Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε η σβούρα μου!!! - (Ioannouli)

Recommended Posts

Νομίζω ότι βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω και εγώ πως γέννησα τη μπέμπα μου!

Όπως σας είχα πει την Παρασκευή 15/05 είχα ραντεβού για πρόκληση μιας και η μπέμπα ήταν έτοιμη αλλά την είχε καταβρεί εκεί μέσα και δεν ήθελε να βγει. Πάμε στις 11 το πρωί στο ΙΑΣΩ κάνουμε την εισαγωγή, χαιρετάω τους δικούς μου και πάω για την προετοιμασία. Όταν τελειώσαμε με τα «προκαταρτικά» με πήγαν σε ένα δωματιάκι στην αίθουσα ωδινών, με ξάπλωσαν και μου έβαλαν ένα υπόθετο για τον τράχηλο απ’ότι κατάλαβα... Μετά από λίγο ήρθε και ο άντρας μου και καθόμασταν και περιμέναμε... Όλο αυτό ξεκίνησε γύρω στις 12. Κατά τις 2 ήρθε η μαία μου τσέκαρε τράχηλο και μου έβαλε τον ορό για τους πόνους. Μέχρι να ξεκινήσει να τρέχει ο ορός με έπιασαν μικρά πονάκια και η διαστολή να μεγαλώνει...

Γύρω στις 3 μου έσπασε τα νερά και άρχισαν να δυναμώνουν οι πόνοι, μέχρι που της έπιασα το χέρι τόσο δυνατά και της λέω «Κάνε κάτι, πονάω!!!». Ένα σας λέω... Δόξα και τιμή σε αυτόν που ανακάλυψε την επισκληρίδιο!!! Όταν ήρθε η αναισθησιολόγος ήμουν έτοιμη να αρχίσω να ουρλιάζω από τον πόνο! Μου έκανε μία μικρή δόση, ίσα-ίσα να μην πονάω αλλά να μπορώ να περπατήσω. Κατά τις 5 ήρθε και ο γιατρός μου και περιμέναμε να αρχίσουν οι δυνατοί οι πόνοι. Οι οποίοι δεν άργησαν να έρθουν βέβαια... Κάνουμε και τη δεύτερη δόση της επισκληριδίου και την πιο δυνατή και ξεκινάμε στις 6 να σπρώχνουμε σε κάθε πόνο. Ξαναλέω... Δόξα και τιμή σε αυτόν που ανακάλυψε την επισκληρίδιο!!! Είναι απίστευτο... Να νιώθεις τα πάντα, να έχεις απόλυτη συναίσθηση του τι γίνετε αλλά να μην πονάς!

Μετά από λίγα σπρωξίματα μετακομίσαμε στο χειρουργείο, όπου μετά από ακόμα 2-3 δυνατά σπρωξίματα ένιωσα ένα απίστευτο ξαλάφρωμα και ακούμε μία μαία να λέει «7 ακριβώς...». Ούτε μωρό βλέπαμε όμως, ούτε κλάμα. Μέχρι που σηκώνει τα χέρια του ο γιατρός μου και βλέπουμε τη σβούρα μας ανάποδα μέσα στη λίγδα... :P Της δίνει ο γιατρός μία στην πλάτη και άρχισε το κλάμα... :S Απίστευτα συναισθήματα και ειδικά όταν μου την έβαλαν στο στήθος έτσι βρωμιαρούλα και τυλιγμένη με την πετσέτα της...

Ο άντρας μου τα είδε όλα... Δεν ήθελε να μπει στο χειρουργείο και μου το είχε δηλώσει από την αρχή. Εκείνη τη στιγμή όμως δεν τον κρατούσε κανείς έξω. Ήταν καθ’όλη τη διάρκεια δίπλα μου και πραγματικά χωρίς αυτόν δεν θα ήταν το ίδιο...

Όσον αφορά το ΙΑΣΩ για όσες ενδιαφέρονται, οι εντυπώσεις μου είναι ανάμεικτες. Τα αρνητικά ήταν ότι με άφησαν στην ανάνειψη 3 ώρες γιατί ήταν μία κοπέλα μόνο που μας ετοίμαζε!!! Και μετά που ανέβηκα στις 10 το βράδυ στο δωμάτιο, δεν είχε φαγητό! Πήγε δηλαδή ο άντρας μου έξω και μου έφερε ένα club και έφαγα! Επίσης κάποιες μαίες είναι στην κοσμάρα τους, αλλά ήταν η εξαίρεση στον κανόνα νομίζω.

Όσον αφορά το θέμα του θηλασμού, είχα δηλώσει αποκλειστικό θηλασμό και το παιδί μου το έφερναν συνέχεια και όχι μόνο αυτό, είχαν καταλάβει ότι το ήθελα δίπλα μου πολύ ώρα και μου το άφηναν. Τις φώναζα μόνο και μου το άλλαζαν και μετά μου το ξαναέφερναν. Ξένο γάλα δεν του έδωσαν σίγουρα, εκτός από την πρώτη μέρα που ζήτησα εγώ και το κράτησαν για να ξεκουραστώ.

Αυτά γιατί σας κούρασα, απλά δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ... Με έχει ξεζουμίσει η μπέμπα, θέλει συνέχεια βυζί! Κι εγώ δεν μπορώ να της το αρνηθώ....... ;)

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ιωαννα να σου ζησει η μπουμπου!! Παντα με υγεια!!

Απο την περιγραφη σου καλα περασες Μπραβο σου!!

Καλα σαραντα να εχεις!

Θελουμε και φωτο του μωρου.... ;)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζήσει η μπεμπα σας και να την καραρωσετε οπως επιθυμειτε παντα υγιή και ευτυχισμένη.

Εγώ είμαι καινούργιο μέλλος και στην προσπάθεια για μπεμπούλη-α..

εύχομαι να σου ζήσει η μικρ σου η μπουμπού.. να είναι γερή και δυνατή!

ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ!!!!:P

sigxaritiria ioanouli mou..

na sou xisei to moraki..

ax k go ayto leo sinexeia...eylogimeni episkliridios....xaxa

mprabo sou pou thilazeis...stin arxi einai to zori..meta apolaysi...

sou milaei mia empeiri mana..xaxa:unsure: :woohoo: :woohoo:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Να σας ζήσει η μπέμπα σας.

Να είναι πάντα γερή και δυνατή και να σας χαρίζει μόνο όμορφες στιγμές.

Καλή λοχεία να έχεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον θηλασμό

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...