Μετάβαση σε περιεχόμενο

IΑΣΩ Η' ΕΛΕΝΑΣ?

Recommended Posts

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις για τα δυο αυτα μαιευτηρια? Ειμαι 5 εβδομαδων εγκυος κ δεν εχω αποφασισει που να παω γιατι εχω ακουσει διαφορα! Καταρχην θελω να παω σε μονοκλινο! εαν παω ιασω θα κοστισει ο κουκος αηδονης εχει ομως το θετικο πως σου κρατανε το μωρο, οποτε μπορειςνα ξεκουραστεις οταν το χρειαζεσαι, στο Ελενας απο την αλλη εχεις το μωρο συνεχεια μαζι σου! Με επιρεασε πολυ ενας γιατρος ειδικευομενος(αυτος ειναι κ στα δυο κ ειναι γνωστος) οταν του ειπα πως θα ερθω στο ιασω μου απαντησε "μην εισαι χαζη κ δωσεις πεταμενα λεφτα!!" Αλλα θελω να μαθω τις δικες σας εντυπωσεις κ εμπειριες!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΝ Κ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ Κ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΝΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ 17 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΜΑΙ.

elenap kalispera kai apo mena.Egw glukia mou gennisa sto iasw se 3 klino kai emeina polu euxaristimeni den kserw na sou apantisw gia to elena giati egw prosopika den tha to ripsokinduneuta na gennisw setetia nosokomeia opws kai to alexandra.Twra auto eksartate kai apo ta oikonimika tou kathena,Yparxoun omws kai alles luseis gia to lito as poume pou einai polu wraia exw paei kai exw kanei kai eksetasis ekei kai einai pio fthino sigoura apo to iasw.

Twra esu apofasizeis ti theleis kali mou,pantos egw sou euxome kali tuxi kai me ena pono..filakia:)

Η δική μου εμπειρία απο το Έλενα ήταν καλή. Περιποιημένο και καθαρό, ειδικά η καινούρια πτέρυγα. Το πρωσωπικό καλό σε γενικές γραμμές. Θεωρώ άριστο το να είναι το παιδί από την πρώτη στιγμή μαζί σου, έτσι ώστε να το αναλάβεις απο την αρχή και να μην πελαγώσεις μετά στο σπίτι. Μπορείς διακριτικά να πεις στους δικούς σου πως δεν θα παρεξηγηθείς αν δεν έρθουν να σε δουν όλοι στο μαιευτήριο! :) έτσι το μωρό θα είναι ακόμα πιο ασφαλες ;)

Επίσης θεωρώ πολύ καλό το οτι σε ενθαρρύνουν πολύ στο θέμα του μητρικού θηλασμου. Σου δίνουν με μεγαλη δυσκολία συμπλήρωμα και αυτό για να μην καταφεύγεις κατευθείαν στην εύκολη λύση του μπουκαλιού. Λειτουργεί κέντρο μητρικού θηλασμου που πηγαίνεις τα πρωινά και σε βοηθούν στο θέμα αυτό.

Για το Ιασώ δεν έχω άποψη, γιατι δεν έχω εμπειρία. Μια συναδελφός μου που το πρώτο της παιδί το γέννησε στο Ιασώ ήταν πολύ δυσαρεστημένη. Το δεύτερο το γέννησε στο Έλενα και μου είπε πως δεν το συγκρίνει.

Γνώμες θα ακούσεις πολλές και για τα δύο μαιευτήρια και αρνητικές και θετικές. Όλες υποκειμενικές. Η επιλογή δική σου!

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!! :)

κακα τα ψεματα κοπελα μου οτι πληρωνεις παιρνεις .Εγω γεννησα στο ιασω ημουν σε τρικλινο και δεν ειχα κανενα παραπονο όλο το προσωπικο με βοηθησε πολυ .Στο ελενα ητα μια ξαδερφη μου επειδη ειχε εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου και δεν ειχε η κοπελα τα χρηματα για να μεινει 2 μηνες στο νοσοκομειο δεν ειχε καθολου ησυχια .Βεβαι αυτη δεν ηταν σε μονοκλινο.

