Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?


Recommended Posts

κορίτσια εδώ και μέρες θέλω να σας ρωτήσω κάτι και όλο το ξεχνάω .

τι παιχνίδια έχετε πάρει στα μωρά σας ?όπως ξέρετε και βλέπετε έχουμε κλίσει τους 3 μήνες ζωής και είμαστε πολύ παιχνιδιάρηδες ,έχω πελαγώσει με τα τόσα παιχνίδια που κυκλοφορούνε και δεν ξέρω πιο να του πάρω πιο έχει περισσότερα να κάνει πράγματα .μέχρι τώρα βολευόμαστε με ένα ριλαχ που κουνιέται και κρέμονται παιχνιδάκια ,ένα μελωδικό κουνιστό πάνω από την κούνια και με την φάρμα της fisher price που την κλοτσάμε και κάνει μου και διάφορα άλλους ήχους .το θέμα είναι ότι βαριετέ εύκολα το μικρό μου θέλει ποικιλία .ξέχασα να σας πω ότι πιάνουμε πραγματάκια με τα χεράκια μας και εξερευνούμε διάφορα πράγματα βάζοντας τα στο στόμα (πετσετουλες ,σαλιάρες, κουδουνίστρες) εσείς τι έχετε πάρει και κατά πόσο παίζουν και μείνατε ευχαριστημένες ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου αφροδιτουλα μου τι κανεις? μπορεις να παρεις τα πανινα βιβλιαρακια οπως επισης και διαφορα πανινα παιχνιδια (κουδουνιστρες,μπαλες,ζωακια) εγω του ειχα παρει μια κουδουνιστρα πανινη που την εβαζα στο χερι με χρατς και οταν κουναγε το χερι του ακουγε τον θορυβο και γινοταν χαμος!!!! μπορεις να του παρεις και τα λαστιχακια που μασουλανε αλλα ενα πραγμα που εμαθα με τα παιχνιδια ειναι οτι τα βαριουνται ευκολα οποτε καθε φορα του βγαζω ενα καινουργιο κριβω τα αλλα και μετα απο 1-2 μερες του τα ξαναεμφανιζω και αυτος νομιζει οτι ειναι καινουργια επεισης του πηρα και την κουνια που εχει μουσικη τον βαζω εκει κουνιεται μονος του πιανει και τα παιχνιδακια και χαλαρωνει αλλα αυτη η μουσικη φαρμα ειναι σουξε μεγαλο την λατρευει

α!!! ξεχασα να σου πω δεν μου το εμφανιζει το τικερακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ!!! Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΟΔΟΝΤΟΦΟΙΙΑΣ ΤΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ ΤΙΣ FISHER ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ 1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ Κ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ 1 ΜΕΛΛΙΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ Α!! Κ 1 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ + ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ :angry::(

ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ Η ΦΑΡΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ !!!ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ .....ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑ:laugh: :laugh:.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα ντε τις προαλλες ειχε μια στο στομα και μια στο χερι του:laugh: :laugh: παντως τωρα που ειναι 10 μηνων ολα παιχνιδια τα εχει τα τηλεκοντρολ τα περιοδικα καιτωρα που μπουσουλισε οτι δει μπροστα του το κυνηγαει χαχαχα εχει πολυυυυυ γελιο

εγω να δεις πως νευριασα που δεν το βαζει το τικερακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΛΑΞ. ΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΟΜΠΙΛ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΠΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ. ΓΙΑ ΔΩΣ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ. ΚΑΛΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια.Για τα παιχνιδια που λετε πιστευω ενα γυμναστηριο ειναι οτι πρεπει.Εμεις ειχαμε ενα της fisherprice που αλλαζαν κιολας θεση μεταξυ τους και γινοταν τελειως διαφορετικο.Μια συμβουλη παντως μην ξοδεβετε πολλα λεφτα στα παιχνιδια γιατι οπως το διαπιστωσατε κι εσεις τα βαριουνται ευκολα.Αυτο το κολπο που κανεις μπεμπουλης το κανουμε κι εμεις ακομα και τωρα που ειναι 2 χρονων γιατι τα ξεχναει και μετα ενθουσιαζεται που τα ξαναβλεπει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALA KALE MHN BARAS DEN ELEGA ESENA PROSOPIKA :laugh: :laugh:

THN FARMA MAS THN KANANE DWRO (EMENA DEN MOU POLU EMPENE STO MATI)O MIKROS TH KATAXARIKE ,POU NA DEIS POS KOUNAEI TA PODARAKIA GIA NA AKOUSEI YXOUS :laugh: :laugh: TON KRATAEI APASXOLIMENO POLU WRA .

