Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κΟΡΙΤΣΙΑ μετα απο αρκετες μερες απουσιας επεστρεψα για να σας πω οτι την προηγουμενη πεμπτη 7 Μαιου στις 7 και μιση το απογευμα γεννηθηκε ο μπεμπουλης μου.....Ειμαι παρα μα παρα πολυ ευτυχισμενη κ δεν μπορω ακομη να το πιστεψω!!!!!!

Εν συντομια θα σας πω οτι ειχα παει για υπερηχο κ κορδελα,δεν ειχα συσπασεις πονους ή διαστολη κ επειδη εβγαινε η περιμετρος της κοιλιτσας μεγαλυτερη απ του κεφαλιου κ δεν ηταν σε καλη θεση το μωρο ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεγαλο ρισκο να κανουμε προκληση με τεχνητους πονους κ τελικα εκανα καισαρικη με επισκληριδιο....

Ευτυχως ολα πηγαν καλα κ τωρα ειμαι σπιτι με τον μπεμπουλη μου....ξεχασα να πω οτι γεννηθηκε 3700γρ.

Σας χαιρετω προς το παρον κ ελπιζω να βρω χρονο συντομα να ξαναμπω....

Δημοσίευση

barbie μου σε σκεφτομουνα κοπελα μου.

ΓΕΝΝΗΣΕΣ!!! ΤΕΛΕΙΑ!!

Να σου ζησει το αγοακι σου!

Παντα ευτυχισμενος χαρουμενος και γεματος υγεια να ειναι!

Περιμενω εμπειριες και φωτο!!

Φιλακια πολλα!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

barbie μου να σου ζησει ο γιόκαρος!!!!!!!:) :) :) :) δεν πειραζει που γεννησες με καισαρικη..και γω ετσι..τι κι αν πηγα με προκληση..πανω απ ολα γερα και δυνατα παιδάκια!!!!καλη λοχεία να εχεις και υπέροχες στιγμες με το ζουζουνι σας!!!

φιλάκια πολλα..μανούλα!!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...