Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 124
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Αχ βρε κου-Νέλλυ που να'σαι;;; ( :P την βάφτισα κουνέλι χτες, όταν με ρωτούσαν στα μαιευτήρια από που βγαίνει το Νέλλυ! Νέλλυ απ΄ το κουνέλι! :laugh: )

Αχ κουνελάκι κουνελάκι.. ξύλο που θα το φας!

Το κινητό σου χωρίς ν'αφήσεις, για μαιευτήριο πως ξεκινάς;;;

Μη μου σουφρώνεις τη μυτούλα, μη μου κουνάς τ'αυτιά!

Όλο το mammy το'χεις να περιμένει επάνω στα καρφιά!

:P :laugh: :P

Μακάρι να'χουμε νέα σύντομα! :)

εισαι ααπιστευτη! :side: :silly: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗς ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ~!!!ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση

με την σειρα μου να ευχυθω και εγω στην νελλυ να πανε ολα καλα!φανταζομαι οτι σιγουρα θα εχει γεννησει.

αχ!βρε κοριτσια του mammyland με εχετε συγκινησει για το ενδιαφερον που δειχνετε για τα μελη!ειστε οι καλυτερες!!

Δημοσίευση

Εχασα επεισοδια βρε κοριτσια ... Τι εγινε ? Μπραβο σας, χιλια μπραβο για την κινητοποιηση !:) Μακαρι το κοριτσι να ειναι καλα και με την κορουλα της και τον αντρουλη της αγκαλιτσα .

Ελλειπα .. δυο μερες δεν μπηκα στο forum και εγινε χαμος !!!

Hope_89 να εισαι καλά και με ενα γερο μωρακι αγκαλια και ευτυχισμένη !!!

Φιλακια:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΛΛΗ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! ΝΕΛΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!

Δημοσίευση

Πωπω κορίτσια μου... Τώρα πήρα χαμπάρι τι έγινε!!!

Τι συγκινητική η κίνηση από μέρους σας να αναζητήσετε τη φίλη μας...

Αν όντως είχανε σπάσει τα νερά, μακάρι να πήγανε όλα καλά και τώρα η μικρή φίλη μας να κρατάει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Η Παναγία μαζί τους!!!

Δημοσίευση

ειστε καταπληκτικεσ ενα μεγαλο μπραβοοοοοο σε ολεσ σασ......:woohoo:

με το καλο να γυρισει το κοριτσακι παρεα με το κοριτσακι τησ και να μασ πει την εμπειρια τησ.......

φιλακια σε ολεσ σασ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Α!!!! Καλα εχασα επεισοδια!!! Τωρα μπηκα και διαβασα ολα τα μηνυματα σας κοριτσια!!! ΔΕν το πιστευω τι αγωνια τραβηξατε!!!!!! Καταρχην θελω να ευχηθω στη Νελλυ να εχουν παει ολα καλα και να κραταει τωρα αγκαλια το μπουμπουκακι της!!!!!!

Θελω ομως να σταθω περισσοτερο σε ολες εσας βρε κοριτσια!!!! ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!!! Με συγκινησατε απιστευτα με το ενδιαφερον σας για τη Νελλυ μας!!!! Ειστε η προσωποποιηση της ανθρωπιας!!!! Πραγματικα δεν εχω λογια!!!!!!!!

[color=]ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσαρες μου,εχουμε κανενα νεοτερο??? εμαθε καμια κατι καινουργιο???? δεν μπορω να ησυχασω.. να βρισκοταν ενας ανθρωπος να μας ελεγε οτι ολα πηγαν καλα και ειναι υγειεστατοι και το νελλακι και το μωρο και τι στον κοσμο...

Δημοσίευση

Πω πω απίστευτο είναι!!

Νελλάκι με το καλό κοριτσάκι μου,

όλα καλά να πήγαν!!!

τώρα πήρα φωτιά, τι έγινε!!!

είχα και 2-3 μέρες να μπω...

Αμάν!

Κοριτσάρες, συγκινήθηκα τόσο πολύ,

μπράβο σας που κινητοποιηθήκατε και να βρείτε τη Νέλλυ μας

...

