Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Είχα καιρό να μπώ στο φόρουμ λόγω...έλειψης χρόνου! Θέλω να ρωτήσω να μου πείτε οι πιό έμπειρες : τα διδυμάκια κοριτσάκια μου είναι 3,5 μηνών (τέλος του μήνα πάμε 4ο. Ακόμη πίνουν γάλα κάθε 3 ώρες (120ml την φορά). Ακόμη δεν έχω καταφέρει να αυξήσω το 3ωρο, αλλά ούτε και την ποσότητα (όποτε το έχω κάνει, πετάω γάλα μετά). Το "τελευταίο" γεύμα της ημέρας είναι μεταξύ 12 και 1 το βράδυ. Και μετά ξυπνάνε στις 4 τα ξημερώματα. Σπάνια η μία από τις δύο φτάνει μέχρι και τις 5. Μπορεί να βιάζομαι, δεν λέω. Όμως νιώθω τόσο εξαντλημένη γιατί είμαι άϋπνη πολύ καιρό! Ζωή να έχουνε οι ψυχούλες μου, αλλά αναρωτιέμαι πώς έχουν καταφέρει μερικές μαμάδες και τα μωρά τους κοιμούνται τα βράδια και μάλιστα ακούω ότι κοιμούνται 6 ή και 7 ώρες ακόμη. Υπάρχει λύση? Θα σταματήσει μόνο του αυτό? Γενικά, αργεί? Σας φιλώ και περιμένω συμβουλές :-)

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ 2 ΜΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΩΡΕΣ. ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΨΩΦΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΣΑΓΑΚΙ ΑΝΤΙ ΓΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ, Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ.

Δημοσίευση

να σου πώ. Η πιπίλα δεν τις ξεγελάει πάντα. Ειδικά την μία από τις δύο. Και το χαμομήλι το ίδιο. η μία έτσι και δεν πιεί στην ώρα της αρχίζει να τσιρίζει!!! Τί να πώ? Εύχομαι να σταματήσει αυτό, ή τουλάχιστον να κοιμούνται περισσότερο τα βράδια.

Δημοσίευση

SOFOU γύρω στον 2ο μήνα όπως είπε και η καντινου σταματάνε να ξυπνάνε τα μωράκια ανα 3ωρο.Τώρα εσύ δεν μπορείς να κάνεια κάτι για αυτό:( Όσο πεινάνε θα πρέπει να σηκώνεσαι και να τις ταιζεις:huh: .Αλλά μην ανησυχείς ,πιστευω το πολύ σε ένα μηνα θα σταματήσει όλο αυτό;)

Δημοσίευση

Η μικρή μας κόρη (όπως και η μεγάλη) κοιμάται εδώ και 3 εβδομάδες από τις 12 μέχρι τις 7 (α! 21/5 γίνεται 2 μηνών), τρώει περίπου 150 ml + - και ξανακοιμάται. Και γενικά τρώει και κοιμάται.Μόνο!!B) Α! και μέχρι αν της ετοιμάσω το γάλα όταν πεινάει όσο την αλλάζω μου γελάει:P

