Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπράβο μας!!


tirogaridaki

Recommended Posts

Ξέρω ότι σε πάρα πολλούς και πολλές αρέσει η Eurovision.Δεν μπορώ να πω ότι ούτε κ σε μένα δεν αρέσει να τη βλέπω, θα πω ψέματα. Όμως θέλω να εκφράσω τη γνώμη μου γιατι νιώθω πλέον σαν πρόβατο που το καθοδηγούν. Θεωρώ αδικαιολόγητο και ανεπίτρεπτο, φλέγοντα θέματα που μας αφορούν και που πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και ώριμη πράξη και σκέψη να τα παιρνάμε στο ντούκου και έναν απλό διαγωνισμό να τον πιπιλάμε τόσο καιρό και για τόσο πολύ. Θα ρωτήσω κάτι...ακουσατε να γίνεται τόσος ντόρος στα ΜΜΕ για την ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ;;;; Μήπως πολλοί λιγότεροι από όσοι είδαν εχθές τη Eurovision συμμετείχαν σε αυτήν;;; Πόσοι βγήκαν στους δρόμους να φωνάξουν για τα δέντρα μου καίγονται; Πόσοι πήγαν να αναδασώσουν τις περιοχές που κάηκαν;;; Πόσο ακούστηκαν όλα αυτά και άαααλλα πολλά από τα ΜΜΕ;; Και κάποιοι θα πουν πως ήταν μια δικαιολογια να ξεσκάσουμε, εντάξει συμφωνω.. Μετά το διάλειμμα όμως πρέπει να ακουλουθεί δουλειά...που είναι;; Μηπως μόνο να γλεντάμε θέλουμε; Για τη Eurovision και σε περιπτωσεις που απλά θέλουμε να κοκορευτούμε τρέχουμε.Όταν όμως πρέπει να αγωνιστούμε τεμπελιάζουμε. Και δε φταίει το κράτος , εμείς φταίμε. Εμείς θα διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν!!Κανείς δε θα μας τα προσφέρει απλόχερα!!Ας συνέλθουμε λοιπόν λίγο και ας μάθουμε πως έτσι όπως μας αρέσει να διασκεδάζουμε και να κοκορευόμαστε έτσι πρέπει να αγωνίζόμαστε...με το ίδιο πάθος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Φανή μου,πόσο δίκιο έχεις!

Μόνο που δεν έχουν όλοι την ίδια συνείδηση:( Και δυστυχώς για να γίνει κάτι πρέπει να συμμετέχουν όλοι.Όχι να χτίζουνε οι 10 και να γκρεμίζουν οι 100.

Για αυτό πρέπει να δημιουργήσουμε στα παιδιά μας το αίσθημα της ευθύνης όχι μόνο για την eurovision ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και για θέματα που αφορούν τον πλανήτη και το κοινό όφελος.:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς Αννα, αυτό συμβαίνει! Λίγοι ενδιαφέρονται...αλλά πολλοί κοκορεύονται χωρίς στην ουσία να έχουν να αναδείξουν τίποτα!!Τι έχουμε να αναδείξουμε σαν χώρα; Το Σάκη;;; Τι; Πείτε μου τι; Κοκορευτείτε λοιπόν ακόμη λίγο για το Σάκη γιατί δυστυχώς δεν έχουμε για κάτι άλλο να κοκορευτούμε!

Όσο για τη συνείδηση..χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι δασκάλα γιατί έχω να κάνω και εγώ <<πλύση εγκεφάλου>> και μάλιστα σε φρέσκα μυαλουδάκια αλλά προς το καλό!! Όχι προς τη σαχλαμάρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Να σου πω όμως οτι το ιδιο το κράτος δεν θέλει να ασχολούμαστε με αυτά που αναφέρεις! Αυτό βέβαια δεν μπορώ να στο εξηγήσω παραπάνω ίσως σε κάποια Πανελλήνια συνάντηση!:P Μιλάω για προσωπική εμπειρία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχει σημασία αν θέλει , εμείς τι κάνουμε. Αν έλεγα ας πούμε για το Πολύτεχνείο , ίσως το παρατραβούσα το πράγμα, όμως εμείς καθόρίζουμε το τι θα επικρατήσει στη χώρα μας. Γι αυτό μας ρίχνουν στάχτες στα μάτια. Και εμείς χαιρόμαστε. Και΄σίγουρα από πολλές ή και πολλούς θα φανώ υπερβολική..και κάποιοι θα πουν..<<ώχου και αυτή!!!Τα βάζει κ αυτή με τη Γιουροβίζιον..μα έλεος!! Ούτε να χαρούμε δηλαδη;;>> Φαίνεται υπερβολικό το αυτονόητο και το πιο λογικό..εκεί καταλήξαμε..Επειδή μας είναι πιο ευκολο να χαρούμε και να περηφανευτούμε.Το φυσιολογικό αλλά και το πιο δύσκολο θα ήταν να μπορούμε να αντιδράσουμε σε όλη αυτή τη μ...ία που μας πετάνε στα μούτρα...Εδώ δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε το αγαπημένο μας ρουχαλάκι και τη βγάζουμε με κινέζικα και μετά χαιρόμαστε που ξοδεύουμε ακόμη περισσότερα σε μπούρδες και μάλιστα για να θησαυρίζουν οι πλούσιότεροι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Na sas pw egw kati?