Αν θελεις μονοκλινο που εγω δεν το βλεπω και τοσο κακο να εισαι με παρεα χρειαζετε κιολας μπορεις να δεις στο Αρεταιειο ειναι πιο καλα και τα μωρα δεν τα εχεις μαζι σου εκτο αν το ζητησεις .Ν αξερεις οτι στα δημοσια νοσοκομεια επιδη εχουν τη σιγουραι του δημοσιου το προσωπικο ειναι αδιαφορο ενω στα ιδιωτικα παιζετε η δουλεια τους οταν γεννησα εγω η κοπελα που ειμασταν μαζι εκανε παραπονα γιατι ερχοταν το μωρο συνεχεια κατουρημενο (πραγμα που συμβαινει )και εγεινε κακος χαμος κατεβηκε ο διευθυντης στο θαλαμο και προσβαλλε την προισταμενη μπροστα σε πολυ κόσμο

Παντως οπωςκαι να εχει με το καλο

Γέννησα στο Έλενα και έμεινα σε λουξ μονόκλινο με συνολικό κόστος του νοσοκομείου κάτι λιγότερο από 800 ευρώ. Τα δωμάτια του 5ου ορόφου είναι τέλεια, ούτε στα ιδιωτικά τέτοια πολυτέλεια. Μπορεί να μένει όποιος θέλεις μαζί σου το βράδυ. Δεν το θεωρώ ότι υποχρεωτικά μένει κάποιος μαζί σου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δύο πρωινά που ήμουν μόνη μου στο δωμάτιο έκανα ντους με το μωρό στο μπάνιο. Να σημειώσω ότι τα μπάνια είναι τεράστια. Για το θηλασμό η συγκατοίκηση με το μωρό είναι ό,τι καλύτερο. Όταν επέστρεψα στο σπίτι είχα ήδη πάρει τον αέρα με την μπέμπα.

Πάντως δεν συμφωνώ ότι στο ιδιωτικό οι νοσοκόμες είναι πιο ευγενικές. Η ευγένεια είναι στον άνθρωπο. Θα βρεις πολλές κοπέλες δυσαρεστημένες από την εξυπηρέτηση στα ιδιωτικά.

maria76 Άσχετο αλλά πώς πήγες κατευθείαν σε μοινόκλινο?!?! Απ' ό,τι ξέρω ισχύει σειρά προτεραιότητας. Π.χ. εγώ που γέννησα 31 Ιουλίου και είχα ζητήσει μονόκλινο, πήγα τελικά σε δίκλινο, γιατί δεν υπήρξε διαθεσιμο μονόκλινο. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον.

ελενακι μου η πεθερα μου πηγε στο ελενας να κανει μια γυναικολογικη επεμβαση ειχε ροβλημα με πολλες κυστες και μεγαλες.....και δεν θελει να το θυμαται....ηταν λεει χαλια....μυριζε ασχημα,οι νοσοκομες ειπε οι περισοτερε στην κοσμαρα τους,χαλια χαλια.... το ιασω εχω ακουσει οτι ειναι καλο νοσοκομειο...και αν τους πιεσεις και για τον θηλασμο,θα εισαι πιο καλα πιστευω εκει... τωρα δεν ξερω,ελπιζω να βοηθησα, ετσι μου ειπε παντως για το ελενας.. και αλλη μια κοπελιτσα παλι τα ιδια μου ειχε πει ....χαλια λεει ηταν...

EGW THA PROTIMOUSA ANAMESA SAYTA TO ELENA .

AFOU THES MONOKLINO TOTE THA SOU ERTHEI PIO BOLIKO .