Έλεγα ότι η μεγάλη μου κόρη είναι ήσυχο μωρό αλλά η μικρούλα παραείναι!! Σε βαθμό που είπα στη μαμά μου μήπως έχει τίποτα?? Μην είναι αποβλακωμένο το παιδί, χαζοχαρούμενο??? Γενικά έχει μια ηρεμία σε μεγάλο βαθμό:huh: Είπα να το πω και στον παιδίατρο αλλά όλοι με κοροϊδεύουν..:blink::blush: Λοιπόν SOFOU μου κάνε υπομονή και σύντομα θα στρώσουν τα πράγματα είναι θέμα ημερών. Εμένα η δικιά μου έμαθε να τρώει μετά τις 3 ώρες αφού εγώ την ξεγελούσα με πιπίλα. Σίγουρα όμως είναι και θέμα παιδιού. Εμένα και οι δυο μου κόρες προτιμούν τον ύπνο από το φαϊ. Και να ξέρεις όταν τελειώσουν τα πολλά ξενύχτια και είστε όλοι πιο χαλαροί θα έχεις ξεχάσει και την ταλαιπωρία και όλα και θα καμαρώνεις για τα κορίτσια σου;) Πάντως δε μπορεί, σύντομα θα μας πεις ότι επιτέλους κοιμήθηκαν 6-7 ωρες τη νύχτα. Να τις χαίρεσαι!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Εγω παλι ειμαι απο τις ατυχες σε αυτο το θεμα. Οσο καλοβολο, ηρεμο και γελαστο μωρο ειναι τοσο σε αυτο το θεμα του φαγητου και του υπνου ειναι αστα να πανε. Στις 24/5 γινεται 4 μηνων και ακομα τρωει να δυωρο μπορει και πιο συχνα, εκτος αν ειμαστε βολτα που ξεχνιεται και το τραβαει κι αλλο. Το βραδυ κοιμαται στις 10 και το πηγαινει ανα 3ωρο η 2ωρο μεχρι το πρωι. Πολυ σπανια κανει και 5ωρο συνεχομενο. Που και που θυμαται να ξυπναει ανα ωρα!!!! Οποτε οπως καταλαβες ειναι στο μωρο και τις αναγκες του. Ακουω κατι μωρα που κοιμουνται απο τις 40 μερες ολη νυχτα ή ξυπνανε μια φορα και απορω!! Εμενα και δυο φορες να με ξυπναει ευχαριστημενη ειμαι. Οταν το σκεφτομαι οτι τον πρωτο μηνα ξυπνουσα ανα 45 λεπτα γιατι ο μικρος βουδας ηθελε να φαει λεω παλι καλα που αραιωνει σιγα αλλα σταθερα τουλαχιστον. Το μονο που θελει ειναι υπομονη αλλιως δεν παλευεται η κατασταση.

Δημοσίευση

εμενα η δικια μου ειναι 35 ημερων αλλα εχει αλλο κουσουρι.

εκτος του οτι ξυπναει καθε τρεις ωρες για φαγητο ξυπναει και στο ενδιαμεσο για να την αλλαξω.

οπως καταλαβαινετε ειμαι ξυπνια καθε 1 - 1,5 ωρα.

και εγω ανυπομονω για την ωρα που θα κοιμαται συνεχομενα

αν παρει απο μενα που κοιμαμαι με τις κοτες καλα θα ειναι.

αν παρει απο τον πατερα της τι θα κανω????????????????:blink:

Δημοσίευση

SOFOU έγραψε:

Κορίτσια καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Είχα καιρό να μπώ στο φόρουμ λόγω...έλειψης χρόνου! Θέλω να ρωτήσω να μου πείτε οι πιό έμπειρες : τα διδυμάκια κοριτσάκια μου είναι 3,5 μηνών (τέλος του μήνα πάμε 4ο. Ακόμη πίνουν γάλα κάθε 3 ώρες (120ml την φορά). Ακόμη δεν έχω καταφέρει να αυξήσω το 3ωρο, αλλά ούτε και την ποσότητα (όποτε το έχω κάνει, πετάω γάλα μετά). Το "τελευταίο" γεύμα της ημέρας είναι μεταξύ 12 και 1 το βράδυ. Και μετά ξυπνάνε στις 4 τα ξημερώματα. Σπάνια η μία από τις δύο φτάνει μέχρι και τις 5. Μπορεί να βιάζομαι, δεν λέω. Όμως νιώθω τόσο εξαντλημένη γιατί είμαι άϋπνη πολύ καιρό! Ζωή να έχουνε οι ψυχούλες μου, αλλά αναρωτιέμαι πώς έχουν καταφέρει μερικές μαμάδες και τα μωρά τους κοιμούνται τα βράδια και μάλιστα ακούω ότι κοιμούνται 6 ή και 7 ώρες ακόμη. Υπάρχει λύση? Θα σταματήσει μόνο του αυτό? Γενικά, αργεί? Σας φιλώ και περιμένω συμβουλές :-)

να σου ζησουνε τα μικρουλια!μωρε ειναι πολυ ομορφα!!!!!!

