Μετάβαση σε περιεχόμενο

diko tou mpanaki i sti mpaniera?

Recommended Posts

geia sas koukles, xazeva noritera ton katalogo tis mothercare kai eida ena oraio xalaki mpaniou me vasi gia na kathetai to moro,skeftomai na to paro otan arxisei na kathetai i mpoumpou ostoso me provlimatizei to thema tis ugieinis,safos to mpanaki xriseimopoieitai apokleistika kai mono apo to moro eno i mpaniera apo olous mas ,to mpanaki to pleneis me fusiko sapouni tin mpaniera omos me ximika katharistika...kai epeidi eimai kai suxasiara (ligoulaki) me fantazomai na trivo me xlorines ti mpaniera kathe fora pou einai na tin kano mpanio...pira ena katharistiko bioclean upotithetai biodiaspomeno kai filiko sto perivallon gia to mpanio,katharizei omos ?skotonei ta mikrovia?ti lete eseis ?mpanaki i mpaniera?to kako einai oti idi den xoraei stin mpaniera tis ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι καλέ γιατί να μην καθαρίζει;

Εμείς έχουμε ειδικό μπανάκι για την μπουμπού που εφαρμόζει στην μπανιέρα.Την κάνουμε απο την αρχή εκεί μπάνιο.;) Νομίζω θα είναι δύσκολο και επικίνδυνο να πλένεις ένα μικρό μωράκι στην κανονική μπανιέρα.

αυτό είχα διαβάσσει εγώ όταν ήμουν έγκυος, μπορείς να καθαρίσεις με ξυδάκι!

Για οικολογική καθαριότητα

Το ξύδι εξαφανίζει δυσάρεστες μυρωδιές και απολυμαίνει με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για την καθαριότητα του σπιτιού. Για να καθαρίσετε τα τζάμια προσθέστε ένα φλιτζάνι ξύδι σε μια λεκάνη με ζεστό νερό. Με το ίδιο μείγμα μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τα πλακάκια, να ζωντανέψετε τα χρώματα των χαλιών σας αλλά και να καθαρίσετε τα ρούχα που είναι λεκιασμένα από ιδρώτα. Αν πάλι θέλετε να αφαιρέσετε τα άλατα του βραστήρα, βράστε μισό φλιτζάνι ξύδι σε δύο φλιτζάνια νερό και ξεβγάλτε με βραστό νερό όσο ο βραστήρας είναι ζεστός. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια ιδανική κρέμα για το καθάρισμα του μπάνιου, της κουζίνας, του φούρνου κ.ά. ανακατεύοντας λίγο ξύδι με σόδα. Φροντίστε μόνο πριν από κάθε χρήση να ανακινείτε καλά το μπουκάλι γιατί η σόδα «κάθεται».

ΚΟΙΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΞΟΙΚΙΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΒΑΣΗ, ΤΗΣ CAM, ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 80€ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ, 1 ΞΑΠΛΩΤΗ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ 1 ΚΑΘΙΣΤΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ.

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ;) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ :P . ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ :angry: ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΤΗ ΒΑΣΗ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ B) .

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

ΦΙΛΙΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

sumpethera einai polu teleia apo pou tin pirate?nomizo oti eida mia paraplisia sta prenatal, emeis den agorasame eixe mia paketo me tin allaksiera tis....prospathei na tentothei to moro kai den mporei,teliko sigma tin exo kanei..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΗΘΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΜΠΑΝΙΕΡΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΕΙ. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ.

καντινου έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΗΘΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΜΠΑΝΙΕΡΟ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΣΕΙ. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ.

poso dikio exeis...exthes eixa mia paraplisia suzitisi me ton antra mou k legame pos agorasame tosa pragmata ta apoia apodeixtikan axrista kai pos ama eixame tin empeiria tha pername alla....to karotsi mapa to karpouzi ,to relax to idio,ta mpimpero,o aposteirotis,to kathisma pou kounietai mono tou ,to krevati tis,afou leo aman na xalasoun mpas kai sto epomeno agoraso alla!!!

savropinguinos έγραψε:

poso dikio exeis...exthes eixa mia paraplisia suzitisi me ton antra mou k legame pos agorasame tosa pragmata ta apoia apodeixtikan axrista kai pos ama eixame tin empeiria tha pername alla....to karotsi mapa to karpouzi ,to relax to idio,ta mpimpero,o aposteirotis,to kathisma pou kounietai mono tou ,to krevati tis,afou leo aman na xalasoun mpas kai sto epomeno agoraso alla!!!

AFRODITH έγραψε:

egw exw ayto

tora pia to bazw kateuthian mesa sthn mpaniera giati o mikros pitsilaei ta panta kai otan ton eixa sto mpanaki tou ekane to mpanio xalia .den kserw an boithaei ston problimatismo sou . 364_zoom.jpg

telika mono ego pedevomai treis mines tora kai tin kratao me to ena xeri k me to allo tin louzo?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...