Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 8 ΕΥΡΩ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ 7 ΕΥΡΩ

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΡΟΖ...

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΙΜΟ ΜΑΣ!! ΘΑ ΦΙΑΞΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ?

Δημοσίευση

καλησπερα!!!! μολις χθες εκανα εγγραφη στο mammyland και εχω χασει επεισοδια!!!!! Ειμαι στην 30κοστη εβδομαδα κυησης και αν ολα πανε καλα,σε δυο μηνες θα εχω το κοριτσακι μου!!!! μετα απο πολλες προσπαθειες εξωσωματικη και πολλη στεναχωρια!!!!! τελος καλο ομως ολα καλα!!!! λοιπον:πως θα αποκτησω και εγω μπλουζακι μαμμυλαντ?:(

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ....

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΙΑΞΩ ΤΟ Χ-L....ΟΚ?

ΚΑΝΕΙ 15 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ....ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

Δημοσίευση

κανενα προβλημα!!!! τι χρωμα θα ειναι? εχω μια αγαπη στο μαυρο αλλα αν δεν γινεται ειμαι οκ!!!!! θα πρεπει να σου δωσω ονομα και διευθυνση on-line ε? πως μπορουμε να το αποφυγουμε?

Δημοσίευση

ΟΚ ΘΑ ΜΠΩ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑ ΑΠΟΨΕ..... ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!

Δημοσίευση

κοριτσάκι καλημέρα εγώ θελω να ρωτησω αν μπορώ να παραγγειλω κι αλλο μπλουζάκι γιατι πως θα γινει ε πες μου πώς, αν λερωθει αυτο απ τις κρεμες της γυφτουλας μου τι θα φοραω ε?????? οπως καταλαβαινεις μ αρεσε πάρα πολύ. Βγαινει και σε αλλα χρωματα????

Δημοσίευση

ειναι να μην παρουμε φορα εμεις τι συναντησεις τι μπλουζακια τι καπελακια πωπωπωπωπωπω πεταει η ομαδα:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λεω μια ιδεα και εγω μηπως πρεπει να ανοιξουμε καμια μπουτικ mammyland?? και με υποκαταστηματα θεσσαλινικη πατρα κτλ???????????λεω τωρα εγω χαχαχαχα

ρουμπελα μου βαλε μα κι εμενα για καπελακι :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΠΕΛΑΚΙ??:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΠΟΥΤΙΚ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΟΥΜΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P :P :P :P

Δημοσίευση

GROUSI ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ....ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΓΡΑΨΤΩ ΕΔΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ....

ΣΤΟ ΠΜ ΣΤΕΙΛΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛ ΣΟΥ....ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ 35ΑΡΙΑ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ.....!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...