Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια πλησιάζει ο καιρός και πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να πάμε όλη η οικογένεια τις πρώτες μας διακοπές!!!!!!

Φορτώνοντας το αυτοκίνητο και και έχοντας ως δεδομένο μέσο μεταφοράς το πλοίο, θα ήθελα τις προτάσεις σας για καλοκαιρινές διακοπές σε νησί, Αιγαιοπελαγίτικο, για τέλη Αυγούστου, όπου η μπουμπού θα είναι 3μιση μηνών, μαζί με το σκύλο μας μόλις 6 κιλά.

Περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σας....!!!!!

Φιλάκια .....και καλά μπανάκια!!!

Δημοσίευση

Aλεξανδρακι μου καταρχην σας ζηλευω ομως χαιρομαι τρελλα με τη χαρα σας!

Σχεδιαζεις κ τις πρωτες σας διακοπουλες!!!Τελεια!

Εγω στη θεση σου θα ανοιγα τον χαρτη κ θα διαλεγα ενα απο τα κοντινοτερα(στην ηπειρωτικη Ελλαδα) και μεγαλυτερα νησια!

Να κοιταξεις προσεκτικα τις παροχες που προσφερουν ωστε να εχεις 24ωρες/24ωρο οτιδηποτε χρειαστεις για το μωρο!Ενα βραστο νερο-ενα κατιτις!Εκτος κι ανπατε σε δωματιο οποτε παλι να φροντισεις να εχει τα απαραιτητα!

Επισης στο νησι και οσο δυνατον πιο κοντα στο ξενοδοχειο σας να υπαρχει παιδιατρος ή νοσοκομειο με παιδιατρο.Αχρειαστος να'ναι αλλα να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!

Δεν ξερω τι αλλο...Αυτα μου ερχονται!

Αααα!Για τον σκυλακο και για τον συνδιασμο μπεμπας-σκυλακου...δεν εχω ιδεα!Μια φορα εκανα διακοπες με σκυλι(τον Μαγκα μας),ομως ηταν νεογγενητο(ειχε πεθανει η μανουλα του) και μεναμε σε δωματιο...

Θα φοραει κ μαγιουδακι το μοντελακι σου???!!!!Δωστης ενα φιλι απο μας(μανα+κορη) στα -φανταζομαι- μοσχομυριστα και αφρατα μπουτακια της!!! :kiss:

Δημοσίευση

Αλεξανδρα μου σε βρισκω απλα...ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Μπραβο βρε!! τι ωραια εικονα!!

τον σκυλακο σου τον εχεις μεσα ε? ΑΧΧ εγω ναι..κοιμαται μαζι μου!!...ζηλεψε με τη μπουμπου?

εχω τρελο αγχος με τον δικο μου τον χαδιαρη...ειναι τοσο γλυκαααας κ καλος!!

σαντορινη εχουμε φιλουε με δωματια πανω στην καλντερα..μπορω ναπω κ για το σκυλακι σας..αν θες να ξαναπας..

εισαι καλα ε? η μαια μου ειναι χαμενη..δυο δυο γεννανε οι πελατισσες της σαν κουνελες!!!αλλα εμαθα οτι τα πας τελεια!!! η φιλη μας ειναι καλυτερα? δεν μου απαντησε χθες στο κινητο κ με τρομαξε λιγουλακι..εγινε καλα απ το βηχαλακι της?

φιλακιααααααααα στην κουκλιτσα τη φαγανουλα!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου,

Όντως επικρατέστερο νησί, προς το παρόν, είναι η Σαντορίνη!

Εκεί άλλωστε πάμε κάθε χρόνο και την ξέρουμε πολύ καλά.

Θα ήθελα όμως να προτείνεται και καμία εναλλακτική...!!!!!!

Άντε καλέ, βάλτε τα δυνατά σας, περιμένω!

Happy mom κι εμάς ο Ρήγας(σκύλος) μαζί μας κοιμόταν.

Τώρα κοιμάται αυτός με τον άντρα μου κι εγώ με την μπουμπού!!!