EINAI PARA MA PARA POLU KALO NOSOKOMIO KAI EXEI KAINOURGIA PTERIGA(EKEI EINAI KAI TA MONOKLINA)

OI MAIES APOTI EIPANE KOPELES POU GENNISAN EKEI EINAI KATAPLIKTIKES

PISTEPSEME OTAN GENNISEIS DEN THA THES STIGMH NA APOXORISTEIS TO MORO SOU ,MPOREI TORA NA SKEUTESE THN KSEKOURASH ALLA TOTE DEN THA THN SKEUTESE KATHOLOU .DEN MPORW NA KATALABW GIATI TO PLASMATAKI SOU NA EINAI KAPOU MONO TOU ...MOLIS GENNITHEI!!!!????SE EXEI POLU ANAGH AYTES TIS STIGMES POU HRTHE KAPOU POU OLA TO TROMAZOUN KAI TO MONO GNOSTO EISAI ESY ,SKEPSOUTW LIGO ETSI ....

TELOS THA SOU KANEI POLU KALO NA EKSIKIOTHEIS APO EKEI ME THN FRONTIDA TOU KAI NA MHN PAS STO SPITI ME ENA MWRO XORIS NA KSEREIS TIPOTA .

EGW GENNISA STO ATTIKO KAI TO EIXA STO DWMATIO MOU KAI DEN TO ALAZW ME TIPOTA .TO EPOMENO PAIDI MOU H STO ATTIKO PALU THA TO KANW H SO ELENA .

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ.

ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ. Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.

ΦΙΛΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΙΩΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΝΑ Κ ΠΑΙΔΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. 800€ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ. ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.

ΦΙΛΙΑ.

:kiss: :kiss: :kiss:

Καλημερα και απο μενα.Το ερωτημα με το ελενας εχει γινει απειρες φορες.Να σου πω λοιπον οτι στο Ιασω ηταν να γεννησω και ευτηχως δεν το εκανα :) .Να σου τονισω εδω οτι 8εμα χρηματων δεν υπηρχε απο την δικη μου πλευρα.Παντως χαιρομε που δεν εδωσα τσαμπα ενα 7ρι ευρο τουλαχιστον στο Ιασω και ετσι καλυψα τις αναγκες γενικοτερα της μικρης απο την ωρα που γεννη8ηκε.Στο Ελενας θα σου πω οτι εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη.Απο καθαριοτητα,νοσοκομες,μαιες,φαγητο Και μαλιστα στην νεα πτερυγα με ΤΕΛΕΙΟ δωματιο και ΜΟΝΟ 1000 ευρο.Δεν συζητω για τους παιδιατρους το ποσο κοιτουν τα παιδια απλα ΑΨΟΓΟΙ.Η Κυριες δε του θηλασμου κανουν τα παντα να σε βοη8ησουν σε οτι θελεις και παλευουν για να θηλασης σωστα το μωρο σου.Το μονο μειον αν το θες ειναι το θεμα αισθητικης οταν το βλεπεις εξωτερικα.Σου θυμηζει κατι πολυ παλιο και το θεωρεις βρωμικο.Ειναι και το θεμα σε πολλες κοπελες οτι ειναι δημοσιο αλλα πυστεψεμε τυφλα να εχουν τα ιδιωτικα.Αν εκανα ποτε αλλο παιδι με κλειστα ματια θα πηγενα Ελενας παλι.Απο εκει και περα πια ειναι καθαρα θεμα δικο σου πως το βλεπεις.Παντως κανε μια επισκεψη στον 5 ορορφο του ελενας και ζητα να δεις καποιο δωματιο.Με χαρα θα σε βοηθησουν.Ρωτα και τις τιμες και στο ελενας και στο Ιασω και αποφασισε τι θελεις να κανεις.Τελος να σου ευχηθω να εχεις μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη και με τελεια γεννα οπου και να αποφασισης.:)

Χαχαχαχα ειδες βρε αφροδιτη μου ακουω Ελενας και γεμιζω απο χαρα :laugh: :laugh: :laugh: .Ε τετοιο "Δωρο" πηρα απο το Ελενας να μην το πω?Ασχετο αλλα γλθκας ο μπεμπουλι σου πεστου του αντρα σου να μην κοιματε την επομενη ;) .Να μου τον φιλησεις τον ζουζουνο σου.Καλημερα :laugh: .

Egw pali nomizw oti einai pou tha peseis ekeini ti stigmi!!

K giati to lew.

