Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου,

αυτό που θέλω να σας πω το έχετε ακούσει ξανά και ξανά, αλλά και οι περισσότερες το έχετε περάσει και άρα λίγο θα με καταλαβαίνετε!! Τελευυαία περίοδος μου στις 7/5. Πιθανή ωορηξία στην 13η μέρα μου (είχα έντονο πόνο). Είχαμε αγκαλίτσες μπόλικες εκείνες τις ημέρες. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα, έχω συνέχεια τσιμπηματάκια χαμηλά. συνέχεια όμως. που κανονικά αυτα τα είχα πρν την περίοδο μου όχι από την ωορηξία μου και μετά. Περιμένω στις 2-3/6 και έχω μεγάλη αγωνία. Δεν έχω κανένα αλλο σύπμτωμα. Φυσικά είναι και πολύ νωρίς ακόμα. Έίχε καμία παρόμοιο σύπμτωμα πριν την καθυστέρηση?

Επίσης ήθελα να πω ότι εδω και λίγες μέρες ξεκίνησα μια δίαιτα, να φύγουν λιγάκι τα κιλά του χειμώνα. Επηρεάζει αυτό σε τυχόν εγκυμοσύνη? έχω διαβάσει πως το μωρο φας δεν φας εσύ αυτό τρέφεται! Είναι αλήθεια?

:kiss:

Δημοσίευση

boulou, εγω αρχισα και πονουσα κοντα στις ημερες που περιμενα να μου ερθουν αλλα και μετα που εμαθα για την εγκυμοσυνη!

αλλα θα ελεγα να αφηνες προς το παρον τις διαιτες

1ον επηρεαζουν τον κυκλο σου με αποτελεσμα να εχεις καθυστερηση

2ον δεν παιρνει ο οργανισμος σου ολες τις θρεπτικες ουσιες που χρειαζεται για να σε θρεψει η να θρεψει το σπορακι που θα αναπτυσεται

μπορει καποια να γνωριζει καλυτερα απο μενα αλλα σκεψου το.;)

Δημοσίευση

Σ ευχαριστώ Ελένη μου. Έχω ακούσει για το όταν πλησιάζει η περίοδος. αλλα από τόσες μέρες νωρίτερα πονάκια δεν έιχα ξανακούσει γα αυτό ρωτάω η καημένη :(. Εσύ είσαι τώρα έγκυος?

Δημοσίευση

οχι ακομη, ημουν εγκυος μεχρι 7 μηνων αλλα το εχασα δυστυχως το νοεμβρη:( ! τωρα ειμαι σε αναμονη περιμενω μεχρι την δευτερα αν δεν μου ερθουν θα κανω χοριακη!:) παντως και εγω κατα την διαρκεια της ωορυξιας ειχα πονακια.

παντως να ξερεις η διατροφη επηρεζει πολυ τον κυκλο σου!

Δημοσίευση

Boulou μου γεια σου και από εμένα.

Εγώ παρατήρησα ότι από τότε που ξεκινήσαμε τις ελεύθευρες επαφές έχω αυτό το σύμπτωμα που περιγράφεις σχεδόν κάθε μήνα, δλδ πονάκια από την ημέρα της ωορρηξίας μέχρι να αδιαθετήσω. Ποτέ πριν δεν το είχα αυτό. Κι εγώ νόμιζα τον 1ο μήνα ότι θα ήταν εγκυμοσύνη αλλά τελικά δεν ήταν και τώρα μου συμβαίνει κάθε μήνα σχεδόν.

Μακάρι σε σένα να είναι κοριτσάκι μου! Σου το εύχομαι ολόψυχα! :)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!

Ελένη μου λυπάμαι.. είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτό. σου έυχομαι να το έχεις ξεπεράσει και βουρ για μωράκι!! Να μην σου ρθουν.. να μην σου ρθουν!!

bourique kai marouli μου. σίγουρα ακόμα είναι πολύ νωρίς και τίποτα δεν είναι σίγουρο.. αλλά ξέρεις πολύ καλά πως όταν έισαι στην αναμονή τα μεγαλοποιείς όλα λιγάκι! :unsure:

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο Boulou ότι στην αναμονή τα μεγαλοποιεί κανείς τα πράγματα αλλά μόνο υπομονή θέλει και προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου.

