Μετάβαση σε περιεχόμενο

προγεννητικος ενεγχος με το ΙΚΑ??

Arian

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!!

Μπορεί να είμαι καινούργια στην παρέα αλλά σας παρακολουθώ εδώ και μήνες.

χρειάστηκα να ψάξω στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες σε μια παλίνδρομη κύηση που είχα τον Δεκέμβρη.

τότε σας ανακάλυψα κ ομολογώ πως με βοηθήσατε πολύ.:kiss:

Αυτη την στιγμη βρισκομαι στη διαδικασια εξετασεων προγεννητικου ελέγχου που προσπαθω να κανω με το ΙΚΑ.

Τις περισσότερες εξετάσεις τις έκανα(Καραολη κ δημητριου), με αρκετη ταλαιπωρία, αλλά τις έκανα!!

εχουν μεινει 4 (Τοξοπλασμα,Μυκοπλασμα,ερυθρα,Λιστερια)

τις οποίες με πάνε μπαλάκι από νοσοκομείο σε ικα και τούμπαλιν,

μα κάνεις δεν αναλαμβάνει.

Μήπως τυχαίνει να έχει κάποια παρόμοια εμπειρία και γνωρίζει ποιο νοσοκομείο κάνει με το ικα αυτές τις 4 εξετάσεις ?????

Υ.Γ> Sorry για το μεγαλο μηνυμα ...μα ηταν το πρωτο και παρασύρθηκα...:unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

autes tis eksetaseis den tis ekana sto ika giauton akribos ton logo .hmouna kai eguos pou na etrexa sta nosokomia se olh thn athhna !!!

exei upoxreosei to ika na sou pei se pia nosokomia ginonte .

ena nosokomio pou mou erxete sto mialo oti ginete ekei mia h duo eksetaseis einai to aleksanras .

prepei na kliseis ranteuou kai trexa gireue .....giati den pas eksw na mhn taleporise ?to kserw einai leuta alla den tha trexeis ...eutixos pou tis kaneis tora pou den eisai eguos kai exeis antoxes gia treksimo

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Είμαι και εγώ νέα στο forum και συλλέγω όσο περισσότερες πληροφορίες μπορώ από τις πιο έμπειρες κοπέλες.

Μου έγραψε ο γυναικολόγος μου κάποιες ορμονικές-προγεννητικές εξετάσεις οι οποίες είναι πανάκριβες και με συμβούλεψε να τις γράψω στο ΙΚΑ.

Κορίτσια δεν υπάρχει πιο άθλιο ταμείο από αυτό. Ο γυναικολόγος του ΙΚΑ, εκτός του ότι με κοιτούσε με μισό μάτι, μου έγραψε μόνο τις 5 από τις εξετάσεις που προβλέπεται να κάνω λέγοντας ότι οι γιατροί του ΙΚΑ δεν έχουν δικαίωμα να γράφουν περισσότερες από 5 τον μήνα. Πράγμα που σημαίνει ότι εγώ τις εξετάσεις μου πρέπει να τις κάνω σε 3 δόσεις!!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!! Και να κλείνω φυσικά ραντεβού στο ΙΚΑ έναν μήνα πιο πριν και να περιμένω γύρω στους 3 μήνες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα!!! Και πάλι να κλείσω ραντεβού για να πάω τα πάρω!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Οπότε αναγκαστικά θα κάνω τις εξετάσεις μου εκτός ΙΚΑ επειδή θέλω να δω αν όλα είναι εντάξει για να κάνω ένα παιδάκι. Και δυστυχώς η γραφειοκρατία ούτε αυτό δεν μας αφήνει να κάνουμε!!!

Ζητώ συγγνώμη για την μακρυγορία μου αλλά έχω αγανακτήσει!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ,

ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ.

ΤΥΧΓΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ.

ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΑΛΑΩΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΚΥΟΣ.

ΟΝΤΩς ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΑΛΛΑ.......ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!

...doritaki οι γιατροί ειναι υποχρεωμένοι να σου γραφουν ολεσ τις εξετάσεις και οχι 5.μην το δεχτεί καμιά σας.

Χτες έκανα και τις τελευταίες εξετάσεις στο Αλεξάνδρας.(και τελείωσα .. γιούπι!!!)

επειδή λοιπόν θα ήθελα να βοηθήσω με την εμπειρία μου ,θα την μοιραστώ.

Αρχικά τηλεφώνησα στο 184 και ζήτησα να μου κλείσουν ραντεβού για εξετάσεις προγεννητικού έλεγχου.(ανάλογα με το που μένεις σε στέλνουν στο ανάλογο εργαστήριο)

Εγώ επειδή ανήκω στον πειραια μου έκλεισαν για Καραολη κ δημητριου, Πειραιά.Εκει πας πιο νωρίς από την ώρα που σου λένε,με τις εξετάσεις γραμμένες μια - μια σε χαρτάκι(βασικό)και με το ανάλογο χαρτάκι μπαινεις στα γραφεία κ κάνεις όσες εξετάσεις γίνονται εκεί.

Τις υπόλοιπες εξετάσεις τις πας στα κεντρικά(νοταρα και μπουμουλινας να στις σφραγίσει ελεγκτής, που η σφραγίδα του σημαίνει οτι τις κάνεις στο Αλεξανδρας ΔΩΡΕΑΝ.

για να κλείσεις ραντεβού στο Αλεξανρας τηλεφωνεις στο 1535.αν δεν σου κλείσουν την ίδια μέρα εξετάσεις αίματος και τραχηλικού επιχρίσματος,

πάρε μαζί τα σφραγισμένα σου χαρτάκια.. γιατί τελικα θα τις κανεις όλες.

απ ότι κατάλαβα δεν είναι απαραίτητο το ραντεβού, πολλές ήταν εκεί χωρίς ραντεβού και έκαναν τις εξετάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι και εγώ!!

σε 15 μέρες βγαίνουν τα αποτελέσματά.Τηλ.Αλεξανδρας-210 7770501

Ελπίζω να βοηθησα κοριτσια..οτι αλλο θελετε εδω ειμαι..

γιατί θεωρώ ότι απ την στιγμή που το ταμείο μας είναι το ικα και είναι υποχρεωμένο.. γιατί να τις χρυσοπληρώνουμε.

Και εγω ΙΚΑ εχω αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το βιβλιαριο.τωρα που εμεινα εγκυος θα παω να της κανω στο ΙΑΣΩ που θα γεννησω για να ξεμπερδευω.225 ευρω μου ειπανε αλλα τουλαχιστον θα γλιτωσω την ταλαιπωρια με αυτες τις παλιοασφαλειες!!!

Egw ton progennhtiko moy ton ekana se ekswteriko mikrobiologo.Plhrwsa 110 eyro kai malista moy ekane kai kana 2 eksetasoyles parapanw gia sygoyria (eixa polla leyka aimosfairia).Etsi ksemperdepsa se 1 meroyla eixa kai ta apotelesmata.apo to na me trabologoyn panw -katw kai apo grafeio se grafeio protimhsa na ta dwsw ta lefta.Ase poy hmoyn kai egkyos sto 2 mhna kai eixa fovo mhn xasw to paidi 8eos fylaksh apo to anebwkatebasma.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...