EXEI MIA DINAMIA STHN AGELADA KAI KOLAEI TO PODI TOU PANW KAI THN PATAEI SHNEXIA KAI MOUKGRIZEI KIAUTOS MAZI...

THELW NA PARW GYMNASTIRIO ALLA DEN MPORW NA APOFASISW PIO ....CHICCO H FISHER PRICE;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον αφροδιτη,εγω ειμαι τρελη fun της fisher price .

παντως η αληθεια ειναι πως το καλυτερο παιχνιδι να αγορασουμε για τον μικρο μας,τα αγαπημενα του παραμενουν τα τηλεκοντρολ και τα ταπερ :woohoo: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego afroditi exo to gimnastirio tis fisher price...

alla akoma de endiaferetai monizo..

pantos an pareis pare i mpara pou exei ta paixnisia na min einai plastiki..

alla me ifasma...

emena einai plastiki k otan to bazo fobamai mi to xtipiso kata lathos...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα ακομα και τωρα δεν ενδιαφερεται καθολου για παιχνιδια . Να θυμάσαι παντα οτι καθε μωρο ειναι διαφορετικό .

Μην ακολουθεις αυτα που ακους ...εμενα τιποτα απο αυτα δεν επιασε . Αν ειμασταν κοντα θα σου δάνειζα ολα τα παιχνίδι που εχουμε εμεις . Χαμένα λεφτα ειναι ... ας μην ηταν ο αντρας μου που θελει να παρει τα παντα για την κορη του ...

Εμενα μου αρεσουν τα ξύλινα και τα υφασμάτινα παιχνιδια . Μπορεις να βρεις στο ΙΚΕΑ φτηνά και σε διαφορες αλλες εταιρείες πιο ακριβά . Δεν μου αρεσουν καθολου τα πλαστικουρια και ευτυχως η μικρη μου δεν τα ηθελε καθολου .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη και μεις 3 μηνών είμαστε και με τρωγαν τα ίδια άγχη με μένα. Ότι το ζουζούνι τα χει βαρεθεί τα παιχνίδια του και πρέπει να του πάρω κάτι άλλο να "ακονίζει" και το μυαλουδάκι του! Γιατί μέχρι τώρα είχαμε και μεις τα παιχνίδια στο ριλάξ, μία κουδουνίστρα, ένα μηλο-τηλέφωνο που έχει ήχους και δυο-τρία απο κεινα για τα ούλα!

Βασανιζόμουν και γω για το ποιο γυμναστήριο να της πάρω.. Ώωωωωρες έφαγα στα Jumbo και της πήρα τελικά το Γυμναστήριο Duo της chicco το οποίο έχει μια μελωδία και κάτι φωτάκια που αναβοσβήνουν σε συνυασμό με την μουσική και στα πατουσάκια επίσης ήχους! Το οποίο γυμναστήριο μπορεί να το κοιτάει απο χαμηλά, να ναι δηλαδή πάνω από το κεφάλι της, να ανασυναρμολογείται ώστε να το βλέπει μεταγενέστερα και κάω ξαπλωμένη καθώς επίσης και να αποσπάται ένα κομμάτι, αυτό με τους ήχους και τα φωτάκια και να κρεμιέται στην κούνια! Μόνο μουσακά δεν έφτιαχνε αυτό το γυμναστήριο!!!

Και τι χαρά η μαμά (moi!!) που βρήκε επιτέλους τόσο ωραίο παιχνίδι, και θα ξετρελαθεί το παιδί μου έλεγα... αλλά τζίφος η δουλειά! Ενθουσιάστηκε για 2' με τα λαμπάκια και αυτό ήταν όλο.

