Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΥΧΑΚΙΑ ΜΩΡΟΥ----ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ-------

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΑΠΟΨΕ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ!!

ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΖΩΗΡΕΨΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥ!:ohmy: ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ.......:( ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΥΧΙ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΡΜΑ :( :( ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ...

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΘΕΤΑΙ -ΑΜΕΣΩΣ ΞΥΠΝΑ-ΟΥΤΕ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ-ΚΛΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΑ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ:ohmy: ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΠΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ???:unsure: ΤΣΙΡΟΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς πάντως όταν ήταν να κόψουμε νύχια καταστρώναμε ολόκληρο σχέδιο! Ο ένας της κράταγε το χέρι από το μπράτσο με το ένα χέρι του ώστε να κρατάει σταθερό ολόκληρο το χέρι και με το άλλο προσπαθούσε να της αποσπάσει την προσοχή με κουδουνιστρες κ.λ.π. και ο άλλος της έπιανε τα δάκτυλα του χεριού και τα κοβε.

Τελικά πήραμε όλι το "κολαϊ"!!!!!! Τώρα τα κόβει........μόνος του ο σύζυγος!!!

Θα συμφωνήσω με την Mary78 !

Και εμείς ολόκληρο σχέδιο καταστρώνουμε κάθε φορά, η μικρή κουνιέται απίστευτα, απορώ πως δεν έχοω πάρει κ κανα δάχτυλο μαζί.. :blush:

πονεμενη ιστορια και αυτη...

εγω τα κοβω μονο οταν κοιματε..

και μονο βραδυ που κοιματε πιο βαρια γιατι τις αλλες ωρες ξυπναει..

ο αντρας μου ουτε που πλιασιαζει για το συγκεκριμενο θεμα :blink:

οσο για το betadine η παιδιατρος σε εμενα κοπελα μου μου εχει πει να μην βαζω και ουτε οινοπνευμα..βασικα μου εχει πει τιποτα!!

τωρα τι να σου πω!!

otan koimomaste den ton plisiazw ksipnaei kai mono apo thn anasa mou :laugh:

otan ton thilazw kai exei hremisei ekei tou pianw to ena xeraki kai to kobv siga siga .ston alon thilasmo meta ,pou thalaksw stithos to alo xeraki ....auto pou exw problhma einai ta podarakia pou den ta ftanw otan thilazoume kai an ta ftasw ...gargaliete :S :laugh:

Εγω παλι εκανα το εξης κουφο! Επειδη στο σπιτι ξυπνουσε οταν προσπαθουσα να της τα κοψω, επαιρνα το ψαλιδακι μαζι μου οταν την εβγαζα βολτα με το καροτσι και σε καθε γωνια εκοβα και απο δυο νυχακια! Μεχρι να γυρισουμε σπιτι το μανικιουρ ηταν ετοιμο!!!:laugh: Ελπιζω να μην μ'εχει δει κανεις... προσπαθουσα να το κανω διακριτικα:P

Κι εμείς δίναμε μάχη για να κόψουμε τα νυχάκια!

Ειδικά στα πόδια δε καθόντουσαν με τίποτα :S

Ακόμα και τώρα που τα μωρά μου είναι 23 μηνών δε κάθονται κι

κάθε φορά τρώω αρκετές κλοτσιές στα μούτρα!! :woohoo: :blink:

εμεις στις αρχες του πιαναμε τα δαχυλα σαν να παιζουμε και εκει που γελαγε και νομιζε οτι ειναι παιχνιδι τσουπ κοβαμε ενα νυχακι...μετα κλαμα ολιγων λεπτων και ξανα παλι απο την αρχη μεχρι να κοπουν ολα!!!!!

τωρα πια εχει πολυ γελιο το μανικιουρ-πεντικιουρ οταν του κοβω τα νυχια καθεται ησυχος και με κοιταει τι κανω καθε νυχι μια γκριματσα η μαμα:laugh: και το απολαμβανει

θελει σιγα σιγα να μην φοβουνται...

natural έγραψε:

Εγω παλι εκανα το εξης κουφο! Επειδη στο σπιτι ξυπνουσε οταν προσπαθουσα να της τα κοψω, επαιρνα το ψαλιδακι μαζι μου οταν την εβγαζα βολτα με το καροτσι και σε καθε γωνια εκοβα και απο δυο νυχακια! Μεχρι να γυρισουμε σπιτι το μανικιουρ ηταν ετοιμο!!!:laugh: Ελπιζω να μην μ'εχει δει κανεις... προσπαθουσα να το κανω διακριτικα:P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Θα το δοκιμάσω κι εγώ! Πρέπει να είναι χρονοβόρα αλλά αποτελεσματική μέθοδος!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΟΒΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΥΓΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ:woohoo: ΘΗΡΙΑΚΙ

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!!ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΗΣΥΧΟΣ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΛΕΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ....ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ "ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ...ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ..."ΚΑΙ ΟΥΤΟΚΑΘΕΞΗΣ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ!!!ΑΚΟΥΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ!!ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΦΑΣΙΑ!!!

