Μετάβαση σε περιεχόμενο

την πηγα στη μαμα μου και μου λειπει


Recommended Posts

κοριτσια να σας πω το πονο μου

χθες δεν ενιωθα και πολυ καλα.πονουσε η καισαρικη, ημουν αυπνη γιατι η μικρη ηταν ανησυχη τη νυχτα, και ενιωθα να με τρυπανε τα κοκκαλα μου.

ειχα και κατι βαφτισια οποτε τη πηγα τη μικρη στη μαμα μου απο το πρωι

οταν γυρισαμε με τον αντρα μου πεσαμε ξεροι για υπνο

οταν ξυπνησαμε ενιωθε και αντρας μου περιεργα, ετρεχε και η μυτη του και φτερνιζοταν.

βαλαμε και θερμομετρο 37,5 εγω 37 ο αντρας μου.

οποτε την αφησαμε στη μαμα μου.

σημερα νιωθω καλα αλλα δεν εχω παει να τη δω

μου λειπει απιστευτα αλλα φοβαμαι

εχω απο χτες να τη παρω αγκαλιτσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εφη μου είναι φυσικό να σου λείπει το μωράκι σου!:)

Όμως κάνεις το καλύτερο για όλους.Είναι σε ασφαλή χέρια, που την αγαπάνε πολύ.Εσείς θα ξεκουραστήτε λίγο και όταν επιστρέψει θα σας βρει πιο κεφάτους και με περισσότερη όρεξη.Επίσης πρέπει να γίνεται τελείως καλά για να μην κινδυνευσει και η μικρή να κολλήσει;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάνε υπομονή βρε κοριτσάκι μου. Δείτε πως θα τα πάτε μέχρι το μεσημέρι ή άντε μέχρι το απόγευμα και κρίνεις.

Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι άλλο να ξεχαστείς λιγάκι και ξεκουράσου και λίγο.

Θα περάσει κι αυτό..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εφη μου καλυτερα να μεινει στην μαμα σου η μικρη παρα να την κολλησετε σε νιωθω γιατι το επαθα κι εγω τον χειμωνα 2 φορες και τοτε η μαμα μου δουλευε και ημουν με μασκα στο σπιτι για να μην τον κολλησω οταν ομως πρωτοπηγα τον μπεμπη στην μαμα μου για σ/κ ενιωθα χαλια μου ελειπε ξυπναγα την νυχτα νομιζα οτι τον ακουγα και αλλα τετοια...αν και ηξερα οτι στην μαμα μου ειναι 1000% ασφαλης και σε σιγουρα χερια.

μετεπειτα τον επαιρνε καθε σ/κ να συνηθησει ο ενας τον αλλο μιας και θα παω για δουλεια και θα τον κραταει η μαμα μου τα πρωινα.σιγα σιγα αρχισα να νιωθω καλυτερα μιας και με ξεκουραζε πολυ που μου τον κραταγε η μαμα μου τα σαββατοκυριακα ναναι καλα η μανουλα μου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πόσο είναι το μωράκι σου αλήθεια?

μου φάνηκε λίγο περίεργο που το αφήσατε στην μαμά σου, δηλαδή κάθε φορά που αρρωσταίνει κάποιο μέλος της οικογένειάς αυτό θα φεύγει από το σπίτι?!! όλα είναι μέσα στην ζωή και θα αρρωστήσουμε μα δεν θα δώσουμε τα παιδιά μας κάπου αλλού ακόμη και αν πρόκειτε για την μαμά μας. Τα παιδιά μας χρειάζονται τους γονείς τους και ιδιαίτερα αν είναι μικρά νοιώθουν την απουσία μας και αυτό είναι χειρότερο στην ψυχολογία τους απ' ότι αν αποκτούσαν και αυτά ένα κρυωματάκι!!!

