Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αlexandra36-Η δική μου εμπειρία

Recommended Posts

Καθυστέρησα να καταγράψω τη δική μου εμπειρία αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένα μωράκι χρειάζεται τόσο πολύ χρόνο, για να μην σας πω -στη δική μου περίπτωση - όλο μου το χρόνο!!!Του είμαι αφοσιωμένη 24 ώρες το 24ωρο, και το απολαμβάνω!!!Με εξαίρεση τις 2 πρώτες μέρες, όπου βούτηξα στο απέραντο γαλάζιο...!!!!Εγώ είχα κλείσει ραντεβού για καισσαρική, λόγω ισχυακής προβολής, στις 4/5. Υπερβολικά ψυχραιμη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γύρω μου "γένναγανε" ο ένας μετά τον άλλο!!!!Πήγα για τα προκαταρκτικά ..... ξέρετε full extra περιποίηση ......ζήτησα χαλάουα για το βραζιλιάνικο αλλά τους είχε τελειώσει, πλάκωσε πελατεία!!!! οπότε το παραδοσιακό ...μπαρμπέρικο στυλ. Κατόπιν αποτοξίνωση εκ των έσω........ δεν νομίζω ότι χρειάζοντε συστάσεις γι αυτό!Και να' μαι έτοιμη, μια κούκλα .....υπόψη όποια πηγαίνει για καισαρική δεν πρέπει να έχει βαμμένα νύχια πόδια-χέρια, οπότε bye-bye γαλλικό!Με βάζουν στο καροτσάκι - η ώρα 11:30 - και με πάνε να χαιρετίσω τους δικούς μου, όμως κανείς δεν απάντησε στην ειδοποίηση οπότε συνεχίζουμε την πορεία μας προς τη μαία, η οποία μου περνάει καθετήρα και μου κάνει μία εισαγωγή για τη διαδικασία.Στη συνέχεια ......με πηγαίνουν στην αίθουσα τοκετού όπου από παντούακούω κλάμα μωρών, παρακολουθώ και μία γέννα, τι συγκλονιστικό Θεέ μου, και τότε αρχίζω να συνηδητοποιώ ότι σε λίγο θα ανταμώσω για πρώτη φορά με την κόρη μου. Με πιάνει ένα ρήγος, ένα τρέμουλο στη σκέψη ότι θα αποχωριστώ την λατρεμένη μου κοιλιά, που τόσο πολύ χάιδευα, που ήταν η συντροφιά μου, η ελπίδα μου, τα πάντα όλα μου!Ανατρίχιασα στην εικόνα της πρώτης μας επαφής με τη μικρή μου....Τσουπ έρχεται και η επισκληρίδιος, ας μη σχολιάσω την αναισθησιολόγο, όνομα και πράμα! Με ψιλοτσάκισε δύο φορές με τρύπησε και η αλήθεια είναι ότι ήταν και ο μόνος πόνος που ένοιωσα.Η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει....Θεέ μου η καρδιά μου νομίζω πως θα σπάσει ...ακούω τους γιατρούς, νοιώθω πιέσεις στην κοιλιακή χώρα και περιμένω, περιμένω ένα της κλάμα....μου φάνηκε αιώνας μέχρι να το ακούσω........... Και να'τη κλαίει την ακούω και δεν το πιστεύω είναι η κόρη μου και κλαίει, και κλαίω κι εγώ και αυτό της το κλάμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ!12:45 Γεννήθηκε η μπέμπα μας 3900kgr και 55cm. Η μαία την καθαρίζει και μου τη φέρνει κι εγώ προσπαθώ να τη σφίξω στην αγκαλιά μου αν και η αλήθεια ήταν πως ήθελα εκείνη τη στιγμή να σηκωθώ να την πάρω και να φύγουμε..... να πάμε σπίτι μας!Το ίδιο νομίζω πως ήθελε και εκείνη και ο μπαμπάς της.Παρολαυτά αναγκάζομαι να την αποχωριστώ και πάω στο δωματιο ανάνηψης και στη συνέχεια με πάνε στους δικούς μου. Εκεί η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο κλαίγαμε όλοι μαζί από ευτυχία γι αυτό το θαύμα της ζωής!Αφιερωμένο για την υπέροχη κόρη μου.....Καλωςήρθες παιδί μου σου εύχομαι υγεία και ευτυχία από τα βάθη της ψυχής μου. Θα ' μαι για πάντα δίπλα σου με απόλυτη αφοσίωση και αγάπη που θα ξεπερνάει ακόμα και το ίδιο μου το εαυτό, έχοντας μοναδικό σκοπό τη δική σου ευτυχία.Το σ'αγαπώ είναι λίγο να στο πω!Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή σε όλες .....διαμονή κτλ. Θα ακολουθήσει και άλλο post με θέμα οι πρώτες μέρες στο σπίτι και θηλασμός.Θα στείλω και φωτό ......      

