Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ

ΕΚΛΑΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ.

ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ

ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΟΥ ΣΚΑΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΑΛΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!1

ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ ΜΑΖΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ!!!:P :P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bravo sthn mikroula pou ekane thn mama toso xaroumenh!!

Se katalavainw apolyta Efoula mou! Kai egw ta idia ekana

otan mou prwtoxamogelase h dikia mou.Pou na deis otan tha

arxisei na kakarizei me thn kardia ths na deis ti tha patheis!:P

Filakia kai stis 2 sas!! :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα πραγματικά είναι ότι ωραιότερο μπορεί να σου συμβεί!!!:) Σε καταλαβαίνω!!:) Είναι υπέροχο!!Ο δικός μου μου χαμογέλασε ακριβως στις 40 μέρες!!!! Θυμάμαι κάτι έκανα στην κουζίνα και τον είχα αγκαλιά, και τον κοιτάζω και χαμογελούσε με το στόμα του διάπλατα ανοιχτο!!!:) Έπαθα πλάκα!!Ενιωθα λες και είδα το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο!!! Ήταν υπεροχο!!!Ήθελα να το ξανακάνει ...αλλά μάταια!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΑΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.

ΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ

ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΙΠΑΜΕ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΖΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ

ΑΧ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι έκαναν όλοι μετά όταν τους είπα ότι χαμογελασε..προσπαθούσαν να τον κάνουν να χαμογελάσει αλλά κ αυτός μας κοιτούσε λες και αναρωτιόταν αν τελικά έχει μπλέξει με παλαβό σόι!!!χαχαχαχα:)))Όσο περνάει ο καιρός θα το κάνει πιο συχνά,στο τέλος του μήνα δηλαδή θα το κάνει συνέχεια, θα δεις!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω προς το παρον αρκουμαι στο να κοιταει συνοφρυομενη.

αυτο το παιδι κοιταει σα τα τα ελενχει ολα .

θα ερθει και εμενα η σειρα μου

σε ποια εβδομαδα γεννησες?

για να ξερω να υπολογισω ποτε να περιμενω.:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχχχχχχχχχχχχ εφουλα μου τι ωραιο που ειναι να σου χαμογελαει το παιδακι σου δεν θα ξεχασω ποτε την πρωτη φορα που μου γελασε ο μπεμπουλης μου και που εισαι ακομα...αταν θα σε καταλαβαινει και πλεον θα επικοινωνειτε:laugh θα ειναι τελεια και εγω χαζομαμα ειμαι χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγκινητικες στιγμες!!!!!!!!

Η πλακα ειναι ..αυτο που λετε μετα..οτι κανετε τα παντα για να ξαναγελασει..αυτο πρεπει να εχει πολυ γελιο:laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφούλα καθόλου χαζομαμά!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα:laugh:

Θα δεις πολλά χαμόγελα απο την μικρούλα σου,που κάθε φορά θα σε κάνουν το ίδιο χαρούμενη και περήφανη!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kal o dikos mou einai ligo megaliteros .....telika ksekardizete sta gelia me xaxanita otan mas blepei ston kathrepti ...ti paei na pei ayto !!!:huh:

gelaei omos sxedon shnexia otan tou gelaw h otan tou milaw asteia .

