Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ελενακι μου να ζησετε χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι να περασετε ολα σας τα χρονια μαζι και αγαπημενοι!!! να δημιουργειτε μαζι στη ζωη σας και να ειστε γεροι να γευτειτε ολες τις γλυκοπικρες στιγμουλες που κανουν τη ζωη να εχει αξια!!!!!!! με το καλο να ερθει το καψουρακι μου στον κοσμο και να το χαιρεστε αγκαλιτσα σαν σωστοι χαζογονεις!!!!! χιχιχιχιιχχι φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

post-7300-13873934693325_thumb.jpg

Δημοσίευση

dallia μου, να ζησετε κοπελα μου!!!

να 'στε παντα καλα, αγπημενοι, ευτυχισμενοι και πολυ-πολυ-πολυ ερωτευμενοι!!!!:cheer:

με το καλο να ερθει και το παιδακι σας στο κοσμο κοριτσακι μου, η ωρα η καλη και μ'εναν πονο!!!:)

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες σας!! Με συγκινήσατε... Ντάντη μου αγάπη μου και σένα με το καλό το σποράκι σου.. εύχομαι και σύντομα!!

Γιωτάκι μου ( bourique) σ'ευχαριστώ πολύ και σένα! Με το καλό να υποδεχτείς και το 2ο μωράκι σου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!

Thouli μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι τ'όμορφο αντράκι σου!!

Τόμα μου γλυκειά μου... και συ ότι επιθυμείς!! Μ'έναν πόνο εύχομαι και σε σένα με το καλό να υποδεχτούμε τα αντράκια μας!!

Ζουζουνίτσα μου.... Γλυκειά μου σ'ευχαριστώ πολύ και εσένα! Με το καλό το μωράκι σου!!

Αννέλια μου.. και εσύ αγάπη μου ότι επιθυμείς! Να πάνε όλα τέλεια εύχομαι!!

Μarianda μου... με το καλό να φέρεις και εσύ την κορούλα σου στον κόσμο!! Να ολοκληρωθεί και εσάς η ευτυχία!!

mitsakii μου... σε υπερευχαριστώ!! Και εσύ να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου! Υγεία πάνω απ'όλα!!

ΕλένηΧ, σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Και εσύ ότι επιθυμείς με το καλό!

Μούσα μου σε ευχαριστώ πολύ και εσένα κοπέλα μου! Και εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου και την οικογένεια σου! Υγεία πάνω απ'όλα!

Μωρό, σε υπερευχαριστώ!! Και εσύ γλυκειά μου ότι επιθυμείς!!

Δημοσίευση

εεεεεετσι εεεεεεετσι μου αρεσει να σε τρελενω!!!! χιχιχιχιχιχιχι!!!!! φιλακιαααααααααααααααααααα και το βραδυ ξερεις ε????? θα κανεις οτι δειχνει η φωτο που εβαλα στην αρχη του ποστ!αγκαλια με τον αντρουλη σου!!!!

Δημοσίευση

Τις αγκαλίτσες τις κάναμε χθες το βράδυ!! Μόνο αγκαλίτσες γιατί απ'το άλλο... άστα!! Σήμερα δεν θα μπορέσουμε... θα φύγει ο καλός μου για την Εύβοια και θα μείνω Αθήνα εγώ για να κοιτάξω να πάρω κάνα ρούχο... δεν μου μπαίνει τίποτα από δω και πέρα... χιχι :laugh: !! Να κοιτάξω να ψωνίσω για το καψουράκι μας κάτι... Τέτοια πράγματα!!

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΕς ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ Ε!!!!ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟ:kiss::P :P :P :P ΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΑς ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!

Και εγώ κάπως έτσι νιώθω!! Είναι τέλεια!! Κορίτσια μου και εγώ σας ευχαριστώ για όσα μου προσφέρετε..

Δημοσίευση

Στα είπα και στο άλλο θέμα, αλλά ας τα γράψω και στην επίσημη "κάρτα"!! :P

Κοριτσάκι μου, να ζήσετε με τον αντρούλη σου χρόνια πολλά και καλά, σαν τα ψηλά βουνά! Να'ναι η ζωή σας γλυκιά και όμορφη, να χαίρεστε ο ένας τον άλλο και με το καλό να'ρθει ο μπεμπάκος σας για να επεκτείνει την ευτυχία σας. Δε γράφω "για να ολοκληρώσει" γιατί η ευτυχία δεν είναι κάτι που ολοκληρώνεται! Αυξάνει, "ξεχειλώνει" μέρα με τη μέρα, γεγονός το γεγονός! Φιλάκια πολλά πολλά! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...