Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

annak. έγραψε:

happy mammy έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ HAPPY MAMMY!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΑΥΡΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!:kiss:[/quote:1ge6iaji]

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΚΑΛΕ ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

VOULA και ZOUZOUNITSA σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις γλυκειές σας ευχούλες. Σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για τα κουκλάκια μωράκια σας.

Να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε...

Πολλά φιλάκια !

Υ/Γ

Και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια...Τα καλύτερα .... Ελπίζω να μην ξέχασα καμμιά φίλη.

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΓΟΚΕΡΑΚΙΑ?:huh:

;) ΑΚΑΙΡΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΚΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ. ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.:blink: ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.:blush:

ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ :angry: ΚΑΙ ΚΟΚΕΤΑΡΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΤΥΛ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ.B)

ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΧΑΣΟΥΝ" ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ. :whistle:

ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ SUPER ΠΑΙΔΙ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

εγω τι να πω που ειναι υδροχοος με ωροσκοπο τοξοτη !!!τρελοκομειο θα ειναι το παιδι μου !!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

και να πεις οτι το κρυβει...γυαλιζει το ματι απο σκανταλια και συνωστισμο ιδεων..απο νεογεννητο:laugh: :laugh: Μανα κουραγιο

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Εμένα είναι διδυμάκι:laugh:

Νέλλυ μου... τρομερή θα γίνει!! Και εγώ διδυμάκι είμαι και μάλιστα έχουμε και κοντά τα γενέθλια μας με την κορούλα σου!!23 εκείνη, 31 εγώ!! Με την διαφορά ότι της ρίχνω παρά 7 μέρες 27 χρόνια!! :laugh:

Τώρα ο μπόμπιρας ή Λέων θα είναι η αν μου βιαστεί και βγει νωρίτερα από την ΠΗΤ(6 Αυγούστου) Θα βγει καρκινάκι!

Εγώ είμαι Δίδυμοι ( 3 λαλούν και 2 χορεύουν..) με ωροσκόπο Παρθένο και ο σύζηγος είναι Λέων με ωροσκόπο Παρθένο! Τουλάχιστον σ'αυτό μοιάζουμε!! Χαχαχα :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...