Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε είδατε το φύλο;

Recommended Posts

Αν εχει σωστη θεση το μωρο φαινεται και απο την εβδομαδα που εισαι!

Εγω το εμαθα την 16η εβδομαδα απο αμνιοπαρακεντηση αλλα το ειδα για πρωτη φορα την 23η στον Β επιπεδου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια!!

εμας μας είχαν κάνει νύξη από την αυχενική διαφανεια στη 12η εβδομαδα αλλά μας διαβεβαιωσαν στην 16η!!!

με το καλό να δεις το μωρακι σου!!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.

Γειά σας κορίτσια.. εμάς απο την 14η εβδομάδα ο γιατρός μας είπε με σιγουριά πως είναι αγοράκι. Τα αγόρια όμως φαίνονται νωρίτερα απο τα κοριτσάκια..

Aurore καλησπέρα κουκλίτσα μου!! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Εγώ ήμουν από τις τυχερές! Το έμαθα την 13η εβδομάδα στην αυχενική διαφάνεια! Κατά 95% μας λέει αγοράκι... Είχε ανοίξει όμως κι ο ατιμούλης της ποδάρες που ήταν ολοφάνερα τα προσόντα του!! :laugh:

Και κάθε φορά που πάμε και τον βλέπουμε μας τα επιδηκνύει συνεχώς!!

Με το καλό να μάθεις και εσύ τι κρύβει ανάμεσα στα ποδαράκια !!

Καλησπερα!! Κι εγω ημουν απο τις τυχερες το ειδα στην 12η εβδομαδα απο την αυχενικη Κοριτσακι:P !!!!!!!!Αλλα μου ειπε σιγουρα θα ξερεις στην β επιπεδου αυχενικη οποτε μην παρεις τιποτα

Καλημερα!!

Στην αυχενικη δεν φαινοταν ειχε κλειστα τα ποδαρακια του!!

Την 16η εβδομαδα μας εκανε τη χαρη και μας εδειξε το τσουτσουνη του! :P

Τα γεννητικά όργανα αρχίζουν να δημιουργούνται τη 12η βδομάδα και τη 13η έχουν ήδη σχηματιστεί!

Από κει και πέρα, εξαρτάται από τη στάση του μωρού αλλά και από το μηχάνημα του γιατρού!

Εμείς το είδαμε την 14η βδομάδα!

Όμως είναι και αγοράκι... οπότε τα προσόντα μας ξεχωρίζανε!!!

koritsakia

emis pigame tin perasmeni ebdomada gia auxeniki:(

alla to moraki m den anoige ta podarakia

tou gia na doume ti einai kai m leei o giatros

blepo kati alla mporei na EINAI O OMFALIOS LOROS

aman bre koritsia tora se megaliteri agonia me afise

katabathos niotho oti einai koritsaki asxeto me auto pou mou eipe

o giatros

:silly: :silly: :silly: :blush: :blush:

:woohoo:

Εμάς στην αυχενική (11+5) μας είπαν μάλλον για αγοράκι. Την επόμενη φορά (14) που πήγαμε είχε τα ποδαράκια του κλειστά και δεν καταφέραμε να δούμε τίποτα.Οπότε είμαστε στην αναμονή...Λέτε να είναι τελικά αγοράκι κορίτσια?Πέφτουν γενικά μέσα και ας ήταν τόσο μικρό?

Emena to paidaki mou me paidepse na mou deiksei to fulo tou. Stin auxeniki diafaneia mou eipan oti isws na einai agoraki alla i diki mou giatros mou elege oti isws na einai koritsi. Ston uperixo meta tin auxeniki eixe ta podarakia tou stauropodi opote pali agwnia. Stin b epipedou mas edeikse kathara oti einai agoraki kai ek tote mas to deiknei sunexws. Upomoni (an kai kserw tin periergeia tis manas na mathei to fulo gia na mporei na onereuete) kai tha erthei i ora pou tha matheis kai pistepse me otan to matheis tha noiwseis toso omorfa oti kai na einai giati epitelous arxizei na apokta mia eikona sto mualo sou.

μάλλον κοριτσι εχεις. Τα θυληκα σπερματοζωαρια ζουν περισσοτερο απο τα αρσενικά. το ακουσα απο γιατρο. Εχω ακουσει ομως και περιπτωση που συνεβη το αντιθετο...

Εμάς μας είπανε στην αυχενική οτι κατα πάσα πιθανότητα είναι κοριτσάκι:) Μετά φαινόταν και στους άλλους υπέρυχους αλλά το επιβεβαιώσαμε στην β'επιπέδου;)

ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ - ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙ ΕΒΛΕΠΑ). ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ:laugh: )ΣΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...