Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γλυκά χτες πήραμε τα προσκλητήρια για την βάφτιση των αστεριών μας(λίγο νωρίς βέβαια:silly: )

Τα κάναμε αρκετά απλά αλλά ''παίξαμε''λίγο με το κειμενάκι:laugh:

Σας βάζω φώτο για να μου πέιτε την άποψη σας:kiss:

post-4573-13873934693409_thumb.jpg

Δημοσίευση

Και αυτό είναι το κειμενάκι μας,που το βρήκαμε την μέρα της παραγγελίας(:blink: Σοβαρά,με άλλο είχα πάει και με άλλο έφυγα!0

Έχω δυο αδερφούλες

όμορφες,γλυκές και ζωηρούλες

Τους διάλεξα ονόματα τυχερά

τους βρήκα νονό και νονά

Θα τους κάνω έπληξη...

ετοιμάζω την βάφτιση τους!

Σας προσκαλώ όλους φίλους και συγγενείς..........

Οι γονείς

........

Οι νονοί

......

Με αγάπη

Νεφέλη Δήμητρα:kiss:

Δημοσίευση

Παρα πολυ ωραια Αννουλα μου!!!!Και το χρωμα και η πεταλουδα και το κειμενο:woohoo: Με το καλο τα βαφτισια και καλοφωτισμενες να ειναι οι κουκλιτσες σου!!!!Να μας δειξεις και τις μπομπονιερες!!Φιλακια πολλα:kiss:

Δημοσίευση

πολυ ομορφο ειναι! αντε με το καλο η βαφτιση σας και να βαλεις φωτο να δουμε τις ζουζουνιτσες σας!!!!

βαλε και την μπομπονιερα σας! και εγω ετοιμαζομαι και θα κανω γλαστρακια βασιλικοτυ για τους μεγαλους και κατι σκιαχτρα λουλουδια για τις γλαστρες για τα παιδακια.

εαν ενδιαφερεσαι δεν ξερω εαν το ξερεις στο συνδρομο down kανουν μπομπονιερες (οτι εχουν ολα τα κοινα μαγαζια με μπομπονιερες,απο καταλογους) και το χαμογεο του παιδιου επισης αλλα εκει εχει 5σχεδια..βεβαια δεν πας για τα σχεδια αλλα για το καλο οποτε....

καλες ετοιμασιες!!!

Δημοσίευση

Bενακι μου ετοιμαζεστε και εσεις για βαπτιση?Και εμεις θα την κανουμε αρχες Ιουλιου και τωρα ειμαι στις ετοιμασιες.

Αυτο με τα συνδρομο down δεν το ηξερα,που μπορω να βρω περισσοτερες λεπτομεριες υπαρχει καποιο σχετικο site?

Δημοσίευση

με το καλο η βαπτιση σας αννα μου ειναι οντως πολυ προτοτυπο να καλει η μεγαλη αδερφη τον κοσμο για τα βαπτισια των μικρων μπραβο πολυ ομορφα ειναι!!!! περιμενουμε φωτο απο τις τσουπρες και τις μπομπονιερες

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Bενακι μου ετοιμαζεστε και εσεις για βαπτιση?Και εμεις θα την κανουμε αρχες Ιουλιου και τωρα ειμαι στις ετοιμασιες.

Αυτο με τα συνδρομο down δεν το ηξερα,που μπορω να βρω περισσοτερες λεπτομεριες υπαρχει καποιο σχετικο site?

ΧΑΡΑ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 12/7..ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΜΟΝΟ ΤΗΛ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΑΝ ΘΕΣ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝΕ 2ΜΗΝΟ ΠΡΙΝ.....:(

ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ 60 ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ..ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...