Δημοσίευση

Σε ακούω και αγχώνομαι!! Και παιδί και σκυλί στις διακοπές?!?!

Εμείς αν μας αφήσουν οι υποχρεώσεις μας και πάμε φέτος διακοπές τη Λευκή (σκυλίτσα) θα την αφήσω με τη μαμά μου. Τη Χαριλίνα (μπεμπούλα) θα την πάρουμε φυσικά μαζί μας! Πρώτες διακοπές είναι αυτές!

Πάντως χαρά στο κουράγιο σου!

Εμείς σκεφτόμαστε για κάπου πιο κοντά στην ηπειρωτική Ελλάδα, ίσως Σκόπελο και Σκιάθο που δεν έχω πάει και μου εχουν πει πολύ καλά λόγια!

Α! Όσο για τη Λευκή, είχαμε μεγάλο πρόβλμα, ζήλευε πολύ και αναγκαστήκαμε να τη "διώξουμε" για λίγο καιρο. Τώρα όμως είναι πιο καλή και μένουμε και οι τέσσερις μαζι! :)

Δημοσίευση

Διακοπές με μωρό και σκύλο μαζί??

Χαρά στο κουράγιο σου!!

Η Σαντορίνη είναι υπέροχο νησί, είχα πάει κι εγώ ως νιόπαντρη εκεί και μάλλον λειτούργησε η ενέργεια του ηφαιστείου γιατί εκεί συνέλαβα τα διδυμάκια μου!! :P

Ωστόσο επειδή είναι μικρό το μωρό σου θα σου πρότεινα ένα νησί πιο κοντά στην ακτή όπως τα νησιά του Αργοσαρωνικού ή Σποράδες. Άλλωστε αφού έχετε ξαναπάει Σαντορίνη, είναι ευκαιρία να πάτε και σ' ένα άλλο μέρος.

Δημοσίευση

Oπου κ να πατε θα περασετε τελειααααααα!!ειναι μοναδικες οι πρωτες ..οικογενειακες διακοπες!!!!φωτογραφικη κ καμερα απαραιτητα!!!

οι τρελογερμανοι ερχονται ελλαδα χωρις να τους νοιαζει τιποτε..με νεογεννητα ,στον ηλιο ..εμεις που τα χουμε διπλα τα νησακια μας θα κωλ...σουμε?:laugh:

γιατι δεν πας...σιφνο?? γκουχ γκουχ να ρωτησουμε μια φιλη για το νησι??:P

ασχετο..αλλα ο σκυλακος μου ειναι ο μεσαιος μου γιοκας..οποτε δεν μπορω κ γω να τον αποχωριστω!!!!μονο αν τον κρατησει η θεια του..κι αυτο για καμια εβδομαδα το περισσοτερο!!!:)

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα χαρά στο κουράγιο σου:laugh:

Εμείς φέτος θα πάμε τις πρώτες μας διακοπές με τρία παιδία(πέρυσι ήταν οι πρώτες με ένα παιδί)και έχω κατααγχωθεί!

Θα πάμε στην Πάρο.Βέβαια έχουμε σπίτι και πιστευω πως δεν θα βγούμε τόσο απο την βολή μας.:unsure:

Το καράβι όμως είναι αυτό που με ''φοβίζει''!Ουφ...τελικά μήπως θα ήταν καλύτερα να κάτσουμε Αθήνα;:ohmy: Μου φαίνεται βουνό απο τώρα...(Αφήστε που θα χρειαστούμε φορτηγό μετακομίσεων:P

Θα πρέπει να κουβαλίσουμε παρκάκια,καροτσι χώρια όλα τα υπόλοιπα!:silly: Και έχω και τον άντρα μου τον αισιόδοξο να μου λέει οτι οι δικές του οι κορες του μοιάσανε και λατρευουν τα ταξίδια και την περιπέτεια....:blink: :silly: Ωραία!Πάντως εγώ θα μένω στην παραλία και ας αλλωνίζουν εκείνοι τα κατσάβραχα του νησιού:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...