είσαστε τρομερή ομάδα!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ

Δημοσίευση

Μολις τα διαβασα ολα!!!Ευχομαι αρχικα ολα να εχουν παει καλα για την μικρουλα Μελλυ μας και με το καλο να μας ανακοινωσει τα ωραιοτερα νεα για το παιδακι της που ηρθε στον κοσμο!!!Τι αλλο να πω εκτος απ το οτι ειστε ΘΕΕΣ!!!!Μπραβο σας ρε κοριτσια με συγκινησατε απιστευτα!!!Ειστε ολες φοβερες ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!Νιωθω απιστευτα τυχερη που σας εχω βρει και καποιες γνωρισει απο κοντα!!!Δεν ξερω τι αλλο να πω!!!Εχω μεινει....ειχα ξεχασει οτι υπαρχουν ανθρωποι....φιλακια σε ολες σας!!!!!Με το καλο να μαθουμε νεα απο την Νελλυ!!!

Δημοσίευση

τελεια ιδεα για το λητω

και εγω αν δεν μπορεσω να παω σε ενα κοντινο μου καταστημα υπαρχει τροπος να γινει μεσω νετ?

αλλα εγω εχω ηδη αγορασει ενα φουστανακι δωρο για την μπουμπουκα της νελλης

Δημοσίευση

μικρουλα μου για παραδειγμα η fisher price που ειναι μια πολυ καλη εταιρεια εχει παντου τις ιδιες τιμες ειναι στανταρ οι τιμες τους....και πιστεψε με το εχω ψαξει......;)

τωρα για τα υπολοιπα οπως ρουχαλακια σαφως ειναι πιο ακριβα αλλα πολυ καλυτερης ποιοτητας

Δημοσίευση

bourique μην το λες...Η Νεφέλη μου έχει ένα φορεματάκι benetton που στο δεύτερο πλύσημο(στο χέρι)έβγαλε έναν κουβά φούξια νερό;) Και φυσικά ξέβαψε δυο χρωματικούς τόνους και το ρούχο

(κορίτσια συγγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά χτες που το έπλυνα αγανάκτησα!:angry: )

Δημοσίευση

τώρα διάβασα το post κορίτσια μου...

εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη νέλλυ,λογικά τώρα θα έχει γεννήσει το κοριτσάκι της και θα την κρατάει αγκαλίτσα!!!!τέλεια!!!