Otan to kratos mou ta pairnei me to etsi thelw

otan egw douleuw 15 xronia twra 9,10,11 wres ti mera k den mporw oute na paw na fwnaksw gia to asfalistiko pou me afora amesa giati o ergodotis mou einai tis apopsis se opoion den aresei spiti tou!

Otan den mporw na allaksw douleia pou me exei kanei orthopedika axristi giati den uparxoun douleies!

Otan tha xasw telika ti suntaksi mou giati oso k na fwnazoume MAS GRAFOUN KANONIKA

k oso uparxei to etsi thelw se autous pou mas kuvernoun

tote nai polu apla tha asxolithw me ti eurovision!!

Me exoun kanei na mi me noiazei gia kanenan para mono gia mena k gia tous dikous mou!

Oti k na kanoume den mas akouei kaneis!!!

Opote gia mena ta logia einai perita!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό σου εξηγώ!Ότι εγώ έκανα!Το αποτέλεσμα όμως πιο είναι?Αυτο το αποτέλεσμα δεν μπορώ να σου εξηγήσω από εδώ!Είναι πολύ προσωπικό! Αυτο δεν έχει να κάνει το ότι συμφωνώ με αυτά που λες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχεις και άδικο ρε Ρανινι...αλλά έχουμε ξεχάσει να αγωνιζόμαστε ρε γαμώτο...Γιατί δηλαδή να μας θεωρούν τόσο κούτσουρα και εμείς να υποκύπτουμε; Σκέψου ότι αν αντιδρούσαμε αρνητικά απέναντι π.χ. Γιουροβίζιον και γενικά σε κάθε τι που δε γουστάραμε ,θα κερδίζαμε θέλω να πιστεύω έναν σεβασμό. ΓΙατί ενώ είμαστε λαος τσαμπουκαλίδικος και ξέρουμε να υψωνουμε τη φωνή το κάνουμε σε λάθος στιγμή! Αλλά αν εγώ αυτή τη στιγμή πω...οτι η Κως έχει κάδους ανακύκλωσης και εμείς όχι...και ζούμε σε συνθήκες που ταιράζουν σε τριτοκοσμικές χώρες, όλοι θα πουν..ναι έχεις δίκιο αλλά μετά η ζωή συνεχίζεται...ποιος φταίει; Ποιος φταίει που σου τρώνε τα λεφτά ή ότι θα πάρω συνταξη στα 90?? ΕΜείς φταίμε... κανένας άλλος. Αλλά ρίχνουμε τηνευθύνη αλλου..και θα μπορούσα να μη μιλάω γιατί στο δημόσιο είμαι και είμαι ασφαλής και σίγουρη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ίσως Δημητρούλα γιατί αυτά μένουν κρυμμένα και κανείς δεν ασχολείται και δεν βγαίνουν στην επιφάνεια.

Δεν ξέρω ρε κορίτσια..ίσως είμαι πολυ ονειροπολα και επαναστατική παράλληλα;; Δεν ξέρω..απλώς ξέρω πως όταν κάποιος θέλει, παίρνει και αυτό που θέλει. Απλώς εμείς δε θέλουμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki μην βλεπεις αυτα που παρουσιαζει η τηλεοραση!Ο κοσμος αγωνίζεται απλα η τηλεόραση δεν το προβάλει. Δεν ειναι τυχαίο πως οταν γίνονται πορείες προβάλουν μόνο αυτες που γίνονται επεισόδια! Της πορείες που εξελίσσονται ομαλά ούτε καν της λένε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pistepse me exw prospathisei polles fores na perasw to dikaio alla

akri den evgala!!