Εκείνα τα παιχνίδια στο ριλάξ τα περιεργάζεται ώρες και ώρες....!!! Μια καλή ιδέα, επειδή ίσως είναι μικρό, είναι να του αλλάζεις τα παιχνιδια στο ριλαξ. Αυτό θα κάνω και γω. Τελικά διαπίστωσα ότι πρέπει να είσαι εφευρετική με τα πιτσιρίκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα. Θα συμφωνησω με την LaLa . Καθε παιδια ειναι διαφορετικο και οτι τα παιχνιδια ειναι πεταμενα λεφτα. ΠΗ μικρη μου τωρα ειναι 17 μηνων και καιρο τωρα κανω αυτο που ειπαν και αλλες κοπελες πιο πριν να κρυβω καποια παιχνιδια και να εμφανιζω μετα απο 10 15 μερες με αποτελεσμα να τα εχει ξεχασει και να της φαινονται σαν καινουρια. Γενικως παντως δεν της εχω παρει πολλα παιχνιδια. Όταν ηταν μικρη ειχα παρει ενα βιβλιο "125 παιχνιδια για εξυπνα και χαρουμενα μωρα" και ειχε πολλες ιδεες μεσα.

Η δικια μου στο γυμναστηριο δεν εκατσε καθολου. Ολοκαινουριο εμεινε ...

Να χαιρεσαι το παιδακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενα καταστημα με παιχνιδια πρωτοτυπα και απο καλης ποιοτητας πλαστικο ειναι το imaginarium... εχει σιγουρα στην Κηφισια και στον Πειραια... δεν ξερω που αλλου εχει αλλα αν μπειτε στο site θα δειτε... επισης ειναι και αλλο ενα στο the mall που δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε με πολυ ωραια παιχνιδακια... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www.netrino.gr/reloaded/blog-post.php?bp_id=734

εγω κοριτσια σας παραθετω το παρακατω βλεπετε παλιοτερα εγαζομουν σε καποιο καταστημα με παιχνιδια και ξερετε ποσα σηματακια της ευρωπαικης ενωσης ραβαμε εμεις επανω; Οπως προσεχουμε τη διατροφη των παιδιων μας πρεπει αν επιλεγουμε και τα παιχνιδια τους .Και εγω του Σταυρου του εχω παρει παρα πολλα της fisher price σχεδον ολα με καποια απο αυτα παιζει ακομα .Παντως επειδη εμεις παιζουμε ακομα και μετα χαλασμενα (συνεργειο ) τα καλα παιχνιδια τα ακριβα κρατανε οντως περισσοτερο δνε ξερω αν καταλαβαινει η αν ειναι λογω κατασκευης .

Ωραια στη μικρη ηλικα ειναι και η κουβερτολα με τα ζωακια η τα παραμυθια στο υφασμα παντως κακα τα ψεματα το παιχνιδι ειναι η χαρα μικρων μεγαλων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw pantws kserw oti exw dwsei ena karo lefta sthn fisher price alla o mikros paizei gia ligo kai meta thelei to tilekontrol...ton kathrepti pou bafomai egw......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ta taper..............xixiixixixix e ti na pw???????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Αφροδίτη! Στο μωράκι σου μπορείς να πάρεις πάνινα παιχνιδάκια-κουδουνίστρες που κάνουν διάφορους ήχους καθώς και διάφορα παιχνίδια με μουσική. Τα μωρά τρελαίνονται για ότι παράγει ήχο!!

Επίσης αφού λες ότι βάζει πράγματα στο στόμα του μπορείς να του πάρεις παιχνίδια-κρίκους μη τοξικά.

Τα παιδικά γυμναστήρια επίσης είναι καλά γιατί το μωράκι στη προσπάθεια του να πιάσει ή να κλοτσήσει κάτι, γυμνάζει τα χεράκια και τα ποδαράκια του.

Ωστόσο να είσαι προσεκτική στην επιλογή παιχνιδιών και να διαλέγεις παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία του, να είναι βαμμένα με χρώματα μη τοξικά και να μην έχουν αποσπόμενα μικρά κομμάτια έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να καταπιεί κάτι το μωρό και να πνιγεί.

