Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia giasas simera piga sto idrima mitera(kleo akoma)eki lipon iparxoun paidia pou den exoun rouxa kai papoutsia.pira lista apo paidia pou exoun amesi anagi.apefthinome stis kopeles apo athina gia na pame na agorasoume mazi oti mporoume kai na ta pame mazi.mporite akoma kai apo thesaloniki na sas doso noumera kai na ta stilete me kourier katefthian sto idrima i opia ali mpori monitis na agorasi kati.sas parakalo voithiste esto kai ena zevgari papoutsia na agorasoume ine pragmatiki anagi gia to manoli to giani to kosta tin aliki ton aggelo kai ala paidakia pou den exo ta onomata tous.

• Απαντήσεις 191
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θυμηθηκα την πρωτοβουλια για αποστολη χρηματων στο Χαμογελο του παιδιου τα χριστουγεννα..Τοτε καταθεσαμε χρηματα στο λογαριασμο της admin Μακαρι αυτη η πρωτοβουλια να εχει μεγαλυτερη ανταποκριση

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα.Ειμαι μεσα περα για περα μονο 8ελω μια χαρη καπως να γινει να βρε8ουμε.Δυστηχως δεν εχω καπου να αφησω το μωρο και συγουρα δεν μπορω να παω στην τραπεζα με την μικρη ειναι δυσκολο.Εκτος απο το οικονομικο που μπορω να δια8εσω ( 50 ευρο) αν 8ες εχω καποια ρουχαλακια απο την μικρη μου που ειναι σχεδον αφορετα δεν ξερω αν ενδιαφερεσε να τα παρεις και αυτα.Με χαρα 8α τα δωσω :) .περιμενω να μου πεις.Φιλια πολλα

Δημοσίευση

Γοργίνα, με ενδιαφερει και εμένα πολύ να βοηθήσω. ΜΠορώ να στείλω ρουχαλάκια του Δημητράκη τα οποία έχω σε άριστη κατάσταση, φρεσκοπλυμμένα και μυρωδάτα. Πες μας αν είναι που μπορούμε να τα στείλουμε!! Θα χαρώ πάρα πολυ τα ρουχαλάκια του Δημητράκη να τα φορέσει και άλλο παιδάκι..είναι κρίμα να υπάρχουν παιδάκια χωρίς ρουχαλάκια και εμείς να τα πετάμε. Αν γνωρίζεις τις ανάγκες πες μας. Δηλαδή μεγέθη, καλοκαιρινά ή χειμωνιάτικα, αν και νομίζω μια ποικιλία είναι το καλύτερο.

Δημοσίευση

moussa exis kai tin dikia mou kalimera den thelo na mplekso me xrimata.mporis omos na agorasis kati monisou gia ena sigkakrimeno paidi p x manolis 7 xronon panteloni kai mplouzaki kontomaniko me 50€mpori na vris kai gia 2 paidia giannis 6 xronon.ego mporo na ertho na se paro na ta pame mazi.ergasimes imeres.an ta pouxa pou exis ine ok kai ine apo 3 os 7 apoti vlepo sti lista giati oxi.ego exo pai poles fores.apantise mou se oti apofasisis.

Δημοσίευση

Καλημερα

Πολυ καλη η πρωτοβουλια σου.Μπραβο σου!!!!!!!!

Ξερεις αν εχουν αναγκη απο ρουχαλακια για αγορακια ή κοριτσακια μικροτερης ηλικιας ????

Εχω αρκετα σε πολυ καλη κατασταση και εκει πιστευω θα πιασουν τοπο.

Δημοσίευση

gorginaki μου ειμαι κι εγω μεσα και θελω κι εγω να ερθω!!! βεβαια τα ρουχα του μπεμπη εχω ηδη βρει μια οικογενεια με διδυμακια και τα δινω ομως οτι μπορω να προσφερω σαυτα τα παιδια θα το κανω που ευχαριστως!!!

Δημοσίευση

οκ αναλαμβανω να παρω για τα 3 παιδακια παντελινακια και μπλουζακια.Αγορακια και τα 3 ε?Δεν ντρεπομε φυσικα να πω οτι 8α τα παρω απο τα jumbo μιασ και ειναι διπλα μου σχεδον και ειναι λιγο πιο οικονομικα ωστε να φτασουν και για τα 3.Δωσε μου μονο πιστωση 4 μερες για να βρει ο μπαμπας μας χρονο να με παει.Τα ρουχαλακια που εχω απο την μικρη ειναι για μωρο μωρο :( .Ειναι κριμα να τα πεταξω σε μια ντουλαπα και να μην τα φορεσει καποιο παιδακι.Αν δεν τα χρειαζεσε για τα παιδακια εκει 8α τα παω στο ελενας αλλα αν σου κανουν ευχαριστως να τα παρεις.Το μονο που 8ελω ειναι να κανεις τον κοπο να ερ8εις να τα παρεις σε παρακαλω μολις τα αγορασω.8α σου στειλω σε πμ την οδο μου οκ?

Δημοσίευση

Γλυκιά μου καλημέρα, πολύ καλή η σκέψη σου να προσφέρουμε όλες. Φυσικά είμαι μέσα κι εγώ, μπορώ να στείλω ρουχαλάκια, παπουτσάκια, παιχνίδια κ.α. Ενημέρωσέ μας...

