μεσημερι το τυρακι μου(φετα... για εσας τις αθηναιες) κ το βραδυ το γιαουρτακι μου κ ειναι ολα οκ.

Τωρα τα κολοκυθακια,μονο νερακι εχουν,ειναι τοσο ελαφρυ γευμα,νοσοκομειακο θα ελεγα,δε νομιζω να φταινε,μην τα μαλωνεις!:laugh:

Ειδες ηταν μια δυσκολη ημερα κ τελειωσε

φιλακια

ναι σερραια

λες να παω κοιλαδα

θα παω δεν το ειχα σκεφτει εγω βλεπεις η κυρια ηθελα να συνδιασω και αγορα στη βολτα

αχ και το εχω τοσο αναγκη να μου κανουν τα ρουχα....

εγω πατνως θαλια με το που τα εκοψα ειδα διαφορα στο μωρο

ισως να μην ειναι σε ολα τα μωρακια

τι να πω

πια αγορα βρε !

πηγα 2-3 φορες κ αγανακτησα!

ανεβα κατεβα τα πεζοδρομια,κανουν κ εργα κυριως εκει τσαλοπουλου της κακομοιρας,δεν ειχε χωρο απο τα παρκαρισμενα να ανεβω στο πεζοδρομιο!τρελαθηκα!

Εγω βγαινω στη γειτονια εδω γυρω πηγαινω μεχρι τη μαμα μου στη Βενιζελου,απλως κλεινω τα αυτια μου κ δεν ακουω κανεναν κ μενα μου λεγανε πολυ την κουκουλωνεις,μη κοντομανικο θα κρυωσει, και με προβληματιζαν τους κουτουσα σαν τον χανο!:huh:

αντε καντε μπανιο!:angry:

δικο μου ειναι οτι θελω το κανω!:laugh: :angry:

thalia7 έγραψε:

πια αγορα βρε !

πηγα 2-3 φορες κ αγανακτησα!

ανεβα κατεβα τα πεζοδρομια,κανουν κ εργα κυριως εκει τσαλοπουλου της κακομοιρας,δεν ειχε χωρο απο τα παρκαρισμενα να ανεβω στο πεζοδρομιο!τρελαθηκα!

Εγω βγαινω στη γειτονια εδω γυρω πηγαινω μεχρι τη μαμα μου στη Βενιζελου,απλως κλεινω τα αυτια μου κ δεν ακουω κανεναν κ μενα μου λεγανε πολυ την κουκουλωνεις,μη κοντομανικο θα κρυωσει, και με προβληματιζαν τους κουτουσα σαν τον χανο!:huh:

αντε καντε μπανιο!:angry:

δικο μου ειναι οτι θελω το κανω!:laugh: :angry:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΙΑ

ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ

Εφούλα κατάρχήν,να σου ζήσει η μικρούλα σου!!

Επειδή λες οτι θηλάζει,μάλλον λίγο δύσκολο να πονάει τόσο πολύ!

Εμένα ο μικρός μου άρχισε τα κλάματα με το ξένο γάλα..Όμως μερικές φορές,μόλις του έβγαζα τα πάντα απο επάνω του ηρεμούσε κι έπαιζε..Ειδικά όταν ήταν η ώρα του μπάνιου..βάλε στο χώρο της λάδι ευκάλυπτου,η λεβάντα..Ρώτα την παιδίατρό σου πώς ακριβώς να το κάνεις..Ηρεμεί αρκετά.και να της κάνεις εντριβούλες με λαδάκι και χαμομήλι..ότι κι αν κάνεις πάντως τα μωράκια έχουν πάντα πολύ πολύ μα πολύ καλούς λόγους για να κλάψουν κάθε φορά και για άλλον...Στην πορεία θα αποκωδικοποιήσεις αυτούς τους λόγους απο την εμπειρία σου μαζί της και κάθε φορά θα ξέρεις τι θέλει και κλαίει..Καλή επιτυχία και υπομονή!!

Φιλάκια!

efoula έγραψε:

αχ κοριτσια η μικρη μου δεν ξερω τι επαθε

πονακια ειναι τι να πω

ενω ειχε ηρεμησει εδω και μια βδομαδα σχεδον εκλαιγε πολυ λιγο

σημερα δεν ηρεμησε ολη μερα

απο τις 6 το πρωι τωρα ηρεμησε και κοιμηθηκε λιγο ειναι 4

εκοψα τα γαλακτοκομικα και φανηκε να ηρεμησε απο τοτε

χθες και σημερα εφαγα κολοκυθακια με ρυζι

λετε να την πειραξαν αυτα

αχ τι να κανω

δεν ξερω πως να την ηρεμησω

τι μασαζ κανω?τι τραγουδια?τι βολτες

τι στηθος της δινω ουτε να το ακουμπισει

τι επαθε?

Καλημέρα! Κατ'αρχήν ο θηλασμός μπορεί να προκαλέσει κολικούς. Τα οφέλη που έχει για το πεπετικό σύστημα είναι η εύκολη και γρήγορη χώνεψη συγκριτικά με το αγελαδινό γάλα, ότι δεν δημιουργεί δυσκοιλιότητα και τα παιδιά που θηλάζουν μπορεί να μην έχουν συχνές κενώσεις. Αν είναι κολικοί το παιδί θα έχει έντονο κλάμα και κραυγές, κάμψη τψν χεριών στον κορμό και των ποδιών στην κοιλιά, σύσπαση κοιλιάς και κατακόκκινο πρόσωπο. Συνήθως διαρκούν 3-5 λεπτά, επαναλαμβάνονται και είναι πιο συχνοί το βράδυ. Τώρα αν δεν έχει κάτι από αυτά προφανώς αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Έχετε μιλήσει με τον παιδιατρό σας; Την ποιό σωστή και ασφαλή άποψη θα σας την δώσει εκείνος. Πόσο μηνών είναι το μωρό σας;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...