ρε κορίτσια με συγκινήσατε πολύ!!!είστε μεγάλες ψυχές όλες εδώ στο mammy!!!!μπράβο σε όλες σας!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και εγώ μια από τα ίδια και αν έχω και καμιά δύσκολη μέρα με τα παιδεία όταν χαλαρώνω ένα γλυκό θέλω για να ηρεμήσω 😂
    • Τέλεια!! Μπράβο στη ζουζούνα και σε σένα!  
    • Ούτε η δικιά μου έχει σάλια.. και δεν μπορώ να θυμηθώ και πότε σταμάτησαν.. αλλά σίγουρα έχει πολλούς μήνες.. σάλια από ένα σημείο και μετά είχε μόνο όταν δάγκωνε αφοσιωμένα τα παιχνίδια της αλλά και αυτό τώρα το έχει σταματήσει..  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξεις στο μέλι.. σίγουρα προσέχεις ποιότητα.. ιδανικά αν έχεις κάποιον δικό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σε κανά χωριό τίποτα να σου δώσει.. προσωπικά της το έδωσα πρώτα μαγειρεμένο σε μαρινάδα στο κοτόπουλο και μετά στο γιαούρτι.. αλλά δεν είναι και του γλυκού η δικιά μου οπότε δεν ξετρελαθηκε.. Για τα κουταλάκια του παιδιού τώρα.. όταν το έψαχνα, όλοι οι ειδικοί πρότειναν της ezpz που έχει για το κάθε στάδιο ηλικίας του παιδιού και βοηθά στο αντανακλαστικό του κλεισίματος του στόματος για να μάθει να τρώει μόνο του..  https://share.google/vrPFvDEYqK57IYw1x Από τα παραπάνω που δείχνεις, κανένα δεν εξυπηρετεί από όσο ξέρω.. ειδικά τα κάτω.. μη ξοδευτεις να τα πάρεις δηλαδή..  Προσωπικά δεν είχα την δυνατότητα να  πάρω τα συγκεκριμένα οπότε πήρα κάτι παρόμοια με ξύλινο σκελετό και σιλικόνη στην άκρη που δεν εξυπηρέτησαν γιατί ήταν για άνω των 12 μηνών (δεν το ήξερα τότε) και προτιμούσε να δαγκώσει το ξύλο από το να το χρησιμοποιήσει για να φάει και ενώ δοκίμασα μερικά ακόμα γνωστών εταιρειών που έλεγαν από 4μ+ να μοιάζουν με τα ezpz αλλά δυστυχώς είχαν πολύ κακό  στόμιο για το παιδί (είτε πολύ πλατύ, είτε πολύ βαθύ) ή ήταν τόσο μαλακά που τσάκιζαν και έπεφτε το φαγητό πριν το βάλει στο στόμα, στο τέλος κατάβολεύτηκε κάτι φθηνά του Jumbo τύπου 1€ που πήραμε τυχαία έτσι για να τα δοκιμάσουμε και αυτά.. καλή αναλογία σκληρού/μαλακού ώστε να μην διπλώνει/τσακίζει, όταν έβρισκε μάγουλο πχ ή κούτελο κ.ο.κ... μικρό ρηχό στόμιο όπως θα έπρεπε..  https://share.google/PriVcsMxMsYYl5qyl Η δικιά μου από 6μ πήρε κουταλάκι.. και ναι μέχρι να μάθει έτρωγαν τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια της μέσα.. μιλάμε για "τρελή επιτυχία" ούτε στόχο να το έβαζε.. εδώ και μερικούς μήνες (από 8μ περίπου) της αφήνω προγεμισμενα κουταλάκια στο δίσκο πάνω, το παίρνει το τρώει μου το δίνει πίσω και παίρνει το επόμενο που της έχω ήδη αφήσει στο δίσκο.. ναι πάλι λερώνεται γύρω από το στόμα αλλά καμία σχέση..  Το μπιμπερο καλό είναι να το κόψετε σιγά σιγά.. δεν βοηθάει πουθενά.. και είναι λογικό να δυσκολεύεται με το καλαμάκι.. είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία για να το πιει σε σχέση με το μπιμπερο, χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά την γλώσσα το παιδί, να αναπτύξει νέες δεξιότητες που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση.. εγώ της δίνω από ανοιχτό ποτηράκι μετά το φαγητό όταν είναι στην καρέκλα ακόμα ώστε αν τα κάνει π@@να (που θα τα κάνει) να μην γίνει ο τόπος όλος, και ένα κλειστό ποτηράκι με καλαμάκι που της έχω μόνιμα προσβάσιμο για να πίνει όποτε θέλει..  Στην διαφοροποίηση των υγρών ανά ποτήρι έχει δίκιο η @_piripiri_ και σωστά το αναφέρει.. συνδέουν συγκεκριμένα σκεύη με το υγρό στοιχείο που περιέχει οπότε λογικό να τους έρχεται παράξενο και να μην το θέλουν διαφορετικά.. όπως ακριβώς και εμείς δηλαδή.. πχ και εγώ που της έβαλα κατσικίσιο γάλα στο ποτήρι με το καλαμάκι που έχουμε και ενώ το πήρε με ενθουσιασμό γιατί αγαπάει το νερό, όταν είδε ότι δεν ήταν νερό αυτό το έφτυνε και το πέταξε.. της πήρα ένα άλλο παρόμοιο ποτηράκι με καλαμάκι σε άλλο σχέδιο χρώμα κλπ και το δέχτηκε, τουτέστιν το κράτησε και το πιπιλαγε όχι ότι ξετρελαίνεται ιδιαίτερα με το κατσικίσιο παρόλο που δοκίμασα διάφορους τρόπους.. εσένα τώρα @Θέτις Κ. που έχετε χρονισει μπορείς να κόψεις το μπιμπερο μαζί με τη φόρμουλα ταυτόχρονα και να περάσετε σε γάλα κατσικίσιο στο ποτήρι ή σε ποτήρι με καλαμάκι.. όπως περίπου έκανες την μετάβαση από το στήθος στην φόρμουλα, κάπως έτσι και από το μπιμπερο στο ποτήρι.. σταδιακά φυσικά..
    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...