Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναι το πιστευω! Οι καλυτεροι μου φιλοι στο σχολειο ηταν ολοι αγορια και δεν ειχαμε τιποτα ερωτικο μεταξυ μας και μαλιστα με προσεχαν οπως αν ειμουν αδερφη τους. Και ναι τα λεγαμε ολα.

Οταν εκανα ερωτα για πρωτη φορα ο πρωτος που πηρα τηλ ηταν ο καλυτερος μου φιλος ο Σπυρος. Οταν ο αντρας μου μου εκανε προταση γαμου ο πρωτος που του το ειπα ηταν παλι ο Σπυρος κλπ... Τωρα επειδη λειπει στο εξωτερικο μου λειπει πολυ αλλα ειμαι τυχερη να εχω κολλητη ισαξια και καλυτερη του!!! Ειναι και μελος εδω αλλα οχι ενεργο πια!

Δημοσίευση

Ναι το πιστευω! Οι καλυτεροι μου φιλοι στο σχολειο ηταν ολοι αγορια και δεν ειχαμε τιποτα ερωτικο μεταξυ μας και μαλιστα με προσεχαν οπως αν ειμουν αδερφη τους. Και ναι τα λεγαμε ολα.

Οταν εκανα ερωτα για πρωτη φορα ο πρωτος που πηρα τηλ ηταν ο καλυτερος μου φιλος ο Σπυρος. Οταν ο αντρας μου μου εκανε προταση γαμου ο πρωτος που του το ειπα ηταν παλι ο Σπυρος κλπ... Τωρα επειδη λειπει στο εξωτερικο μου λειπει πολυ αλλα ειμαι τυχερη να εχω κολλητη ισαξια και καλυτερη του!!! Ειναι και μελος εδω αλλα οχι ενεργο πια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κορίτσια η άποψη μου για την φιλία μεταξυ σχέση άντρα κ γυναίκα είναι

Π Ο Τ Ε,

έχω αποδείξεις για αυτό που λέω, δεν υπάρχει όταν αρχίσει η ερωτική ζωή, δεν μιλάω για μικρά οταν είμασταν, μιλάω απο τα 17 κ μετά...

Βέβαια εξαιρέσεις θα υπάρχουν σίγουρα:laugh:

Δημοσίευση

Π Ο Τ Ε,

έχω αποδείξεις για αυτό που λέω, δεν υπάρχει όταν αρχίσει η ερωτική ζωή, δεν μιλάω για μικρά οταν είμασταν, μιλάω απο τα 17 κ μετά...

Δημοσίευση

Π Ο Τ Ε,

Δημοσίευση

Π Ο Τ Ε,

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι πως η φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα είναι λεπτό θέμα. Πιστεύω μόνο στις φιλίες που ξεκινούν από το σχολείο. Εμάς ο κουμπάρος μας είναι συμμαθητής μου από τα νήπια , μαζί βγαίναμε , τα λέγαμε όλα και φυσικά με βοήθησε πολύ να καταλάβω τη συμπεριφορά των αντρών όταν είχα κάποιο πρόβλημα σε σχέσεις μου. Επίσης ήταν αυτός που μου γνώρισε το σύζυγό μου και μας πάντρεψε.

Αλλά να γνωρίσω κάποιον τώρα και να πω ότι είναι φίλος μου , λίγο δύσκολο το βλέπω ή να μου συστήσει ο σύζυγος κάποια που γνώρισε πρόσφατα και να μου πει ότι είναι φίλη του;!!

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι πως η φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα είναι λεπτό θέμα. Πιστεύω μόνο στις φιλίες που ξεκινούν από το σχολείο. Εμάς ο κουμπάρος μας είναι συμμαθητής μου από τα νήπια , μαζί βγαίναμε , τα λέγαμε όλα και φυσικά με βοήθησε πολύ να καταλάβω τη συμπεριφορά των αντρών όταν είχα κάποιο πρόβλημα σε σχέσεις μου. Επίσης ήταν αυτός που μου γνώρισε το σύζυγό μου και μας πάντρεψε.

Αλλά να γνωρίσω κάποιον τώρα και να πω ότι είναι φίλος μου , λίγο δύσκολο το βλέπω ή να μου συστήσει ο σύζυγος κάποια που γνώρισε πρόσφατα και να μου πει ότι είναι φίλη του;!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εγώ με τον άντρα μου είμασταν φίλοι κολλητοί απο μικρά παιδιά, απο το δημοτικό, εγώ τον έβλπεπα σαν φίλο,(μάλιστα του έλεγα και τα "γκομενικά" μου) εκείνος όμως είχε αισθήματα για μένα κ μου το αποκάλυψε μετά απο πολλά χρόνια, τότε άλλαξαν κ τα δικά μου αισθήματα, και καταλήξαμε με 12 χρόνια σχέση , απο αυτά τα 2,5 παντρεμένοι και έχουμε κ μια κορούλα.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι σπάνια υπαρχει πραγματική φιλια μεταξύ άντρα-γυναίκας. Συνήθως ένας εκ των δύο νιώθει κάτι παραπάνω που πολλές δορές δεν αποκαλύπτεται ποτέ.

Σίγουρα βέβαια θα υπάρχουν κ εξαιρέσεις. Αλλά πιστεύω είναι ελάχιστες, γι΄αυτό είναι κ εξαιρέσεις.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εγώ με τον άντρα μου είμασταν φίλοι κολλητοί απο μικρά παιδιά, απο το δημοτικό, εγώ τον έβλπεπα σαν φίλο,(μάλιστα του έλεγα και τα "γκομενικά" μου) εκείνος όμως είχε αισθήματα για μένα κ μου το αποκάλυψε μετά απο πολλά χρόνια, τότε άλλαξαν κ τα δικά μου αισθήματα, και καταλήξαμε με 12 χρόνια σχέση , απο αυτά τα 2,5 παντρεμένοι και έχουμε κ μια κορούλα.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι σπάνια υπαρχει πραγματική φιλια μεταξύ άντρα-γυναίκας. Συνήθως ένας εκ των δύο νιώθει κάτι παραπάνω που πολλές δορές δεν αποκαλύπτεται ποτέ.

Σίγουρα βέβαια θα υπάρχουν κ εξαιρέσεις. Αλλά πιστεύω είναι ελάχιστες, γι΄αυτό είναι κ εξαιρέσεις.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Efrosyni ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΝΙΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ.ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Ή ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

Efrosyni ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΝΙΟ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ.ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Ή ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...