Κάντε όλες αυτή την κίνηση, μπορείτε να προσφέρεται γιατί αυτά τα παιδιά δεν νοιάζονται αν τα ρουχαλάκια έχουν πάνω την εττικέτα, δεν τους πειράζει αν είναι χρησιμοποιημένα ή αν με τα παιχνίδια έχουν παίξει και άλλα παιδιά....

Θα ήθελα πολύ να με ενημερώσεις για τις κινήσεις σου. Επειδή δουλεύω και έχω δυο παιδιά ίσως να μην μπορέσω να πάω η ίδια, αν όμως μπορούσες να συναντηθούμε κάπου και να τα πας εσύ για λογαριασμό μου, θα το εκτιμούσα πολύ.

Δημοσίευση

Εγώ όμως δε μένω Αθήνα, οπότε θα ήθελα να μου δώσεις κάποια διέυθυνση να τα στείλω. Να αναφέρω το όνομά σου στην αποστολή ,ότι δηλαδή με ενημέρωσες για τις ανάγκες και ενδιαφέρθηκα να βοηθήσω;

Δημοσίευση

i lista pou exo

manolis 7 giannis 6 kostas 5(mikrosomos)aliki 5 aggeliki 4 xriazonte rouxa.

papoutsia gia koritsia to 25 kai to 26 noumero menoun sto poz.

2 agoria 5 2 koritsia 3 xronon menoun sto niarxou

4 koritsia 4 x 2koritsia 3x xriazonte pantelonia makria kai mplouzakia kontomanika 1 koritsi 6x forema fousta

gia koritsia pedila klista mprosta to 24 to 26 kai to 27 noumero agopi 25 noumero menoun amerikis (etsi lene ta ktiria pou menoun ta paidia)

esto kai 1 mplouzaki na pari kathe mia ine kati.sas parakalo min mazepsoume oti nane afta xriazonte tora isos tin epomeni fora na theloyn ala noymera.

Δημοσίευση

Gorgina μου θελω κι'εγω να βοηθησω... τι θα ελεγες για να μην μπερδευτουμε να αναθεσεις εσυ στην καθε κοπελα για ποιο παιδακι να ψωνισει... να της πεις με πμ ονομα, ηλικια και νουμερο ρουχων και παπουτσιων και να αναλαβει η καθε κοπελα ενα παιδακι... αν καποια μπορει να παρει μονο ενα μπλουζακι να το αναλαβει με καποια αλλη κοπελα μαζι και να του παρει η αλλη το παντελονι και τα παπουτσια...

Επισης αν χρειαζονται ρουχα για βρεφει εως 12 μηνων εχω κι'εγω να δωσω ρουχαλακια σε πολυ καλη κατασταση σχεδον αφορετα...

Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω... αναλογα ποτε θα το κανονισετε θα σας πω... αλλα πολυ θα ηθελα να ερθω κι'εγω...

Σας φιλω...:)

Δημοσίευση

sweetmammy kalispera opos ides exo lista me ta pedia as pari i kathe mia oti theli mesa apo ti lista ego den mporo na po giati den ksero ti xrimata vazi i kathe kopela.opia me rota tha tis leo apxizontas apo to poz ktirio.skeftome tin tetarti 27 mai.opies mporite na erthete kai na pame oti exoume.gia sinantisi sto stathmo atikis kai meta tha paroume leoforio na pame.an exis kaliteri idea pesmou.gia vrefi den mou ipane otan pame tha rotisoume.pantos kalo tha itan na sikgentrosoyme pragmata kata ktirio kai gia ola ta paidakia.

Δημοσίευση

koritsia kalispera.i mousa tha agorasi setakia gia to manoli to giani tin aliki.ego pedila gia koritsakia to 25 kai to 26.simetexoun kai ala meli ala den exoume diefkrinisi ti tha paroun.protino na ksekinisoume apo tin arxi tis listas.

sto roz ktirio ine akoma o kostas 5 eton mikrokamomenos kai i ahheliki 4 eton.den xriazete na parete setaki oti mpori i kathe mia.

Δημοσίευση

Αντε βρε κοριτσια να βαλουμε ενα χερακι για αυτα τα παιδακια.Ειναι παιδακια μας και αυτα.Οτι μπορει η κα8εμια μας απο ενα μπλουζακι η ενα παντελονακι η μια φουστιτσα εστω και απο οτι εχουμε απο τα δικα μας παιδια.Τι φταινε τα καημενα που ειναι εκει 8ελουν και αυτα αγαπη :( .8α κανουμε ενα καλο για την υγεια των παιδιων μας.Κοριτσια εστω και απο την λαικη η τα κινεζικα δεν εχει σημασια η αξια αλλα η χειρονομια.Φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γυρίσαμε από παιδίατρο καναμε το εμβόλιο μας...κλάψαμε λίγο ελπίζω να μην έχουμε πολύ γκρίνια....κατά τ αλλά μου είπε να ξεκινήσω και λαχανικά και φρούτα....70 εκ και 8200 ο κύριος..αυτά τα νέα μας..αύριο ξεκινάμε λαχανικά🥰
    • Αα καλά και πως γίνεται αυτό? Εμένα μου φαίνεται λογικό μεν ακατόρθωτο δε...😂 Πολύ δυσκολο
    • @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...