K tha sou pw ena paradeigma.Otan to afentiko mou me plirwnei opote

goustarei k egw apla tous lew oti exw noiki na plirwsw mou lene

an den sou aresei pigaine allou!

K ti kanw?To voulwnw polu apla!!

Den exeis adiko omws stin epoxi pou zoume den akougomaste!!

Tosa xronia o pateras mou etrexe se kathe sugkentrwsi pou upirxe

gia na mporesoun tote na kanoun kati k ti egine?

Tipota!

Eilikrina me exoun kourasei ola auta giati mas kseftilizoun kathimerina...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τυρογαριδάκι συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.

Θα σου πω λοιπόν και την δική μου εμπειρία.

Πριν ένα χρόνο δούλευα σε μια κατασκευαστική εταιρεία και είχα μάλιστα και πολύ καλή θέση.Τελικά έκλεισε για οικονομικούς λόγους.

Πήγα λοιπόν στην επόμενη δουλειά μου.Τους αράδιασα ένα πάκο πτυχία,σπουδές στο εξωτερικό,προυπηρεσία και μάλιστα σε καλό πόστο.Με πήραν με τα χίλια ζόρια!

Το πρώτο εξάμηνο έμεινα ΑΠΛΗΡΩΤΗ!Και τώρα είμαι με ένα μισθό πείνας.Εξευτέλισαν τους κόπους μιας ζωής.Εγώ τι να πάω να τους πω;Είναι στο τσακ να με απολύσουν τώρα με την εγκυμοσύνη.Τι να διεκδικήσω;Αν δεν είχα το παιδί,ειλικρινά θα πήγαινα!:angry:

Τώρα όμως δεν μπορώ να διακινδυνευσω τίποτα,γιατί αν το κάνω το παιδί μου θα μείνει νηστικό.:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έχω βαρεθεί να τα ακούω αυτά

στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει το

εδώ ο κόσμος χάνεται και το .... χτενίζεται.

το θέμα είναι τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ γι αυτό!

το χω ξαναπει ότι όπως βαράνε εμείς χορεύουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis οντως φοβερο τραγουδι,και η διαφημιση αυτη που ειναι ενας και κατηγορει τους αλλους για τη κινηση στους δρομους,για τα σκουπιδια,οι διαμαρτυριες στους δρομους,αν και ειμαι υπερ,και δεν ειμαι της αποψης ε,δεν βαριεσαι δεν αλλαζει κατι ο,τι κι αν κανουμε,στην ουσια κανεις δεν μας ακουει,για μενα το καλυτερο θα ηταν,ανεφικτο ωστοσο με τους ανεγκεφαλους και κολλημενους,θα ηταν να μην παει να ψηφισει κανεις.Οσο σκεφτομαι οτι μας αποσπουν την προσοχη απο τα αληθινα προβληματα με αλλες χαζομαρες κι οτι μας εχουν σιγουρους,τρελαινομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

o kathenas mas mpori na kani prosopiki antistasi.P X.den mporo na leo gia to saki ala sinxronos na vlepo kai na ksero giro apo to thema.kai na anakiklonoume ena thema pou theoroume (kako).den anaferome se kapia prosopika kai den thelo na pareksigitho.ala oti leme den mas aresi to kanoume kouventa.nomizo pos ektos apo tous omadikous agones o kathenas mas prepi na kani prosopiko agona kai na sizitame perisotero zoikis simasias themata.den ksero an sas edosa na katalavete ti enoo.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτάξτε..ο καθένας πολεμάει για την καλύτερη ζωή του και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το καλύτερο. Όμως είναι σίγουρο πως όταν έρχεται η ώρα να δείξουμε την αντίδρασή μας δεν το κάνουμε π.χ. εκλογές! Εγώ προσωπικά δεν ντρέπομαι να το πω αλλά ποτέ μα ποτέ δεν ψηφίζω τα γνωστά κόμματα. Εχω πάντα μια κρυφή ελπίδα πως όλο και κάποιο μικρό κόμμα θα κάνει τη παρουσία του εντονότερη και θα αλλάξει τη ζωή μας. Αυτό το βήμα αρκεί για να αλλάηξουμε πολλά και όμως το 99% του πληθυσμού δεν το κάνει και μετά παραπονιέται...πως γίνεται αυτο ρε σεις;;;

