Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Ο παιδίατρος μας είπε οτι όταν τελειώσει το γεύμα του παιδιού, να τον κρατάω στον ώμο μου και να τον χτυπάω απαλά για να ρευτεί για ένα πεντάλεπτο και οτι αν δεν ρευτεί μέσα στο πεντάλεπτο είναι εντάξει να τον βάλω στο κρεβάτι να κοιμηθεί. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πάθει τίποτα το παιδί στον ύπνο του αν δεν ρευτεί και το βάλω για ύπνο? Πολλές φορές τον κρατάω και 10 λεπτά και αν δεν ρευτεί τον βάζω για ύπνο αλλά ανησυχώ τρελά μήπως πάθει κάτι!!!

Δημοσίευση

Τα μωρα που θηλάζουν αποκλειστικά δεν παιρνουν τοσο πολυ αερα και ειναι πολυ πιθανο να μην ρευτουν . Ειναι καλο να ρευονται αν γινετε γιατι ετσι δεν εχουν πονάκια .

Ουτε η μικρη μου ρευοταν , το παλευα για λιγο αλλα μετα την αφηνα . Μην ανησυχεις δεν παθαινει κατι κακο ...τι φοβασαι ?

Δημοσίευση

ουτε εμενα μου ρευοταν παντα αν δεν ρευοταν τον εβαζα στο πλαι να κοιμηθει ετσι ωστε αν βγαλει κατι να μην παθει τιποτα τωρα ομως που κοιμαται μπρουμυτα περιμενω μεχρι να ρευτει ακομη και ενα τεταρτο

Δημοσίευση

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΑ.ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ.ΜΟΥ ΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΧΟΡΤΑΣΕ.ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΟΡΘΙΟ ΠΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΡΕΥΤΕΥ.ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ.ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΑ.ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ.ΜΟΥ ΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΧΟΡΤΑΣΕ.ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΟΡΘΙΟ ΠΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΡΕΥΤΕΥ.ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ.ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

Αντρούλα μου δεν κατάλαβα πως ακριβώς.. Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό? Σε ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

MamaToBe το Μαράκι μου ρευόταν ξαπλωτή, πριν καλά καλά τελειώσει το γάλα της, ή με το που τη σήκωνα. Έτρωγε πάντα πολύ λαίμαργα. Παρατήρησα ότι τις 4 με 5 φορές που δε ρευόταν με τίποτα, είχε πιει το γάλα της τόσο όμορφα, με ρυθμό και αργά. Αυτές τις φορές, περίμενα έως και μισάωρο και μετά την ξάπλωνα πλάγια, στο σφηνάκι της, περιμένοντας να βγάλει από καμία γουλίτσα. Ε, δεν έβγαζε ποτέ. Τις υπόλοιπες φορές αν και ρευόταν σαν μοσχαράκι, ξεσκιζόταν στις γουλιές!:huh:

Αυτή ήταν η συμβουλή του γιατρού μου.. Στο εικοσάλεπτο να την ξαπλώνω πλάγια και no problem!

Που να έβλεπες την κουμπάρα μου όμως που είναι από Αμερική και τα 2 της τα παιδιά τα γέννησε εκεί, μία φορά που της την έδωσα να ρευτεί για να πάω στο μπάνιο!! Ε, περίμενα αρκετά και δεν άντεχα! Θα έσκαγε η φούσκα μου!:lol: Την έβαλε να καθίσει στα πόδια της (το Μαράκι ζήτημα να ήταν 20 ημερών) και της έκανε μία "λαβή"... χλώμιασα! Έτσι κάνουν στην Αμερική λέει.. Δεν τα χτυπούνε στην πλατούλα, αλλά κάτι κάνουν στο λαιμουδάκι τους. Δεν πολυθυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι πάγωσα και ότι το Μαράκι ρεύτηκε και τρόμαξε η γειτονιά όλη!:woohoo:

Κατά τα άλλα τι κάνει ο Φοιβάκος?? ;)

Δημοσίευση

και εμενα δεν ρευοτανε σχεδον τις περισσοτερες φορες..

απλα την εβαζα και εγω στο πλαι γιατι εβγαζε που και που γουλιες..

να σου πω την αληθεια επειδη και εγω το ειχα αγχος απλα δεν κοιμομουνα μετα κατευθειαν την ειχα στο νου μου για κανα 40 λεπτο και μετα κοιμομουνα!!

Δημοσίευση

Ναι αυτο το ρεψιμο ειναι λιγο ....εκνευριστικο...

Κοιτα εμενα η δικια μου γενικα ρευοταν γρηγορα και ρευεται και τωρα μεσα στο 10 λεπτο. Γενικα ομως οταν ηταν μερων (δηλ.μεχρι και τον 2ο ειδικα) την προσεχα πολυ...Την κρατουσα 15 λεπτα περιπου αν και η καυμενη σερνοταν να κοιμηθει...

Κρατα το καλου κακου...δεν ειναι χασιμο χρονου...

Ενα βραδυ μου εκανε κατι χαζα και ανησυχησα...Ειχε φαει στις 4 και μετα απο μια ωρα ενω ειχε ρευτει την ακουσα μεσα στον υπνο της να βγαζει γαλα...Οποτε απο τοτε τρομαξα/...

Α! Και στο πλαι παντα ναι???

Φιλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...