Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΕΙΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΤΡΩΓΕ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ.

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΕΙΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΤΡΩΓΕ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ.

Δημοσίευση

• 6 months later...
Δημοσίευση

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ.ΤΡΩΕΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ,ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ,ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ.ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ.ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.

• 1 month later...
Δημοσίευση

EGW PANTOS EMAI PROSEKTIKH ME TO FAGHTO TWN PAIDIWN MOY ZW STHN GERMANIA KAI OI GIATROI EDW MAS FOVIZOYN POLY ME TIS ALERGIES KAI THN YGEIA TWN DONTIWN.EDW XEKINOYN ME PATATA KAROTO KREMA KAI SIGA SIGA KREAS KOTOPOULO KTL KAI OLA META TON 6MHNA FROUTA SPANAKI PSARI APO TON 8MHNA.O MIKPOS MOY EINAI 6MHNWN EXEI DONTAKIA APO TON 3MHNA KREMES KAI FAGAKI SE BAZAKIA(GIATI ENAI SIGOYRA ELEGMENA KAI BIO) TOY DINW EDW KAI ENA MHNA PERIPOY,GIA MPISKOTAKIA FOVAME ALLA THA DOKIMASW (WX!!!! PIOS AKOYEI TON PAIDIATPO !!!)

Δημοσίευση

Lemi έγραψε:

EGW PANTOS EMAI PROSEKTIKH ME TO FAGHTO TWN PAIDIWN MOY ZW STHN GERMANIA KAI OI GIATROI EDW MAS FOVIZOYN POLY ME TIS ALERGIES KAI THN YGEIA TWN DONTIWN.EDW XEKINOYN ME PATATA KAROTO KREMA KAI SIGA SIGA KREAS KOTOPOULO KTL KAI OLA META TON 6MHNA FROUTA SPANAKI PSARI APO TON 8MHNA.O MIKPOS MOY EINAI 6MHNWN EXEI DONTAKIA APO TON 3MHNA KREMES KAI FAGAKI SE BAZAKIA(GIATI ENAI SIGOYRA ELEGMENA KAI BIO) TOY DINW EDW KAI ENA MHNA PERIPOY,GIA MPISKOTAKIA FOVAME ALLA THA DOKIMASW (WX!!!! PIOS AKOYEI TON PAIDIATPO !!!)

geia sou kai na xerese to zouzouni sou.

oso kai elegmena na einai ta bazakia den briskw kalitero fagito apo to mageiremeno sto spiti.ta bazakia an tha deis exoune arketa megali periodo imerominias liksis.brase esy ta karota kai tis patates kai aste gia ena xrono se ena bazo,den antexoun;) .ta bazakia pws antexoun?? sigoura einai me sintiritika:( :angry: :angry: .einai mia eykoli lisi alla oxi i kaliteri:)

oso gia mpiskotakia mporeis na tou pareis ayta tis ALETE,einai malaka,katalila gia tin ilikia tou mwrou sou kai liwnoun eykola sto stoma gia na min pnigete alla ayta ta makrostena.oxi ta arkoudakia einai pio sklira kai gia megalitera paidakia.

kalo einai na akoume ton paidiatro alla kai aytoi kamia fora einai mesa stis klikes me etairies pou poulane ta bazakia ktl kai mas othoun se lathos epiloges.ki emena mou sistise bazakia alla den ta prwtimisa,mono se ektakti anagi,i otan bgename ekso alla kathimerina oxi.

• 7 months later...

• Απαντήσεις

• Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...