άλλωστε υπάρχουν τρόποι να το προστατεύσουμε, όπως π.χ. η μάσκα όπως ανέφερε και η μπεμπούλης ακόμη και η σχολαστική καθαριότητα των χεριών κλπ. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η μπεμπα μου ειναι 37 ημερων

το θεμα ειναι οτι γεννησα στον 8 μηνα και ειναι μικρουλα ακομα

δε θελω να ρισκαρω ουτε για κρυωμα

αν ηταν 6 μηνων πχ δε θα το συζητουσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

efi21 έγραψε:

η μπεμπα μου ειναι 37 ημερων

το θεμα ειναι οτι γεννησα στον 8 μηνα και ειναι μικρουλα ακομα

δε θελω να ρισκαρω ουτε για κρυωμα

αν ηταν 6 μηνων πχ δε θα το συζητουσα

είναι πολύ μικρούλα, σίγουρα χρειάζεται την αγκαλιά σου. Φόρα μάσκα, μην την φιλάς και να πλένεις πολύ καλά τα χέρια σου πριν την πιάσεις. Σε αυτή την φάση που βρίσκεται χρειάζεται να ακούει την φωνή σου, να σε μοιρίζει, να αισθάνεται την ζεστασιά που της προσφέρεις εσύ η μαμά της και όχι ένας ξένος! Πάρε ένα ντεπόν (δεν ξέρω αν θηλάζεις κιόλας αλλά επιτρέπετε) για να αισθανθείς λίγο καλύτερα και πάρτην στην αγκαλιά σου, είμαι σίγουρη ότι σε χρειάζεται τόσο μικρούλα που είναι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν ενα μωρο ειναι προωρο αρρωσταινει πιο ευκολα και πιο βαρια απο τα τελειομηνα!!!!!!!!!!!!

εγω που τον ειχα στο σπιτι και αρρωστησα 2 φορες τον κολλησα 2 φορες και το δικο μου το κρυωμα και το συναχι στον μπεμπη εγινε βρογχιολιτιδα τι λεμε τωρα!!!!!!!!!!!!! ναι αν χρειαστει να μην κολλησει το παιδι και εχουμε και χειροτερα να μηνει στην γιαγια του για 2-3 μερες argi μου εγω αναγκαστικα να βαλω μασκα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με την μασκα δεν μπορει να κολλησει!!!!!!!!!! την 2η φορα στο τσακ το γλυτωσα το παιδων αλλα μιας φιλης μου που γεννησαμε μαζι 7μηνιτικα το δικο της νοσηλευτικε 15 μερες απο βρογχιολιτιδα γιαυτο μεχρι να γινουν 6 μηνων θελουν τρομερη προσοχη εμεις ολο το χειμωνα ειμασταν σε καραντινα να μην μου κολλησει 3η φορα ειναι να παιζουμε με αυτα???? να σκευτω δηλαδη αν θα μου λειψει η αν θα νιωσει αποχωρισμο μπροστα στην υγεια του ε οχι!!!! εγω προσωπικα δεν το κανω!!!! και σιγα το διαστημα λιγες μερες ειναι δεν ειναι ενας χρονος

εφη μου ξερω πολυ καλα τι ειναι ενα προωρο μωρο γινε καλα και παρε το μωρακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφη μου με ολο το θάρρος μιας και ζητάς τη γνωμη μας θα σου πω οτι για μενα ειναι λαθος να αφηνεις το μωρο σου . Καταλαβαινω πως λογο προωρότητας πρεπει να ειστε πολυ προσεχτικοι αλλα το 37 δεν λεει κατι δεν ειναι καν πυρετος ...

Συγνωμη αλλα στη θέση σου θα παρατουσα βαφτισεις και ολα αυτα (που μπορει να επιδινωσουν την υγεια μου) και θα κοιταζα να ειμαι κοντα στο μωρο μου .

