Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ,ΠΗΡΑ ΤΟ SELF CLEAR ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΩ ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ PREDICTOR,ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ, ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑ TO SELF CLEAR ALLA AYTO BGHKE AKYRO!!!!!

AYRIO TO PRWI THA PAW GIA XORIAKH!!!

KORITSIA BOHUHSTE ME,TI NA PISTEPSW?

Δημοσίευση

maraki85 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ,ΠΗΡΑ ΤΟ SELF CLEAR ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!

ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΩ ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ PREDICTOR,ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ, ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΡΑ TO SELF CLEAR ALLA AYTO BGHKE AKYRO!!!!!

AYRIO TO PRWI THA PAW GIA XORIAKH!!!

KORITSIA BOHUHSTE ME,TI NA PISTEPSW?

Μαρακι μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα και αυριο να μας πεις 100% ειμαι εγκυος!!!Οσο για το τεστ που εκανες νομιζω το πρωτο πιανεται διοτι στα αλλα οπως ειπες ειχες πιει πολυ νερο οποτε στα ουρα δεν υπηρχε ορμονη αλλα το νερο που πριν ειχες πιει...Αν εχεις κ αλλο τεστ καντο το πρωι με τα πρωτα ουρα θα δειξει σιγουρα..και μετα επιβεβαιωσε το κ με τη χορακη...αλλα μονο αν ηδη το εχεις μην πας να παρεις αλλο...

Φιλακια

Δημοσίευση

Πιστευω κατα 99% ότι είσαι έγκυος και πως απλώς είναι πολύ νωρίς ακόμη. Το ότι βγήκε θετικό σημαίνει ότι ανχνεύτηκε η ορμόνη της εγκυμοσύνης, οποτε μην ανησυχείς καθόλου.Μπράβο!!!:)) Κάνε κ μια χοριακή αλλά είναι βέβαιο!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...