Egw den exw gennisei gia na kserw alla eixa 2 prosfates empeiries

tin kouniada mou pou gennise sto Elena k mia fili pou gennise sto iasw

(ekei tha paw k egw logw giatrou)

Loipon imoun kathe mera sto Elena stin kouniada mou k kammia den irthe

pote na ti voithisei na thilasei.Tis to eferan k tis eipan molis ksupnisei

thulase to k efugan!Twra na sou pw den mou arese pou itan to mwro mazi tis

giati erxontousan oloi mesak ginotan xamos panw apo to kefali tou!

Twra gia to iasw pou rwtisa ti fili mou giati me endiaferei kiolas

itan ola para polu kala.Zitise apokleistiko thulasmo k tis to fernane

na thulasei oles itan polu kales k genika emeine polu euxaristimeni.

Oxi oti den uparxoun k dusarestimenes!!

Auta apo mena filia!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!Καταρχάς να σου πω ότι θα συμφωνήσω με την Σισσιω που σου λέει ότι η κάθε άποψη ειναι υποκειμενική.Και αυτο γιατι ο καθενας μας ειναι διαφορετικος ανθρωπος και λογικο ειναι το καθετι που γινεται να το δέχεται και διαφορετικά.Θα σου πω ενα παράδειγμα. Μέχρι πρότινος πίστευα οτι το μονο μειονέκτημα του Ελενα ειναι οτι ειναι απόλυτοι στο θέμα του θηλασμού. Οταν ομως μπηκα στην παρεα του mammyland και διαπίστωσα τι γίνεται στα αλλα νοσοκομεία άλλαξα άποψη. Έβγαλα λοιπόν λάθος συμπέρασμα επειδή ειχα άγνοια στο θέμα του θηλασμού. Πλεον δεν εχω κανένα αρνητικό. Γέννησα στο Ελενα, έμεινα αρχικά σε δίκλινο για μια μέρα και μετα πηγα σε μονόκλινο. Έμεινα πολυ ευχαριστημένη απο θέμα φαγητού, καθαριότητας, προσωπικού κτλ. Επίσης με βοήθησε πολυ που ειχα το μωρο στο δωματιο γιατι ολα τα εκανα μονη μου και οταν γυρισα σπιτι ημουν προετοιμασμένη. Ακομα το Ελενα εχει πολυ καλους γιατρούς. Επειδη οταν πηγα να γεννήσω αρρώστησα με λαρυγγίτιδα(Βοηθησε ενα μπολ παγωτο το προηγουμενο βραδυ :P )η παιδίατρος με ενημέρωσε οτι υπάρχει περίπτωση να αρρωστήσει και ο μικρός αλλά λόγω του θηλασμού θα την περάσει πολύ ελαφριά. Όντως και έγινε!Έκανε πυρετό μια μέρα. Απλά για προληπτικούς λόγους νοσηλεύτηκε σε μονάδα για 5 μέρες αφου του έκαναν εξετάσεις συνέχεια. Για μενα το να παω σε ενα ιδιωτικό μαιευτήριο οπως εχω πει και σε αλλο ποστ ειναι πολυτέλεια. Τα λεφτά που έδωσα στο Έλενα, στο ιδιωτικό θα με έφταναν μονο για μπω στην είσοδο!:laugh: Αν δεν ειχα οικονομικό πρόβλημα σαφώς και θα πήγαινα σε ιδιωτικό γιατι η αρχική μου γιατρός ηταν εκει. Θα είχα δώσει όμως τζάμπα λεφτά. Έμεινα σε μονόκλινο, ο αντρας μου ηταν συνέχεια μαζι μου, ειχα την τηλεόρασή μου(ειδα και την Eurovision!Ασχετο!:P ) και πλήρωσα 1200 ευρώ για μια εβδομάδα στο Έλενα και μαζι με την νοσηλεία του παιδιού στη μονάδα. Αυτά απο μένα!Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Γλυκιά μου Έλενα καλημέρα και χρόνια πολλά.

