Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ..!!ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΝΥΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου πολλά περαστικούλια και καλή και γρήγορη ανάρρωση κοπέλα μου. Ξέχνα το θέμα μωράκι (για να μην έχεις κι άγχος) για να απολαύσεις αγκαλίτσες κι αφού ο Θεούλης μας ο σπουδαίος σε βοήθησε κι αντιμετώπισες εγκαίρως τη χολή θα σου δώσει και το πλασματάκι που τόσο θέλεις! Με το καλό ο Γάμος! Καλή υπομονή!!!

Δημοσίευση

Αχ κοπέλα μου... σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Πριν από λίγες μέρες έπαθα κολικό νεφρού 3 φορές!!!

Είμαι έγκυος στον 5ο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο υπομονή!

& μένα όλοι μου λέγανε οτι είναι χειρότερα κι από την εγκυμοσύνη!!!

Με το καλό να γίνει και ο γάμος σας και να ξαναβάλετε μπρος για παιδάκι πιο δυνατοί!!!

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑς.

ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΝΟΩ(ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ )

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑς.

ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΝΟΩ(ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ )

  • Απαντήσεις

    • Το σπέρμα καλή μου δεν διορθώνει εύκολα να υπάρχει θέμα.. βέβαια έχει να κάνει και με το τι θέμα υπάρχει. Αν είναι απλά θέμα κινητικότητας η μορφολογίας κάτι μπορεί να γίνει, αν όμως είναι θέμα ποσότητας σπερματοζωαρίων εκεί δεν μπορεί να γίνει τπτ.. εμείς με ολιγοασθενοσπερμία, με θεραπεία, καταφέραμε απλά τις 500 χιλιάδες να τις κάνουμε 1 εκατομμύριο.. κλάσε να φουμάρουμε δηλαδή.. παιδί πιο εύκολα πιάνω με τον κρίνο παρά από τον άντρα μου.. πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει αζωοσπερμία, εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα και μπορεί να μην μπορέσεις να βρεις κανένα σπερματοζωαρίω και να χρειαστεί να πας σε εξωσωματική με δότη αν το δεχτεί ο σύζυγος ή ο σύντροφος σου.
    • Λέτε κι εγώ να θέλω κατι για την tsh?Αυτος ο ενδοκρινολογος δεν ειπε κατι, εχω και οζωδη μορφή θυρεοειδους λόγω κληρονομικοτητας, αλλα  μια χαρά ειναι και ο κύκλος μου.Αν δεν δω φως θα ξαναψαχτω, εκτός αν ειναι αλλού το προβλημα.Το σπερμα λέτε διορθωνεται εύκολα αν υπαρχει θέμα?
    • Για την προλακτινη δεν ξέρω αλλά αν οι γιατροί σου λένε ότι είσαι οκ δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Την TSH σίγουρα την θέλουν χαμηλά. Εμενα ο εξωσωματικός μου έλεγε ιδανικά να είναι κάτω από 2. Με το καλό η ετ !!!
    • Με το καλό τα μωράκια σου!! Εγώ γέννησα τα δίδυμα Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό με το γιατρό μου. Ολα πήγαν μια χαρά!! Αν γεννήσεις πρόωρα εξαρτάται στο αν η ιδιωτική κλινική έχει μενν κ από ποια εβδομάδα δέχεται. Αν δεν έχει τα μωρά θα πάνε στο Πανεπιστημιακό.Για το ΙΑΣΩ δεν έχω εικόνα αλλά στο Πανεπιστημιακό γέννησε μια φίλη μου κ τα 3 της παιδιά με δικό της γιατρό και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη.
    • Η γυναικολογος μου ειπε οτι 2.50 και κατω πρεπει να ειναι.Εγώ ωορρηξια κάνω το εχω επιβεβαιωσει στη γυναικολογο.Ο ενδοκρινολογος ειπε δεν χρειάζεται κατι για ψαξιμο ουτε περαιτερω εξέταση μου.εβαλε, κ εγώ είχα μια.φορα ανεβασμενη προλακτινη 38 μετα επεσε στο 23 οποτε μάλλον λόγω αγχους.Σκέφτομαι να τ ξαναμετρησω ή να παρω και δεύτερη γνώμη οταν βγει το σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλό.Ο ενδοκρινολογος μου ειπε βλεποντας ολες τις μετεησεις οτι ειναι πολυ καλές και η Αμη, τώρα αυτο μενει...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...