Αν δεν ειχατε καποιον δικο σας τι θα κάνατε ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εφη μου κανε οτι νομιζεις κοπελα μου εγω λογω εμπειριας σου ειπα την γνωμη μου τωρα απο εκει και περα υπαρχουν και πιο ειδικοι απο εμενα φιλακια και περαστικα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν θηλάζεις δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο. Αν πάλι όχι, τότε απλώς μια μάσκα αρκεί και λίγη προσοχή. Δεν έχετε δα και τίποτα σοβαρό! Είναι πολύ απαραίτητο για ένα τόσο μικρό μωρό να βρίσκεται με τη μαμά (και το μπαμπά του). Και εγώ επομένως σου συνιστώ να πάρεις το παιδί αμέσως κοντά σου!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας

καθε μια με τα βιωματα και τις εμπειριες της εχει και διαφορετικη αποψη και αυτο ειναι σεβαστο.

η αληθεια ειναι οτι νιωθω πολυ καλυτερα.

κατα τις 3 τη νυχτα εκανα και ενα 38 μισο αλλα δεν εχει ανεβει παλι.

το απογευμα εχω ραντεβου με το γυναικολογο μου για να με δει μετα τη γεννα.ποναω λιγο στη τομη της καισαρικης και μπορει να παιζει ρολο.

οποτε θα την αφησω στη μαμα μου και θα παω να τη παρω μετα το γιατρο αν ολα πανε καλα.

να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφούλα μου, είναι λογικό να σου λείπει! Είναι το μωράκι σου! Αλλά δεν θεωρώ ότι είναι σε ξένους! Στην μαμά σου είναι! Έλεος πια! Φυσικά και να είσαι κοντά στο παιδάκι σου, κι ας είσαι κρυωμένη! Αλλά το θέμα είναι ότι χρειάζεσαι και εσύ μια φορά να ξεκουραστείς και να ανκτήσεις δυνάμεις! Μπορεί το 37 που ανέβασες να είναι από εξάντληση και να χρειαζόσουν λίγο ύπνο! Κάνε αυτό που κρίνεις εσύ καλύτερο για το παιδί σου! Κι επειδή ξέρω από πρώορο μωρό πως πρέπει να το προσέχεις.. αν και θα γίνω πάλι κόκκινο πανί θα το πω!! Πρέπει να το προσέχεις περισσότερο από ένα που έχει πάρει όλους τους μήνες! Σου εύχομαι περαστικούλια σου.. και σύντομα να έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα και πάλι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργω μου συγνωμη κιολας αλλα πολλες φορες η μασκα δεν κανει τιποτα και εγω που την φορεσα τον κολλησα και δεν ειχα και πυρετο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπούλης είναι γνωστό ότι τα πρόωρα είναι πιο ευαίσθητα. Απλά όταν μια μαμά θηλάζει πρέπει να συνεχίσει να το κάνει. Αλλιώς το μωρό θα κολήσει και θα αρρωστήσει ενώ έτσι παίρνει τα συγκεκριμένα αντισώματα και η όλη ιστορία του κάνει και καλό. Αν δεν θηλάζει κρίνω πιο σημαντικό να είναι μαζί της εκτός και αν έχει κάτι σοβαρό και κολητικό. Έτσι θα το αντιμετώπιζα εγώ, δηλαδή δεν θα φοβόμουν μερικά δέκατα, θα προτιμούσα να έχω μαζί μου το παιδί. Γονείς είναι η μαμά και ο μπαμπάς, θεωρώ ότι το παιδί δεν πρέπει να αφήνεται σε κανέναν τρίτο όσο έμπιστος και "κοντινός" και αν είναι στους γονείς, δεν παύει να μην είναι γονιός, και από αυτή την άποψη ξένος. Το μωρό εννέα μήνες ήταν στην κοιλιά της μαμάς του. Η φυσική θέση ενός νεογέννητου είναι στην αγκαλιά της μαμάς του και κανενός τρίτου, είτε είναι γιαγιά είτε είναι θεία είτε οποιοσδήποτε άλλος, το ίδιο κάνει. Το μωρό χρειάζεται τη μαμά του κρυωμένη ή όχι. Αυτή είναι η άποψή μου, δεν ξέρω αν φαίνεται ακραία σε κάποιες μαμάδες αλλά αυτά ακριβώς πιστεύω και στα πλαίσια αυτά μεγαλώνω και το δικό μου παιδί, όσο κουραστικό και αν είναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι πολυ ακραιο αυτο που λες!!!!! ομως δεν ειναι μονο ο πυρετος ενδειξη οτι ειμαστε κρυωμενοι!!!

