Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia giasas prota apola na efxaristisoume to mammyland kai fisika tous anthropous pou douledoun piso apo afto to onoma gia ti dinatotita pou mas dini na epikinonoume kai stin prokimeni periptosi na ine to meso se afti tin prospathia.

to neo rantevou tha ine tin pempti 4.6 kai to epomeno ton ioulio nomizo 1 fora to mina ine kala.eksigisa sto idrima pos den iparxi ikonomiki anesi gia episkepsis pio taktikes.i kenouria lista exi os eksis.

prasino.

fanelakia.vrakakia.kaltses.mpizames.gia agoria kai koritsia 3.4.5.eton

petsetes mpaniou.

kitrino.

foremata.gia 2.3.4.5xronon koritsakia.

setakia gia agoria kai koritsia 2.3.4.5.

pedila gia koritsaki 19 noumero.

kokino.

pedila gia koritsia 22.23.24.30,noumero.

pedila gia agoria.21 23 noumero.

mpizames gia 2.3.4.5.6.7.xronon pedakia.

  • Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

theloun vre anastasioulaki mou ala ti na protoparoume??????????????????

makari na mazepsoume kai ta misa apo afta.ine poli kontino to diastima pou pigame.eksalou vlepis oti afti ti fora mas dosan ala ktiria.ipotheto oti ta exoun perisotero anagi.ti na po.

tin ora malon tha tin ksero avrio.thelo pali na dosoume emis ta pragmata.elpizo na ta kataferoume.oti mou poune.

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ:blink: ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΜΕΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΕΝΩΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

moumpouki mou oxi den pirazi.arki na ine gia tis ilikies pou theloun kai opos tin ali fora na kseroume se pio ktirio tha pane.des tin kenouria lista filia sti mpempa.

Δημοσίευση

gorgina καλησπέρα!Καταρχάς συγχαρητήρια πρώτα σε σένα που πήρες την πρωτοβουλία και κατά δεύτερον στα κορίτσια που σε στήριξαν! Κορίτσια Μπράβο σας! Δεν έχω λόγια! αυτή τη φορά μπορεί να καταφέρω να έρθω και εγώ!Μπορώ αν δεν έχω που να αφήσω τον Δημήτρη να τον πάρω μαζί?

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα μολις μου εφεραν κατι ρουχαλακια αλλα ειναι χειμωνιατικα να τους τα παμε η να τα φυλαξω???

α!!! δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω γιατι μαλλον θα εχω τον μπεμπη αλλα θα ερθω μεχρι τον σταθμο αττικη να σας τα δωσω θα δω τι θα κανω φιλακια!!!

Δημοσίευση

kalimera.

to rantevou ine stis 4 ioyni tin pempti diladi 5 .30 sto stathmo atikis sta egdotiria.kai oses erthoun me aftokinito 6 ora stin isodo tou idrimatos.

oti ferete kenourio i foremeno na grafete sti sakoula gia pio ktirio ine kai tin ilikia tou pediou.

to kalo neo ine pos tha dosoume pali emis ta dora sta pedia.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...