Εγώ γέννησα τα παιδάκια μου στο ΙΑΣΩ γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου. Από το συγκεκριμένο μαιευτήριο είμαι πολύ ικανοποιημένη ως αναφορά τις παροχές τους. Με το παραμικρό όταν ζήταγες βοήθεια ερχόταν πάντα κάποια κοπέλα και επίσης επειδή εγώ γέννησα με καισαρική τομή και ήμουν ταλαίπωρη δεν μου έφερναν το παιδί εκτός κι αν το ζητούσα και πάντα με την βοήθεια τους το κρατούσα.

Στο δε ΕΛΕΝΑΣ ξέρω από την θεία μου που δουλεύει εκεί πως της προσέχουν τις γυναίκες αλλά τρομερές διευκολύνσεις με τα μωρά δεν θα έχεις. Όπως καλά ξέριες μέρα-νύχτα θα το έχεις δίπλα σου. Βέβαια είναι και το οικονομικό στην μέση που δεν συγκρίνεται με το ιδιωτικό.

Ότι κι αν αποφασίσεις καλή λευτεριά σου εύχομαι!

Καλησπερα κι'απο μενα... εγω γεννησα στο ιασω σε μονοκλινο και ειμαι υπερευχαριστημενη... για το Ελενα δεν εχω γνωμη... στο Αλεξανδρα πηγα να κανω μια εξεταση και το μετανοιωσα... οι τιμες εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ των 2 μαιευτηριων αλλα το ιασω ειναι ιδιωτικο και πολυτελες... καθαρο, με ευγενικο προσωπικο, με ολες τις απαραιτητες παροχες και υπηρεσιες... δεν εχω κανενα παραπονο... το μωρο το ειχα σχεδον ολη μερα μαζι μου γιατι εγω το ηθελα... το εδινα μονο για να το αλλαξουν και το βραδυ για να ξεκουραζομαι... σιγουρα θα γλιτωσεις πολλα χρηματα αν πας στο Ελενα... απο'κει και περα δεν ξερω τι συμπεριλαμβανεται στο πακετο του Ελενα... η επιλογη ειναι καθαρα προσωπικη σου... φιλια πολλα...:kiss:

Εγω γεννησα τον μπεμπη μου στο Ιασω σε 4κλινο και μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!εχεις τα παντα οτι ζητησεις ανα πασα στιγμη!Στο ΕΛΕΝΑ ειχε τυχει να παω και δεν μου αρεσε καθολου..τωρα ειναι και τι θελει ο καθενας..φιλια

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕΣ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ 6 ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΣ,ΣΕ ΜΟΝΙΟΚΛΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ Κ ΕΙΧΕ Κ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟΝ 5o ΜΗΝΑ.ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ 40 ΜΕΡΕΣ.

Elenap γεια σου, διάβασα το δίλλημα σου και μερικές από τις απαντήσεις γυναικών που έχουν την εμπειρία του τοκετού και σίγουρα την εμπειρία ενός μαιευτηρίου. Ομολογώ πως εγώ ακόμα δεν την έχω .

Το μονό που ξέρω και έχω ως σοβαρό κριτήριο για εμένα και το παιδί μου , που θα έχω στην αγκαλιά μου αρχές Σεπτέμβρη, είναι πρώτα από όλα ο γιατρός μου και με βάση που ξεγεννάει αυτός, το μαιευτήριο.

Όλα αυτά βέβαια γιατί σαν νέα γυναίκα και μέλλουσα μαμά δεν περίμενα ότι θα είμαι από τις γυναίκες με κύηση αυξημένου κινδύνου και να κυοφορώ ένα παιδί που υπάρχει κίνδυνος να το χάσω. Αν η επιλογή του γιατρού μου δεν ήταν καλή τότε ένας θεός ξέρει τι θα είχε συμβεί και πόσο μάλλον τι μπορεί να συμβεί την κρίσιμη στιγμή .

Ένα ακόμα κριτήριο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι καλό το νοσοκομείο που θα επιλέξεις να σου παρέχει μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών .

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σίγουρα μια πολύ σημαντική κίνηση για νέες και όχι μονό μαμάδες και μπαμπάδες είναι η συμμετοχή τους στο forum.