στο ξαναλεω εγω ειχα συναχι (που δεν ειναι σοβαρο ) και ομως τον κολλησα!!

οσον αφορα τους παπουδες αν δηλαδη δουλευεις θα παρεις και το παιδι μαζι σου στην δουλεια? ε οχι και ξενοι οι γονεις που μας εκαναν..θα θελες να σε νιωθει ξενη το παιδι σου οταν αυτο αποκτησει μωρο?? δεν ειπα οτι οι γονεις μας θα μας αντικαταστησουν αλλα για λιγες μερες δεν αλλαζει ο δικος μας ρολος ως μαμα και μπαμπας!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!

μπορει να σου ειναι γνωστο τι ειναι ενα προωρο αλλα δεν ξερεις τι ειδικη μεταχειρηση και αντιμετωπιση χρειαζεται τι ιδιαιτερη προσοχη στα κρυωματα θελει επετρεψε μου να ξερω κατι παραπανω σαυτο το θεμα που το ζω καθημερινα και ναι για μενα η αποψη σου ειναι ακραια τουλαχιστον σαυτο το θεμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως σέβομαι την γνώμη κάποιων κοριτσιών αλλά απ'ότι βλέπω το θράσσος δεν έχει όρια εδώ μέσα! Έχουμε δημοκρατία! Μάθετε να σέβεστε και την γνώμη των άλλων! Και στην τελική με συγχωρείς που θα στο πω ωμά, αν εσύ κοριτσάκι μου θεωρείς την μαμά σου ξένη κι ανίκανη για το παιδί σου δεν σημαίνει πως όλες πρέπει να απαρνηθούμε τους γονείς μας ! Μάθε να σέβεσαι γιατί το παρατραβάτε κάθε φορά! Θα φοβηθούμε να στηρίξουμε τις γνώμες μας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγγνώμη που επεμβαίνω, παιδί δεν έχω για να πω την εμπειρία μου, αλλά το αυτονόητο το σκέφτηκε κανείς σας;;; Έχετε παιδίατρο, γιατί δεν τον παίρνετε ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσετε;; Νομίζω πως είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αρμόδιος να δώσει απάντηση στο ερώτημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dallia, ηρέμησε κοπέλα μου δεν σε απειλεί κανείς για να φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου. Την γνώμη σου την είδα αλλά είπα και τη δική μου χωρίς να φοβάμαι την αντίθετη άποψη και χωρίς να κατηγορώ κανέναν. Γιατί δεν κάνεις και εσύ το ίδιο; Περεπιπτόντως τους γονείς μου τους λατρεύω αλλά το παιδί μου το μεγαλώνω εγώ, δεν υπάρχει σ'αυτό καμία αντίφαση. Το ξένος που είπε και η LaLa πιστεύω ότι το εννοεί όπως και εγώ : δηλαδή για ένα νεογέννητο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ τρίτος (εκτός της μαμάς και του μπαμπά του) του είναι ξένος. Αλήθεια γιατί ενοχλήθηκες τόσο πολύ;

Μπεμπούλης την άποψή μου δεν την θεωρώ ακραία καθόλου, την θεωρώ ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογική. Καταλαβαίνω όπως ξαναείπα ότι σε ΚΑΠΟΙΕΣ μαμάδες ίσως φαίνεται έτσι, αλλά αυτό μου είναι ειλικρινά αδιάφορο.

Αντιπαράθεση απόψεων κάνουμε όχι προσωπική....