Γοργίνα θα διαφωνήσω μαζί σου..δεν μπορούμε να μη μιλάμε για ένα θέμα που δε μας βρίσκει σύμφωνους επειδή υποτίθεται δε μας αρέσει..Έγώ φυσικά και ξέρω τι γίνεται στη Γιουροβίζιον και ποιος πάει και κτλ κτλ...δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και τα αυτιά μου αλλά η ουσία είναι να ξέρω να κοσκινίζω όλα αυτά που μου πασάρουν. Μπορεί να είδα τη Γιουροβίζιον όπως όλοι αλλά εκεί που κολλάω είναι ότι μετά τι κάνουμε. Δεν είναι το γεγονος το ίδιο κακό αλλά οι συνθήκες, ο τρόπος προβολής του κτλ κτλ. Δηλαδή δε διαφωνώ καθόλου με ένα φεστιβάλ μουσικής για το οποίο το κράτος έχει ξοδέψει χρήματα για να στείλει τη δική της αποστολή όταν η χώρα μα πνίγεται. Και δεν μπορεί να κυριαρχεί στη ζωή μου και στα κανάλια το αν θα βγει πρώτος ο Σάκης ή όχι κι γιατί δε βγήκε, ποιος τον χαντάκωσε κτλ κτλ. κτλ...όταν την Ημέρα της Γης κανένα κανάλι δεν ασχολήθηκε να ενημερώσει τους πολίτες ότι έπρεπε να κατεβάσουμε τους διακόπτες ως διαμαστυρία απέναντι στην καταστροφή του περιβάλλοντνος.Δεν άκουσα κανένα κανάλι την επόμενη μέρα να συζητάει για εκείνους που είχαν αναμμένα όα τα φώτα του σπιτιού τους λες και ήταν λατέρνες.. πόσο μάλλον όταν ακόμη και εκείνοι που υποτίθεται ότι τα έσβησαν έβλεπαν παράλληλα αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση!!! Γι αυτό λεω εγώ είμαστε μόνο για να κοκορευόμαστε περι σαχλαμάρων και μόνο!!!Και μετα κλαιγόμαστε για εκείνα που δε μας δίνουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tirogaridaki έγραψε:

Κοιτάξτε..ο καθένας πολεμάει για την καλύτερη ζωή του και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το καλύτερο. Όμως είναι σίγουρο πως όταν έρχεται η ώρα να δείξουμε την αντίδρασή μας δεν το κάνουμε π.χ. εκλογές! Εγώ προσωπικά δεν ντρέπομαι να το πω αλλά ποτέ μα ποτέ δεν ψηφίζω τα γνωστά κόμματα. Εχω πάντα μια κρυφή ελπίδα πως όλο και κάποιο μικρό κόμμα θα κάνει τη παρουσία του εντονότερη και θα αλλάξει τη ζωή μας. Αυτό το βήμα αρκεί για να αλλάηξουμε πολλά και όμως το 99% του πληθυσμού δεν το κάνει και μετά παραπονιέται...πως γίνεται αυτο ρε σεις;;;

Α καλα αυτο ειναι θεϊκό!Καθε φορα ψηφίσουν το κομμα που θα υποσχεθεί περισσότερα! Αλλα η επιλογη ειναι αναμεσα στα δυο μεγαλα κόμματα!Και εγω ψηφιζω μικροτερα κομματα και δεν ντρέπομαι να το πω και προσπαθώ παντα να ψηφισω!Η αποχή ειναι κατα μας και οχι υπερ!Φυσικά λεω την αποψη μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ranini έγραψε:

Na sas pw egw kati?

Otan to kratos mou ta pairnei me to etsi thelw

otan egw douleuw 15 xronia twra 9,10,11 wres ti mera k den mporw oute na paw na fwnaksw gia to asfalistiko pou me afora amesa giati o ergodotis mou einai tis apopsis se opoion den aresei spiti tou!

Otan den mporw na allaksw douleia pou me exei kanei orthopedika axristi giati den uparxoun douleies!

Otan tha xasw telika ti suntaksi mou giati oso k na fwnazoume MAS GRAFOUN KANONIKA

k oso uparxei to etsi thelw se autous pou mas kuvernoun

tote nai polu apla tha asxolithw me ti eurovision!!

Me exoun kanei na mi me noiazei gia kanenan para mono gia mena k gia tous dikous mou!

Oti k na kanoume den mas akouei kaneis!!!

Opote gia mena ta logia einai perita!!