Πάντως το καλύτερο παιχνίδι είναι η ανθρώπινη συντροφιά!! Κάνε του διάφορες γκριμάτσες, παίξτε "κου-κου τσα" και το μωρό σου θα ξεκαρδίζεται στα γέλια. :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγγνώμη που πετάγομαι στο θεματακι σας κορίτσια απλώς ήθελα να παραθέσω τη δική μου εμπειρία σχετικά με τη θρομβοφιλια. Λοιπόν κορίτσι, μετά από τη δεύτερη αποβολή (1η παλινδρόμη, 2η βιοχημική) πήγα σε αιματολογο για να μου γράψει τις εξετάσεις θρομβοφιλιας για να διερευνήσουμε την κατάσταση μιας κι όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις μας ήταν φυσιολογικές. Επειδή στον κύκλο ακριβώς μετά τη βιοχημική είπαμε να κάνουμε πρόκληση ωορρηξιας για να δοκιμάσουμε, η αιματολογος μου είπε να περιμένω ένα τρίμηνο μέχρι να αποβληθούν απ' τον οργανισμό μου οι γοναδοτροπινες για την πρόκληση. Μένω έγκυος ωστόσο και πήγα να τη δω για να της ζητήσω να κάνουμε παρόλα αυτά τις εξετάσεις για να προλάβω κι εγώ τυχόν 3η απώλεια... Τις έκανα, αλλά η αιματολογος μου επισήμανε ότι λόγω της εγκυμοσύνης που ανεβάζει τη χοριακή ούτως ή άλλως αλλά και των γοναδοτροπινων από την πρόκληση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγουν οι τιμές λανθάνουσα αυξημένες. Εν τέλει σε μένα βγήκαν αρνητικές, ωστόσο παίρνω ασπιρίνη τύπου σαλοσπιρ των 150 προληπτικά λόγω ιστορικού αποβολών και μόνο. Επιπλέον, οι μεταλλάξεις της θρομβοφιλιας απασχολούν μόνο το 2ο τρίμηνο κι έπειτα κατά τα λεγόμενα της αιματολογου όσο και της γυναικολόγου μου, οπότε θεωρώ πως δεν πρέπει να σ ανησυχεί που ξεκίνησες τώρα τις αντιπηκτικες. Μόλις μπήκες στο 2ο τρίμηνο οπότε μια χαρά μου ακούγεται το timing. Ίσως και γι'αυτό να σου έδωσαν αντιπηκτικες κατευθείαν κι όχι ασπιρίνη όπως εμένα, επειδή είναι πιο δραστικές/ισχυρές. Όλα καλά θα πάνε, σου εύχομαι εσένα και σε όλα τα κορίτσια όμορφες και τελειομηνες εγκυμοσύνες ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
    • Ναι, έχουμε καθίσει αλλά σε εξωτερικό χώρο! Είσαι πολύ τυχερή για αυτό το πιάτο φαγητό! Πολύ θα το ήθελα! 
    • @flowerv ναι στο Fivi με τον κ. Παππά.  Τον είδα σε επίσκεψη μου πριν σχεδόν ένα χρόνο στην Ξάνθη όπου και κατεβαίνει 1 φορά στις 15 κάθε μήνα. Έμεινα ευχαριστημένη η αλήθεια είναι! Αν και σκοπός μου ήταν να πάω στο Χριστοφορίδη στο embryolab αναγκαστικά θα πάω στο Διαβαλκανικό λόγο του συγκεκριμένου γιατρού. Από όσο γνωρίζω πριν πάει στο Διαβαλκανικό ήταν κι αυτός στο embryolab οπότε και τον εμπιστεύομαι.  @kokkinoskoufitsaπεθαίνω με το υπέροχο χιούμορ σου και γενικά με το λόγο σου.. είσαι όλα τα λεφτά κορίτσι μου, σε χαίρομαι! Νομίζω πως θα γινόμασταν αυτοκόλλητες αν μέναμε στην ίδια πόλη.! 😅 Μου άρεσε το "σαν την τσουτσού".. 🤣🤣🤣 Λίγο πάντως που είχα μιλήσει με το γιατρό για την εξωσωματική μου είχε πει πάνω κάτω στα 3200 με 3500 από όσο θυμάμαι.  Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι προς τα πάνω. 😅
    • Αυτά σκέφτομαι @ditakiμου! Στις 28 που θ' ανέβω πάνω θα δω πως θα κινηθώ. Σκέφτομαι να το συζητήσω και με τον μπαμπά του και την αδερφή του.
    • @kokkinoskoufitsa χαίρομαι που όλο αυτό είχε θετική έκβαση και είσαι καλά! Έχεις απίστευτη ψυχική δύναμη και σε νοιωθω σίγουρη και αποφασισμένη για το πως θα συνεχίσεις! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...