• 2 weeks later...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΔΕΥΟΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΨΩ ΗΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ(4 ΜΗΝΩΝ)ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΝΑΝ ΝΥΧΟΚΟΠΤΕΙ ΤΗΣ NUK ΠΟΥ Κ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ!ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΕΜΑΤΕΚΙ ΑΥΤΟ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΒΑΜΕ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΒΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΣΙΝΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟ!!!:S :S :S

beroiotisa ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

κοριτσια εγω δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με τα νυχακια....ξεκινησα να τα κοβω πριν σαραντησουμε γιατι τα γαντακια τα εβγαζε και κατεβαζε τα μουτρα του.......οποτε του τα κοβω απλα γελαει....και τωρα που ειναι ενος χρονου οταν τελειωνει το ενα χερακι μου δινει το αλλο.....:laugh:

BOURIQUE EISAI POLY TYXERH;) ΑΚΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ......:P ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΚΟΒΑ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ 1 ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ...ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ!!!ΑΧΧΧ

ΤΙ ΧΑΔΑΚΙΑ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΜΠΑΑΑΑ ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ:woohoo:

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ Κ ΣΤΑ ΜΩΡΑ-ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΙΚΕΙΩΘΕΙ--

ΑΠ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ...

αααα πάλι καλα σε αυτο το θέμα ειμαι τυχερη!!καθεται μια χαρά και του τα κόβω...δεν τα κοβω όμως μεχρι μεσα γιατι ψιλοφοβαμαι..εγω εχω παρει το ψαλιδακι της chicco με στρογγυλεμενες άκρες..

αληθεια κοβεται και τα νύχια απ τα ποδαράκια...;;;;

Κορίτσια εμάς η μαία μας είχε πει να μην κόψουμε τα νυχάκια του γιου μου στην αρχή γιατί όταν τα κόβουμε γίνονται σκληρά ενώ αν δεν τα κόψεις είναι μαλακά και κόβονται και μόνα τους. Έτσι λοιπόν δεν τα έκοψα στον γιο μου για το πρώτο τρίμηνο (!), ευτυχώς δεν έβαζε τα χέρια στο πρόσωπο, τώρα - 4 ετών- τα νυχάκια του είναι πολύ μαλακά και ωραία και κόβονται πολύ εύκολα.

Στην κόρη μου τα έκοψα από την αρχή και η καημενούλα έχει πολύ σκληρά νύχια, αλλά τα έβαζε και στο πρόσωπο επομένως.....δεν γινόταν διαφορετικά. Τα κόβω με παιδικό ψαλιδάκι και όταν της κόβω της τραγουδάω και ξεχνιέται, τα νυχάκια από τα ποδαράκια είναι λίγο πιο δύσκολο να κοπούν γιατί τα κουνά διαρκώς!!!

Και εγώ τα νυχάκια της φουσκίτσας μου τα κόβω ΜΟΝΟ όταν κοιμάται, γιατί αλλιώς δε γίνεται με ΤΙΠΟΤΑ!

Παρεπιπτόντως μεγαλώνουν με τρελούς ρυθμούς! Κάθε 4 ημέρες έχει μανικιούρ!

Αφού καμιά φορά σκέφτομαι να της τα βάψω! ΧΙ!ΧΙ!

ela maraki..

ego kobo ta nixia ton xerion otan einai ksipnios,,akoma ta kataferno..sta podia mia fora etixe stous 3.5 mines..

me eixe pei i paidiatros oti se periptosi pou tou kopso ligo petsaki na balo ligo betadine k tipote allo...

Κι εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κανένα μα κανένα πρόβλημα με το κόψιμο των νυχιών...

Κορίτσια το Μαράκι έγινε 9,5 μηνών, μπορεί τα νύχια από τα χέρια να τα έχω κόψει και 50 φορές, αλλά από τα πόδια....... μόνο 4! :unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...