Και γω έτσι νιώθω Rainini μου... ακριβώς έτσι. Και λέω.. Όταν έρεθει η ώρα τον εκλογών γιατί πάμε όλοι να ψηφίσουμε?? Γιατί 10.000.000 δυσαρεστημένοι Έλληνες δεν μπορούν "να κανουν καλά" 300???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το θέμα είναι ότι τα ΜΜΕ είναι η εξουσία. Αυτά είναι που σε κάθε μεγάλο ή μικρό πρόβλημα της χώρας στρέφουν "το βλέμμα" το κοσμάκη αλλού. Αυτά είναι που διαστρεβλώνουν απόψεις, γεγονότα, αυτά είναι που μας κατευθύνουν σαν αρνιά στην σφαγή, που διαμμορφώνουν πολιτικές απόψεις, κοινωνική συμπεριφορά...

Το ότι πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα με το να ασχολούμαστε με έναν Σάκη δεν είναι τόσο τραγικό όσο το ότι κάθε φορά βομβαρδιζόμαστε με ανούσια πράγματα χωρίς να βλέπουμε τα ογκώδη προβλήματα που μας περιβάλλουν. Θέλουν και έχουν καταφέρει να είμαστε με τα μάτια κλειστά και γι αυτό να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mary78 αυτό είναι σίγουρο!! Τα ΜΜΕ είναι αυτά που μας αποπροσανατολίζουν. Γι αυτό και με εκνευριζει οταν ασχολουνται στη συγκεκριμένη περίπτωση με το Σάκη και κάθε Σάκη και όχι με φλέγοντα θέματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είδα Γιουροβίζιον και σταμάτησα εκεί , δεν είδα όμως και δεν ασχολήθηκα με τα κανάλια που το ψάχνουν και το πελεκάνε μια βδομάδα. Ενάξει είναι μια διοργάνωση που φέρνει κοντά τους λαούς, βλέπουμε την κουλτουρ άλλων κτλ όμως μη το μεγαλοποιούμε όταν ξέρουμε οτι τα λεφτά αυτά εμείς θα τα πληρώσουμε πάλι και όταν δεν έχει γινει κανένα βήμα βελτίωσης της χώρας μας. Πρέπει εμείς να μένουμε αγέρωχοι σε κάτι τέτοια και εμείς θα καθορίσουμε το περιεχόμενο των καναλιών. Πως να σταματήσει η Τατιάνα να κάνει εκπομπή και μάλιστα να μιλάει στο κοινό λες και απευθύνεται σε παιδάκια του δημοτικού όταν όλοι κάθονται και την βλέπουν και τρελλαίνονται γι αυτην;; Που εγώ δεν πιστεύω ότι έχει κάτι ουσιώδες να μου προσφέρει..Πως να σταματήσουν τα μεσημέριανά όταν ένα μεγάλο ποσοστό κάθεται και το βλέπει;; Φταίει το σταρ που έβαλε την Πετρουλα να ΄λέει τον καιρό ημιγυμνη; Οχι!!!Αλλά όλοι εκείνοι που κάθονται κ την παρακολουθουν...οπότε ασ κάνουμε μια αυτογνωσία πρωτα...ας δουμε που έχουμε φταίξει εμείς και ας διορθώσουμε τις κινήσεις μας και μετά ας πούμε ότι καναμε τα αδυνατα δυνατα κι δεν πετυχαμε τιποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ κι εγώ με όλες τις απόψεις, αλλά θα ήθελα πιο πολύ να τονίσω κάποια πράγματα:

1. Δεν με πειράζει καθόλου η eurovision ή που πήγε ο Σάκης κλπ. Με ενοχλεί αφάνταστα όμως που ξοδεύουμε ΤΟΣΑ χρήματα για ένα μουσικό διαγωνισμό ενώ για ΠΑΙΔΕΙΑ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ δεν έχουμε μία!!!

2. Φυσικά με ενοχλεί να υπάρχουν μεσημεριανές εκπομπές. Δεν θα με ενοχλούσε να υπήρχε μία ή δύο. Υπάρχουν μεγάλης ηλικίας άνθρωποι ή και νέοι που όντως τους αρέσει κάτι τέτοιο. Όμως γιατί η τηλεόραση δεν μας δίνει το δικαίωμα της επιλογής; Γιατί το κάθε κανάλι κάνει copy-paste του απέναντί του; Όλοι έχουν πρωινή ενημέρωση, πρωινό μαγκαζίνο, ειδήσεις, μεσημεριανές εκπομπές, σαπουνόπερες και πάλι ειδήσεις. ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! Με ελάχιστες εξαιρέσεις (μόνο η ΝΕΤ και το ΣΚΑΙ).

Αυτά από μένα. Καλές εκλογές να έχουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...