Εγώ έχω μάθει πολλά και μαθαίνω ακόμα.

Ανεπιφυλακτα Ιασω ...

Η κολλητη μου ειναι χειρουργος και εχει εμπειρια και απο ιδιωτικο και απο δημοσιο , οταν λοιπον της ε8εσα το ερωτημα δεν το σκεφτηκε κα8ολου και ειπε ιδιωτικο !!! Η μονη περιπτωση που δεν σκεφτεσαι τα λεφτα ειναι αυτη που φερνεις στον κοσμο το παιδι σου . . .

φαντασου να εισαι και με καισαρικη και να κοιλοπονας κ στο δημοσιο να πρεπει να φροντιζεις και το μωρο ...( 8α εχεις απλετο χρονο στο σπιτι σου να το κανεις !) στο νοσοκομειο κοιτας απλα να συνελθεις γιατι ολα συμβαινουν πολυ γρηγορα ... ( εγω γενναω 17-9 , αλλα λογω ηλικιας 32 , ειμαι το στερνοπουλι της παρεας οποτε εχω αποψη απο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ !)

και χωρις βλαστοκυτταρα ( δεν μου αρεσει το 'φακελωμα' ! )

για συγκρινε ικα (δημοσιο) με καποιο ιδιωτικο γιαγνωστικο (να δεις διαφορα)

εντατικη το Ιασω εχει βαλει κ με τα πιο συγχρονα μηχανηματα

απο κει και περα εσυ επιλεγεις , αυτα ειναι αποψεις ...

Εγω γεννησα και τα δυο μου παιδια στο Ιασω και εκει θα γεννησω και το τριτο δεν εχω λοιπον εμπειρια απο δημοσια μαιευτηρια .Το βασικοτερο ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου για να νιωθεις οσο γινεται πιο ασφαλης κατα την διαρκεια του τοκετου .Καποτε μου ελεγαν οτι αν συμβει καποια επιπλοκη σοβαρη σε πανε σε δημοσιο που εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο και επειδη το μυαλο μας πηγαινει συνηθως στο χειροτερο τοτε σκεφτομουν να παω σε δημοσιο αλλα ευτυχως χαρη στον γιατρο μου το ειδα πιο αισιοδοξα το ολο θεμα και αποφασισα το Ιασω .Ομολογω οτι ειναι πολυ καλο νοσοκομειο-ξενοδοχειο δεν ειχα κανενα παραπονο και οι νοσηλευτριες και η εξυπηρετηση και το φαγητο ηταν αψογα το μονο αρνητικο οτι και το βαμβακι ακομα που λεει ο λογος το πληρωνεις.

Σισσιώ έγραψε:

maria76 Άσχετο αλλά πώς πήγες κατευθείαν σε μονόκλινο?!?! Απ' ό,τι ξέρω ισχύει σειρά προτεραιότητας. Π.χ. εγώ που γέννησα 31 Ιουλίου και είχα ζητήσει μονόκλινο, πήγα τελικά σε δίκλινο, γιατί δεν υπήρξε διαθεσιμο μονόκλινο. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον.

Τον Φεβρουάριο ολοκληρώθηκε η ανακαίνηση του 5ου ορόφου και πλέον έχει μονόκλινα λουξ δωμάτια. Σε συνδυασμό με το ότι είναι πιο ακριβά από το απλό μονόκλινο (200 ευρώ το λουξ, 150 περίπου νομίζω το απλό μονόκλινο) και ίσως κάποιες κοπέλες να μην τα ζητάνε ή να μην τα γνωρίζουν ήταν πολύ εύκολο να βρεις δωμάτιο από την πρώτη μέρα (τουλάχιστον όταν γέννησα πριν 3 μήνες).

Όσον αφορά τις εξετάσεις, κάποιους υπέρηχους (όπου πρέπει να κλείσεις πολύ νωρίτερα τα ραντεβού και μετά έχεις και κάποια παραπάνω αναμονή) και όλες τις αιματολογικές τις έκανα έξω. Αλλά για τη γέννα σίγουρα άξιζε το Έλενα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...