Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 280
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί αυτό το κινέζικό ημερολόγιό;

Αν όταν έγινε η σύλληψη ήσουν 23 και 3 μήνες που κοιτάς στα 23 ή στα 24. με βάση τη στρογγυλοποίηση κοιτάς στα 23 όμως με βάση το ημερολόγιό πού κοιτάς;:dry:

Δημοσίευση

Αν όταν έγινε η σύλληψη ήσουν 23 και 3 μήνες που κοιτάς στα 23 ή στα 24. με βάση τη στρογγυλοποίηση κοιτάς στα 23 όμως με βάση το ημερολόγιό πού κοιτάς;:dry:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μας δίνεις πολύ δύναμη κ κουράγιο ότι όλα γίνονται 😊😊 πραγματικά χαμός έγινε τον Ιούνιο κ εσύ είσαι η εξήγηση!!! Μακάρι να ακολουθήσω κ εγώ Σάββατο κάνω την δεύτερη ετ κ από ότι υπολογίζω 30 του μήνα χοριακη. Στείλε θετική ενέργεια μη γίνει καμια φόλα τελευταία μέρα του μήνα κ αρνητική χοριακη 😟
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι, μακάρι!!! @melitiniღ ταίρι μου πολύ πολύ καλή επιτυχία σμρ 🥰 Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κ να φωλιασουν τα σποράκια σου! Ελπίζω να κοιμήθηκες καλά κ να είσαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη 😊 Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει κ μακάρι να ακολουθήσω κ εγώ κ να είμαστε μαζί διδυμομανες 👶👶🤰🤰 @Ngsofia Κορίτσι μου εσύ σμρ είναι η μέρα της επιτροπής, καλή αρχή!!! Κ από βδομάδα παίρνε τηλέφωνο να ρωτάς για την εξέλιξη για να προλάβεις αρχές Ιουλίου που περιμένεις!!!  
    • Καλημέρα, καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!! Περιμένουμε να μάθουμε νέα σου!! 😊
    • Εγώ μπορώ να πω καλά! Πέρα απ τα κλασικά άγχη που δε φεύγουν εννοείται 😂  Αλλά από τότε που μου έφυγαν οι αναγούλες και δε νιώθω πια άρρωστη, όλα κυλούν πολύ όμορφα! Εσύ πως είσαι κορίτσι μου?
    • Εγώ θα κλείσω στο επόμενο ραντεβού στο γιατρό μου, και μου βγαίνει γύρω στις 18 Ιουλίου (22 εβδομάδα μου πε ο γιατρός). Κ εγώ τον ρώτησα αν θα είναι έγχρωμη και μου είπε μπορείς να ζητήσεις να σου βά΄λουν την κεφαλή που είναι για 3D υπερηχογράφο και θα δείτε το μωρό κανονικά! Κ λέω δηλαδή αν δε το ζητο΄΄ύσα θα μέναμε μ αυτή τη θολούρα που ανάθεμα κ αν ξεχωρίζω τίποτα εκεί μέσα!! 😆😆  Δε καταλαβαίνουν τη λαχτάρα μας ρε κορίτσια, να δούμε λίγο προσωπάκι 😍 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...