Περιμένουμε τις ίδιες μέρες, 2-3/6. Λες να είναι ο τυχερός μας μήνας??

Δημοσίευση

boulou κοριτσακι μου μακαρι αυτα τα συμπτωματα να ειναι εγκυμοσυνης,θα συμφωνησω και εγω με την marouli οτι και εγω καθε μηνα εχω αυτα τα συμτωματα απο τις γονιμες μεχρι την περιοδο και μετα ειναι σκετη απογοητευση,γι"αυτο περιμενε ακομα λιγο και μην αγχωνεσαι.........ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2/6:cheer: .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ........

Δημοσίευση

mariant μου ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα.. γίνόμαστε και λίγο υπερβολικές εν'όψη της αναμονής.. τα ξέρεις και συ αυτά :) .. άντε έτσι να μαζευόμαστε κάμποσες.. όσο πιο πολλές τόσο πιο πολλά καλά αποτελέσματα!

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ......... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ πολύ διδυμομανούλα για τις όμορφες ευχές σου να είσαι καλά να προσέχεις όσο πλησιάζεις κ όλα θα πάνε καλά κ με τα δικά σου μωράκια.Τα μωράκια μου είναι μικρούλια κ πολύ γλυκουλια κ χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να πάρουν βάρος.Ο πολύ μικρούλης είναι στην μονάδα κ συνεχίζει τον αγώνα που έδινε από την αρχή της κύησης αλλά δεν τον φοβάμαι πάλι νικητής θα είναι.Θελει λίγο υπομονή κι όλα θα είναι σούπερ.Γεννησα 36,2 βάσει υπερήχου με έβγαλε μία βδομάδα περισσότερο βάσει περιόδου 35,2.Τα βάρη τους 2700🩵 κ 1920🩵. Ευχομαι  σ'εσενα κ στα μωράκια σου τα καλύτερα, καλή λευτεριά! Θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας!❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τις ευχές σου κ σ'εσενα εύχομαι με το καλό να  έρθει το αστερακι σου.❤️
    • Το είχα περάσει κ με την κόρη μου οπότε  είμαι ψύχραιμη άλλωστε για καλό είναι.Αυτο που λες με το που πάρει βάρος θα τον έχουμε σπίτι με τ άλλα δύο μας παιδάκια.Ειμαι  καλά αν εξαιρέσουμε ότι πονάω στην μέση κ στην πλάτη θετική ακόμη αλλά δεν έχω σχεδόν τίποτα από συμπτωματα.Καλως να τον δεχτείτε κορίτσι μου🩵
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Με τ καλο τ μωρακι σου. Όπως σ είπαν τ κορίτσια πιστεύω οτι καταλαβαίνει τις αλλαγές π έρχονται ολες μαζι. Ειναι σύνηθες να μην πηγαίνει τουαλετα στο σχολείο. Εδω εγω στη δουλειά κ κρατιεμαι 8 κ 9 ωρες χωρις τουαλετα. Σπανια θα παω κ συνήθως μονο τις μερες π ειμαι αδιαθετη. Θα προσαρμοστεί. Η αλλαγή απο τον παιδικό στο νήπιο ειναι τεράστια για τ παιδακια. Επισης τα τελευταία χρόνια βαση νόμου, με όλα αυτά τ περιστατικά που ακουγοντουσαν για σεξουαλικη παρενόχληση κτλ κατα καιρούς, εχει απαγορευτεί απο τις δασκάλες στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης να σκουπιζουν η να αλλάζουν το παιδακι π τυχον εχει ατύχημα. Σίγουρα μπορεί να λες ειναι παράλογο το οτι πρεπει να έρχομαι από τ σπίτι για να τ αλλαξω ενα βρακακι αλλα ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια της σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης. Εμενα ετυχε να κανει κακα, να λερωθεί κ με πήραν τηλέφωνο να παω να τηβ καθαρίσω καλα κ να την αλλάξω. Εχει κ μια λογική αν τ σκεφτεις, οτι κανενας δ αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή μας κτλ. Σε περίπτωση π απλα της ειχαν φυγει τσισα, αλλαξε μονη της εσωρουχο και την βοήθησαν με το κολαν που ηθελε τράβηγμα για να τ ανεβάσει. Σιγα σιγα θα προσαρμοστεί μην αγχωνεσαι. Θα μπει στο νόημα και ολα θα πάνε καλα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...