λοιπον εμενα εχει κανενα μηνα που τρωει τελευταιο γευμα 8-9 αναλογα και ξυπναει κατα τις 5 για το επομενο.

μεχρι τον 3.5ο-4ο θηλαζα τα βραδυα οποτε ξυπνουσε καθε 2 ωρες μετα τις 2.

τωρα σταματησε..να σου πω την αληθεια οταν ξυπνουσε στις 2(οχι οταν θηλαζε μετα με το μπουκαλι) δεν ετρωγε πολυ 80-100μλ οποτε μια μερα ειπα βρε λες να μην πειναει να εχει πιαστει??????

τον γυρισα απο την αλλη και ξανακοιμηθηκε!!!!!!!!!!!!!! αφου ειχα αποκοιμηθει και οταν ξυπνησα τρομαξα!λεω παει το ξεχασα το μωρο!!!!!!!!!!!!!! αλλα τελικα ηθελε να κοιμηθει το γλυκουλι μου μωρε..δοκιμασε το ενα βραδυ....

εννοειται πως αμα πραγματικα πεινανε δεν θα κοιμηθουνε οποτε θα τα ταισεις! οσον αφορα τωρα για την ποσοτητα δεν μπορεις να κανεις κατι...κανε αυτο που τρωνε συνηθως και εαν δεις πως το τρωνε ολο τοτε κανε παραπανω για δοκιμη...:)

Δημοσίευση

KALISPERA SOFOU!

EMENA TO KORITSAKI MOY EINAI 2 1/2 MINON.META TIS 40 MERES KSEKINISE NA PINEI 150 ml STO TETRAORO.K TO BRADY TROEI STIS 12 PERIPOY K KSIPNAEI SYNITHOS STIS 7.MEXRI TORA MONO 4-5 FORES EIXE KSYPNISEI TI NYXTA NA FAEI,TIS PROTES MERES.PISTEYO OTI TO KATHE PEDI EINAI DIAFORETIKO.YPOMONI!!!!!:)

Δημοσίευση

Συμφωνώ με την Βούλα ... κάθε παιδί είναι διαφορετικό ... η δικιά μου είναι μόνο 20 μερών και συνήθως το βράδυ τρώει κατά τις 1.00 και μετά ξυπνάει 4 με 5 ώρες μετά για να φάει ξανά. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα παιδιού. Σκεφτείτε ότι το πρώτο 10ήμερο (πριν έρθει η παιδίατρος και μας βάλει τις φωνές) έτρωγε 120 μλ γάλα κάθε φορά !!!! τώρα την έχουμε σε δίαιτα μόνο 90 μλ !!!

Απλά κάνε υπομονή και θα στρώσουν ... θέλουν τον χρόνο τους

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ 00:30 μμ - 00:45 μμ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΡΩΕΙ 07:30. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 06:30 πμ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ .... ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ "ΑΑΑΟΥΥ" "ΓΓΓΓΓΓ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΙΣ 07:30 ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΡΩΕΙ ΑΝΑ 3 ΩΡΟ. :(:dry:

ΒΕΒΑΙΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΡΟΛΟ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ XARA P Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 23:00 μμ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 08:00 πμ ΓΙΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.:ohmy: :silly: :)

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.:blink:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

εμενα sofou μου ο δικος μου οταν ηταν 4 μηνων ετρωγε κατα την διαρκεια της ημερας ακαταστατα 2ωρα -3ωρα αναλογα με το ποσο γαλα ειχε πιει αν πχ μου επινε 160μλ εκανε 4ωρο να ξαναφαει αν επινε λιγοτερο ετρωγε νωριτερα αλλα την νυχτα κοιμοταν με τελευταιο γευμα στις 10-11 και ξυπναγε στις 5-6 μολις εκλεισε τον 4ο και μπηκε στον 5ο αλλαξαν ολα τρωει ανα 4ωρο τελευταιο γευμα στις 10-11 παλι και τον ξυπναω στις 7 το πρωι για γαλα και μετα....ξανακοιμαται μεχρι τις 9.30-10.30 αναλογα την ορεξη του κοιμοταν και το μεσημερι κανα 3ωρο αλλα τωρα μου το εχει κοψει 1 ωρα με 2 το πολυ

