Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΑΜΑΙ.....

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΤΥΧΕ Κ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΦΟΒΟΣ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΚΑΦΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ?Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Rozi καλημερα!Μην εχεις αγχος!

Για μια απλη εξεταση πας και οχι για να γεννησεις!

Φανταζομαι πως ο γιατρος που λες θα ειναι σε διαθεσιμοτητα!

Η δικη μου κοιλια φανηκε την 22η εβδομαδα...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙΣ!ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΑΓΧΩΘΗΚΑ.....ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω για το γιατρό, όμως μην αγχώνεσαι!

Όλα καλά θα σου πάνε!!!

Μέχρι τον 4ο μήνα κανείς δεν καταλάβαινε οτι είμαι έγκυος και όσοι το γνωρίζανε αναρρωτιόντουσαν πού είναι το μωρό :laugh:

Κάτι πάτησα και στάλθηκε το μήνυμα...

Ξαφνικά, στη 19η βδομάδα πετάχτηκε η κοιλίτσα!!!

Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν ούτε και τώρα... αλλά εγώ τη βλέπω!

Χθες ένιωσα και την 1η κλώτσια!!!

Σου εύχομαι να τα ζήσεις σύντομα, είναι υπέροχες στιγμές!!!

ΑΧ ΝΑΝΟΥΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!

Σ' ευχαριστώ πολύ, καλή μου!!!

Επίσης:)

Ξέρεις πόσο νευρίαζα όταν μου λέγανε οτι δε μου φαινότανε;

Φορούσα και κάτι κολλητά μπλουζάκια... αλλά τίποτα:)

Από τη μια καλύτερα βέβαια, για να μην κάνω και τεράστια κοιλιά!

Απλώς, όταν μαθαίνεις οτι είσαι έγκυος είναι τόσο μεγάλη η χαρά που θέλεις να το μάθουν όλοι!!!

Ροζι καλη μου αρχικα καλως ορισες βλεπω εισαι νεα στο μαμμυ :) .Κοιτα αγαπη μου να κανεις την εξεταση σου και μην φοβασε τπτ.Αλλωστε η κοπελα (8εος να αναπαυση την ψυχουλα της και του παιδιου της :( )ηταν στον μηνα της αν θυμαμε καλα.Το ονομα αυτου του καραγκιοζη δεν το ειπαν αλλα ευχομε να τον στιγματηση ο θεος ωστε ολοι να ξερουν ποιος ειναι.Συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα αυτο ειχε γινει λιγες μερεσ που γεννησα μετα και εκλαιγα 3 μερες για την κοπελα και το μωρο (κατι και οι ορμονες τοτε :( ).Ολα να σου πανε καλα στην εγκυμοσυνη σου γλυκια μου και να ερθει το παιδακι σου γεματο υγεια και χαρα στην ζωη.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΒΡΕ. ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ. Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΦΑΝΗΚΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ!:P

rozi mou kalimera:) Eimai kai gw mytilini kai exw giatro pou me parakolouthei sto nosokomeio... De kserw pioios htan o giatros mporo omos na sou po me sigouria poios den htan:) Epidi einai ligo agenes na leme dhmosia onomata an 8eleis stile mou minimataki na mou peis ton giatro kai na sou po an kserw:) oso gia thn koilitsa emena ston 4o pia arxise na fouskonei:)Filakia polla kai kali synexeia:)

Ροζι γεια σου.Ειμαι κι εγω απο Μυτιληνη και ξερω για το περιιστατικο που λες.Να ξερεις οτι για καθε γιατρο ακουγονται διαφορα πραγματα 1000 ασθενεις 1000 γνωμες!Οι αντρες γιατροι παντως που εχει ειναι μια χαρα.Και μενα με παρακολουθει ενας αντρας γιατρος.Για την κοιλιτσα που λες συνηθως στην πρωτη εγκυμοσυνη φαινεται γυρω στον 4ο μηνα.Εμενα επειδη ειναι η δευτερη ηδη κατι αρχιζει και φαινεται.Καλη συνεχεια σου ευχομαι!

lemon σου ευχομαι καλη λευτερια!!!να χαιρεσαι κ το πρωτο σου αγγελουδι!!!δεν εχω προβλημα με το δημοσιο και γενικα ειμαι κ υπερ του δημοσιου απλα οταν ακουγονταο διαφορα δεν εχεισ κ κανεναν γνωστο με προσωπικη εμπειρια,εισαι κ 20χρονων οπωσ εγω,εγκυοσ στο πρωτο μωρο οπως και να εχει σε πιανουν διαφορες φοβιες.

Κοιτα Ροζι και εγω τον γιο μου τον γεννησα Θεσνικη και εδω απο γνωστους οτι μου ειπαναλλα δεν χρειαζεται να φοβασαι για τιποτα.Μια απλη εξεταση ειναι.Κι εγω επειδη δεν ειμαι απο εδω ρωτουσα συνεχεια.Ολα καλα θα πανε!

Rozi έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΤΥΧΕ Κ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΦΟΒΟΣ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΚΑΦΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ?Α!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ?

Rozi μου μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου καλό. Μια απλή επίσκεψη είναι. Όλα θα πάνε καλά. Έναν απλό υπέρυχο θα σου κάνει μην φοβάσαι...

Δυστυχώς δεν γνωρίζω και εγώ το όνομα του "κακού" γιατρού αλλά εσύ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε....

Το μπουμπουδάκι σου θα είναι μια χαρούλα και εσύ το ίδιο !

Τι θερμότερες ευχές μου για μια τέλεια εγκυμοσύνη και για μια τέλεια γέννα....

Σε φιλώ πολύ και σου στέλνω την αγάπη μου !

Ελα Ροζι μου ειχα παει στην δουλεια.Ναι ο αντρας μου στρατιωτικος ειναι αλλα ειναι απο εδω.Εγω ειμαι απο Θεσ/νικη.Εσυ απο που εισαι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...