alla auto me ton kathreuti einai aerigraptw molis pame ekei ksekardizete ....katalabenei oti blepei emas h oxi?pantos emena prepei na katalabenei oti me blepei duo fores....malon ayto tou aresei h mama sto tetragono :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγγνώμη που πετάγομαι στο θεματακι σας κορίτσια απλώς ήθελα να παραθέσω τη δική μου εμπειρία σχετικά με τη θρομβοφιλια. Λοιπόν κορίτσι, μετά από τη δεύτερη αποβολή (1η παλινδρόμη, 2η βιοχημική) πήγα σε αιματολογο για να μου γράψει τις εξετάσεις θρομβοφιλιας για να διερευνήσουμε την κατάσταση μιας κι όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις μας ήταν φυσιολογικές. Επειδή στον κύκλο ακριβώς μετά τη βιοχημική είπαμε να κάνουμε πρόκληση ωορρηξιας για να δοκιμάσουμε, η αιματολογος μου είπε να περιμένω ένα τρίμηνο μέχρι να αποβληθούν απ' τον οργανισμό μου οι γοναδοτροπινες για την πρόκληση. Μένω έγκυος ωστόσο και πήγα να τη δω για να της ζητήσω να κάνουμε παρόλα αυτά τις εξετάσεις για να προλάβω κι εγώ τυχόν 3η απώλεια... Τις έκανα, αλλά η αιματολογος μου επισήμανε ότι λόγω της εγκυμοσύνης που ανεβάζει τη χοριακή ούτως ή άλλως αλλά και των γοναδοτροπινων από την πρόκληση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν οι τιμές λανθάνουσα αυξημένες. Εν τέλει σε μένα βγήκαν αρνητικές, ωστόσο παίρνω ασπιρίνη τύπου σαλοσπιρ των 150 προληπτικά λόγω ιστορικού αποβολών και μόνο. Επιπλέον, οι μεταλλάξεις της θρομβοφιλιας απασχολούν μόνο το 2ο τρίμηνο κι έπειτα κατά τα λεγόμενα της αιματολογου όσο και της γυναικολόγου μου, οπότε θεωρώ πως δεν πρέπει να σ ανησυχεί που ξεκίνησες τώρα τις αντιπηκτικες. Μόλις μπήκες στο 2ο τρίμηνο οπότε μια χαρά μου ακούγεται το timing. Ίσως και γι'αυτό να σου έδωσαν αντιπηκτικες κατευθείαν κι όχι ασπιρίνη όπως εμένα, επειδή είναι πιο δραστικές/ισχυρές. Όλα καλά θα πάνε, σου εύχομαι εσένα και σε όλα τα κορίτσια όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    • Ναι, έχουμε καθίσει αλλά σε εξωτερικό χώρο! Είσαι πολύ τυχερή για αυτό το πιάτο φαγητό! Πολύ θα το ήθελα! 
    • @flowerv ναι στο Fivi με τον κ. Παππά.  Τον είδα σε επίσκεψη μου πριν σχεδόν ένα χρόνο στην Ξάνθη όπου και κατεβαίνει 1 φορά στις 15 κάθε μήνα. Έμεινα ευχαριστημένη η αλήθεια είναι! Αν και σκοπός μου ήταν να πάω στο Χριστοφορίδη στο embryolab αναγκαστικά θα πάω στο Διαβαλκανικό λόγο του συγκεκριμένου γιατρού. Από όσο γνωρίζω πριν πάει στο Διαβαλκανικό ήταν κι αυτός στο embryolab οπότε και τον εμπιστεύομαι.  @kokkinoskoufitsaπεθαίνω με το υπέροχο χιούμορ σου και γενικά με το λόγο σου.. είσαι όλα τα λεφτά κορίτσι μου, σε χαίρομαι! Νομίζω πως θα γινόμασταν αυτοκόλλητες αν μέναμε στην ίδια πόλη.! 😅 Μου άρεσε το "σαν την τσουτσού".. 🤣🤣🤣 Λίγο πάντως που είχα μιλήσει με το γιατρό για την εξωσωματική μου είχε πει πάνω κάτω στα 3200 με 3500 από όσο θυμάμαι.  Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι προς τα πάνω. 😅
    • Αυτά σκέφτομαι @ditakiμου! Στις 28 που θ' ανέβω πάνω θα δω πως θα κινηθώ. Σκέφτομαι να το συζητήσω και με τον μπαμπά του και την αδερφή του.
    • @kokkinoskoufitsa χαίρομαι που όλο αυτό είχε θετική έκβαση και είσαι καλά! Έχεις απίστευτη ψυχική δύναμη και σε νοιωθω σίγουρη και αποφασισμένη για το πως θα συνεχίσεις! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...