Γιατί δεν χαλαρώνετε να απολαύσετε το διάλογο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί Αργώ μου δυστυχώς δεν γίνεται διάλογος! Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα! Απλά δεν μπορείτε να λέτε αυθαίρετα ότι οι γονείς μας είναι ξένοι! Και για ένα νεογέννητο ακόμα! Να σε δω, όταν θα φτάσεις εσύ στην θέση των γονιών σου, να γίνεις γιαγιά, και να σε θεωρεί το παιδί σου μια ξένη!! Και στην τελική, συγνώμη κιόλας που θα το πω, αλλά άλλη μια εμεπιρία που είχα, κι από άλλα ποστ που έτυχε και διάβασα, όταν παρεμβαίνεται εσείς.. δεν γίνεται διάλογος! Κι είναι κρίμα! Γνωρίζετε αρκετά αλλά δεν τα μεταδίδετε σωστά και φέρνεται μόνο τ'αντίθετα αποτελέσμα! Καλή συνέχεια σου εύχομαι και καλή σου νύχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν και δεν εχω ακομα γεννησει δεν εχω σκοπο πριν κλεισει τους 6 μηνες να την αφησω μονη της για πολλες ωρες με παππουδες γιαγιαδες

Δηλαδη η μανα μου που δεν ειχε που να μας αφησει οταν ηταν κρυωμενη τι παθαμε οπως και τοσα αλλα παιδακια που οι μαμαδες τους δεν ειχαν που να τα αφησουν

Τωρα βεβαια αν η μαμα αισθανεται οτι θελει να ξεκουραστει για να ανταπεξελθει ειναι αλλο θεμα

Ο καθε ενας κανει πειραματα στο δικο του μαλλι

;):huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια..χαλαρωσε βρε Ντάλια, νομίζω ότι αρπάχτηκες χωρίς λόγο!!! Μάλλον η εγκυμοσύνη μας πειράζει καμιά φορά στα νευρα!!!! :D (μαζί και εγώ στην παρέα!!χεχε)

