Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Δε πάει..δε ξέρω κ εγώ το ώρα με παίρνει ο ύπνος.. αριστερά δεξιά τίποτα δε μπορώ μου λείπει το μπρούμυτα..το ερκοντισιον στο 27 ίσα που να δροσίζει..φαντάσου να μεγαλώσει κ άλλο η κοιλιά, όρθια με βλέπω να κοιμάμαι γτ εχω κ δύσπνοια όταν ξαπλώνω...
Αχ αυτή η καμπύλη ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ότι θα πρέπει να κάνω. Εγώ είχα υπογλυκαιμία και είχα ζοριστει αρκετά να κρατάω το ζαχαρο ικανοποιητικό. Και μη φανταστείτε ότι επιτρέπονταν γλυκά κλπ, ήταν λιγο πιο ελαστικοί με το θέμα των γλυκών από ότι αν είχα διαβήτη αλλά και πάλι είχα προϊόντα ολικής, πρωτεϊνη σε κάθε γεύμα για να κρατάει το ζαχαρο σταθερό κλπ. Δεν ήταν εύκολο. Τέλος πάντων, πάρε το σίδηρο σου να μην πέσεις ξερη, όχι τίποτα άλλο, μας χρειάζονται!
Καλησπέρα!! 🙂
Πως τα πάτε με την ζέστη; 🥵
Διάβασα κάπου πως μέχρι και την 36 εβδομάδα πρέπει να είναι έτοιμη η βαλίτσα του μαιευτηρίου.. Εσείς ποτέ σκέφτεστε να ξεκινήσετε; Έχω διαβάσει κάποιες λίστες αλλά αν έχετε κάποια συμβουλή για την ετοιμασία της θα χαρώ να ακούσω!!
Είμαι 7+4 σήμερα!! 🤗
Ναι δόξα τω Θεώ, χτυπάει.. αυτό έχει σημασία. Δεν νομίζω να σου είπε να πας σε μια εβδομάδα γιατί συμβαίνει κάτι, απλά ίσως θέλει να δει πως εξελίσσεται η κατάσταση μετά την αιμορραγία.. θεωρώ πως καλά κάνει.. 🙃😉
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.