Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ 06/05 ΕΩΣ 13/05 ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΣΤΙΣ 09/05. ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 06/05 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 06/05. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 07/05 ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ;;;;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Νομίζω πως η εμφύτευση γίνεται 12η μέρα από την επαφή. Αυτά τα πονάκια μάλλον είναι συμπτώματα ωορρηξίας.

Δες τη θερμοκρασία σου σε συνδυασμό με τα κολπικά υγρά. Αν είναι ανεβασμένη και έχεις περισσότερα και διαφνή υγρά, νομίζω πως πρέπει να είναι ωορρηξία.

Σου εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις το συντομότερο δυνατό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! Έκανες τεστ τελικά; 😄  Πότε έχεις γιατρό;; Άσε οι μέρες αργά και βασανιστικά μου φαίνεται ότι περνάνε, ενώ πλάκα πλάκα περνάνε, πάει και το Πάσχα ! Παρασκευή έχω υπέρηχο.. από συμπτώματα έχω σε κάποιες φάσεις ναυτία, κούραση κλασικά και τις τελευταίες μέρες φαγουρα στο στήθος. Και σαν να άρχισα να φουσκώνω λίγο. Ο,τι είναι.. αρκεί να κυλάνε όλα καλά!! 
    • Καλημέρα κοριτσια! @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπαμαι... Να είστε καλά να τον θυμάστε. Τα πετρώματα αφορούν τη μητρα κ δ επηρεάζουν ατ μωρο. Ίσα ίσα στη βδομάδες π εομαο τα θέλουμε. Πάει να πει ότι η μητρα κάνει δουλιτσα κ δ ειναι αδρανης. Προετοιμάζει για τη μεγάλη εξοδο. @Katerinioo περαστικα του κορίτσι μου. Δύσκολο με μικρο παιδι κ χωρις βοηθεια. Απο αϋπνίες ειναι βραδια π ξεραινομαι κ βραδιά π περιφέρομαι στο σπίτι μέχρι τ ξημερώματα. Εγω βαλίτσα ακόμα δ εκανα. Απο βδομαδα λεω να την ετοιμασω κι αυτήν μιας π μπαινω στο μήνα μου. Επισης πλέον έχω κάθε μέρα συσπασουλες. Κ μέσα στη μέρα κντ βράδυ αλλά πολύ ακανονιστες. Δ με αγχώνουν. Πως θα τ πείτε τ μωρακια σας ? Έχετε σκεφτεί?
    • @Zenia z μ' άρεσε αυτό.. αλήθεια είναι. Όσο υπάρχει ο σύζυγος που είναι ο συνδετικός κρίκος παριστάνουμε τις οικογένειες..!!! 👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...