Πάντως θα συμφωνήσω με την Αργώ και τη λαλα. Δε λείπει μόνο στη μητέρα το μωρό...λείπει κ στο μωρό η μητέρα. Κορίτσια όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται αυτό το μωράκι σκέφτεται αυτή τη στιγμή...<<που είναι εκείνη η γνωστή μυρωδιά που με έκανε να νιώθω ασφάλεια;; εκείνη η φωνή η γλυκειά που με νανούριζε;;>> Ειλικρινά δε θεωρώ πως υπάρχει κανένας λόγος σοβαρός που να προτρέπει τη μητέρα να αφήσει το μωρό της πόσο μάλλν όταν κ η ίδια το θέλει κοντά της.Ακόμη και το κρυωματάκι..δεν είναι δα και μόλις γεννήθηκε!!!Πέρασε ένας όλόκληρος μήνας! Μεγάλωσε! Δε θα πάθει κάτι! Κ στο κάτω κάτω πάρτε ένα γιατρό τηλεφωνο..κανένας δε θα σας πει στείλτε το μωρό αλλού!Αλλες μαμάδες δηλαδή που γεννάνε και έχουν 2α παιδιά που πάνε στο σχολείο και τα οποία φέρνουν κ αλλες αρρώστιες μαζί τους τι να κάνουν; Να διώξουν ποιο παιδί απο το σπίτι;; Το αρρωστο ή το γερό;; Ας μην σκεφτόμαστε έτσι..οι σωστοί κανόνες υγιηνής είναι αρκετοί!!Και εγώ θα σου έλεγα΄πήγαινε πάρε το μωράκι σου σπιτι σου ..σε έχει ανάγκη. Αν και δε θεωρώ κακό να το αφήνει που κ που για λίγες ωρίτσες όταν νιώθει ιδιαίτερα κουρασμένη και θέλει να ξεκουραστεί. Μιλάμε όμως για ωρίτσες όχι μέρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Συγγνώμη που πετάγομαι στο θεματακι σας κορίτσια απλώς ήθελα να παραθέσω τη δική μου εμπειρία σχετικά με τη θρομβοφιλια. Λοιπόν κορίτσι, μετά από τη δεύτερη αποβολή (1η παλινδρόμη, 2η βιοχημική) πήγα σε αιματολογο για να μου γράψει τις εξετάσεις θρομβοφιλιας για να διερευνήσουμε την κατάσταση μιας κι όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις μας ήταν φυσιολογικές. Επειδή στον κύκλο ακριβώς μετά τη βιοχημική είπαμε να κάνουμε πρόκληση ωορρηξιας για να δοκιμάσουμε, η αιματολογος μου είπε να περιμένω ένα τρίμηνο μέχρι να αποβληθούν απ' τον οργανισμό μου οι γοναδοτροπινες για την πρόκληση. Μένω έγκυος ωστόσο και πήγα να τη δω για να της ζητήσω να κάνουμε παρόλα αυτά τις εξετάσεις για να προλάβω κι εγώ τυχόν 3η απώλεια... Τις έκανα, αλλά η αιματολογος μου επισήμανε ότι λόγω της εγκυμοσύνης που ανεβάζει τη χοριακή ούτως ή άλλως αλλά και των γοναδοτροπινων από την πρόκληση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν οι τιμές λανθάνουσα αυξημένες. Εν τέλει σε μένα βγήκαν αρνητικές, ωστόσο παίρνω ασπιρίνη τύπου σαλοσπιρ των 150 προληπτικά λόγω ιστορικού αποβολών και μόνο. Επιπλέον, οι μεταλλάξεις της θρομβοφιλιας απασχολούν μόνο το 2ο τρίμηνο κι έπειτα κατά τα λεγόμενα της αιματολογου όσο και της γυναικολόγου μου, οπότε θεωρώ πως δεν πρέπει να σ ανησυχεί που ξεκίνησες τώρα τις αντιπηκτικες. Μόλις μπήκες στο 2ο τρίμηνο οπότε μια χαρά μου ακούγεται το timing. Ίσως και γι'αυτό να σου έδωσαν αντιπηκτικες κατευθείαν κι όχι ασπιρίνη όπως εμένα, επειδή είναι πιο δραστικές/ισχυρές. Όλα καλά θα πάνε, σου εύχομαι εσένα και σε όλα τα κορίτσια όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    • Ναι, έχουμε καθίσει αλλά σε εξωτερικό χώρο! Είσαι πολύ τυχερή για αυτό το πιάτο φαγητό! Πολύ θα το ήθελα! 
    • @flowerv ναι στο Fivi με τον κ. Παππά.  Τον είδα σε επίσκεψη μου πριν σχεδόν ένα χρόνο στην Ξάνθη όπου και κατεβαίνει 1 φορά στις 15 κάθε μήνα. Έμεινα ευχαριστημένη η αλήθεια είναι! Αν και σκοπός μου ήταν να πάω στο Χριστοφορίδη στο embryolab αναγκαστικά θα πάω στο Διαβαλκανικό λόγο του συγκεκριμένου γιατρού. Από όσο γνωρίζω πριν πάει στο Διαβαλκανικό ήταν κι αυτός στο embryolab οπότε και τον εμπιστεύομαι.  @kokkinoskoufitsaπεθαίνω με το υπέροχο χιούμορ σου και γενικά με το λόγο σου.. είσαι όλα τα λεφτά κορίτσι μου, σε χαίρομαι! Νομίζω πως θα γινόμασταν αυτοκόλλητες αν μέναμε στην ίδια πόλη.! 😅 Μου άρεσε το "σαν την τσουτσού".. 🤣🤣🤣 Λίγο πάντως που είχα μιλήσει με το γιατρό για την εξωσωματική μου είχε πει πάνω κάτω στα 3200 με 3500 από όσο θυμάμαι.  Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι προς τα πάνω. 😅
    • Αυτά σκέφτομαι @ditakiμου! Στις 28 που θ' ανέβω πάνω θα δω πως θα κινηθώ. Σκέφτομαι να το συζητήσω και με τον μπαμπά του και την αδερφή του.
    • @kokkinoskoufitsa χαίρομαι που όλο αυτό είχε θετική έκβαση και είσαι καλά! Έχεις απίστευτη ψυχική δύναμη και σε νοιωθω σίγουρη και αποφασισμένη για το πως θα συνεχίσεις! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...