Μετάβαση σε περιεχόμενο

SILLIPSI TIN 10 MERA TOU KIKLOU M;;;;;;;;;;;

Recommended Posts

Ειρηνη μου και εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον την 8η-9η μερα εγινε η συλληψη και μου λεει κατα διαστηματα αλλη ΠΗΤ αλλα δεν εδωσα σημασια! Να φανταστεις την τελευταια φορα μου ειπε 'παλι σε βγαζει πιο νωρις απο την ΠΗΤ σου αλλα δεν θα την αλλαξουμε'! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τιποτα ανησυχητικο κοριτσακια!Απλα το ωαριο σας ηταν...ετοιμοπολεμο και γονιμοποιηθηκε λιγακι πιο νωρις απ'οτι συμβαινει συνηθως σε ενα νορμαλ κυκλο 28 ημερων!

Ολα καλα απλα η συλληψη εγινε μαλλον τη μερα που σας ειπε ο γιατρος! ;)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΓΙΆΥΤΟ Κ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 9-10 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 21 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΕΓΩ ΠΧ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΩΟΡΕΞΙΑ ΤΝ 12ΜΕΡΑ,ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ 16 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ 20.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 28-30 ΜΕΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗ 12 ΜΕ 13Η ΜΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΥΚΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΧ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 26 ΜΕΡΕΣ Η 9Η ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΗΤ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΑΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ.ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΗΤ.06-07 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 28-6 ΟΧΙ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ 6-7 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙ

Δηλαδη Ιφιγενεια εγω που ειχα ΠΗΤ 07-09-09 και τωρα εχω 03-09-09 και παμε κατω κατω σημαινει οτι ο μπεμπης μου μεγαλωνει πιο γρηγορα απο οσο πρεπει?? Σημαινει κατι αυτο δηλαδη μπορει να εχω μεγαλο μωρο ή απλα θα γεννησω πιο νωρις??

EXOYME ENA MHNA AKΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ 6-7 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΤ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΛΑΘΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ Η ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΜΗΤΡΑ Η ΓΕΡΑΖΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΛΑ...ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 7-09.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...