τα ml μπορεις να τους τα αυξησεις σταδιακα 10 σημερα 15 αυριο κοκ ετσι μπορει να μην το καταλαβουν οτι ειναι παραπανω και να στο πιουν εγω παντως ετσι εκανα και για το στομαχι του να μην του ερθει βαρυ και δεν το επαιρνε χαμπαρι

Δημοσίευση

AX SOFOU SE NOIOTHO,AKRIVOS TA IDIA K I DIKIA MOU,STO TRIORO MAM K KSUPNAEI K TO VRADU,MALLON TELIKA EINAI STO KATHE PAIDI ,TIS GEITONISSAS APOKATO KOIMATAI MEXTI TIS 7 TO PROI K EINAI 4 MINON,I DIKIA MOU EINAI 3...K TI DEN EKANA GIA NA AUKSISO TIN POSOTITA K NA MEGALOSOUME TIS ORES ,120 ME TO ZORI TROEI K AFTO ARXISE PRIN APO 1 EVDOMADA MEXRI TORA ETROGE 80...

Δημοσίευση

Τελικά κορίτσια μάλλον όπως λέτε όλες είναι θέμα παιδιού. Τί ποσότητα έχω αυξήσει, τί προσπάθεια κάνω με άλλα κόλπα να τις ξεγελάσω (πιπίλα, χαμομήλι, αλλαγή πλευρού που κοιμούνται), ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο με γάλα ησυχάζουν και μάλιστα να το έχουν καμιά ώρα στο στόμα το μπιμπερό και να κοιμούνται. Δεν ξέρω τί να κάνω! Τους στερεώνω το μπιμπερό στο κρεβατάκι τους γιατί να ταϊζω όλη νύχτα είναι δύσκολο. Ελπίζω να μήν τους κάνω ζημιά (κάτι έχω ακούσει για ωτίτιδες και τέτοια). Βέβαια δεν είναι τελείως ξάπλα. Πάντα στο πλάι και με υπερυψωμένο το κρεβατάκι. Μην σας ζαλίζω. Κατάλαβα : θέμα παιδιού. Υπομονή. Πάντως σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις απαντήσεις σας σε αυτό αλλά και σε άλλα θέματα (ήθελα καιρό να σας το πώ).

Δημοσίευση

sofou mou akouse me gia na aistantheis kala!!!!!!!!!1

egw exw na koimithw 8.5 mines o mikros mexri 5 minwn sxedon ksipnouse ana 3 wres kai oxi oti etrwge xazoferne twra pia exoume ftasei se ena epipedo pou trwei to bradu stis 10 240gr gala.........kai ksipnaei 2...3..4...5 kai stis 6 telika ton taizw giatipoles tis ipoloipes foresbazw oipila kai sxedonksanakoimatai!!!!diladi egw oute 4 wres den koimamai seri:((((((((((((((meta tis 6 zarwnei to poli mexri tis 7...............!!!!!meta koimatai 1 era meta tin froutokrema kai 1 wra to mseimeri!!!!!!!!!!!aytadiladi oli mera apo tis 7 to prwi mexri tis 10 to brady koimatai mono 2 wres...kai to bradu akoma pio sk....!!!!!!!!kai exw dokimasei TA PANTA.............opote mia xara na asthanesai me ta didima!!!!

Δημοσίευση

Εξαρταται απο το μωρακι κοπελα μου. Παντως κ μενα στους 2 μηνες αρχισε να στρωνει και το ωραριο του υπνου κ του φαγητου. Ο δικος μου ομως επειδη καμια φορα πειναγε και στις 2,5 ωρες κ γινοταν πολεμος για να φαει τον ξεγελουσα με χαμομηλακι, κοιμοταν κ ετσι ξεπερνουσε το 3 ωρο. Σιγα σιγα κοψαμε κ το χαμομηλι κ ετρωγε απο μονος του καθε 3,5 - 4 ωρες κ βαλε... Σε φιλω! Υπομονη, θα στρωσουν τα μωρακια σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...