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

alexandra36 να σου ζησει η κορακλα σου να εχει παντα υγεια και τυχη σου ευχομαι στην ζωουλα της...

μια απο τα ιδια και εμεις 3870 κιλα και 55 εκ.;)

ομοιοπαθουσες:P

θηρια οι κορες μας!!!γιουπι!!:silly:

Αλεξανδρακιιιιιιιιι μπουχου μπουχου και κλαψ κλαψ!!!Με κατα-πηραν τα ζουμια!!!

Να σου ζησει η ζωουλα σου και παλι!Τι καταπληκτικες στιγμες...Τι τεραστια αγαπη!Σε νιωθω κοπελα μου.....Να ειστε παντα καλα χαρουμενοι και τοσο δεμενοι!!!

Και ξανα..κλαμα η κυριαααααα!!!

Και να'τη κλαίει την ακούω και δεν το πιστεύω είναι η κόρη μου και κλαίει, και κλαίω κι εγώ και αυτό της το κλάμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Θα ' μαι για πάντα δίπλα σου με απόλυτη αφοσίωση και αγάπη που θα ξεπερνάει ακόμα και το ίδιο μου το εαυτό, έχοντας μοναδικό σκοπό τη δική σου ευτυχία

Οτι και να ευχηθω ειναι λιγο...Με ελιωσε η λατρεια σου!Πραγματικα και μεσα απο την ψυχη μου σας ευχομαι τα καλυτερα!

Αlexandra καλημερα

Να σου ζησει η κορακλα σου να ναι γερη και δυνατη παντα.

Σου ευχομαι οτι καλυτερο απο δω και περα και για τους τρεις σας..:cheer::)

Alexandra μου, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!!!

Να είναι γερή και ευτυχισμένη και εσείς δίπλα......

να απολαμβάνετε το "θαύμα της ζωής" σας!!!!

ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΜΠΕΜΠΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

αλεξάνδρα μου πολύ ωραία η περιγραφή σου!!!μπόρεσες μέσα σε λίγες λέξεις να αποτυπώσεις τα συναισθήματα σου για την κόρη σου και όλη την εμπειρία σου...ειλικρινά θα σου πώ οτι με συγκίνησες πολύ!!!πραγματικά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥ ΓΚΛΟ ΝΙ ΣΤΙ ΚΗ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...

ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!! ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ??? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!!

Να σου ζήσει κοπέλα μου το νέο μέλος της οικογένειας σου! :lol: :lol:

Η αλήθεια είναι ότι με συγκίνησε πολύ το μηνυμά σου!

Μακάρι όλα τα παιδάκια του κόσμου να έπαιρναν την αγάπη που δίνετε οι μανούλες του mammy στα παιδάκια σας!!

Καλή λοχεία και τα καλύτερα τώρα έρχονται!

Φιλιά:kiss: :kiss:

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Αλεξάνδρα μου να σου ζήσει η ζουζούνα σου..Να είναι πάντα υγιής, καλότυχη και ευτυχισμένη στη ζωή της!Κι εσύ να είσαι καλά με τον αντρούλη σου να την καμαρώνετε! Καλή λοχεία και καλά σαράντα!

Φιλιά πολλά!Περιμένουμε φώτο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...