Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα να έχουμε!!
@Elk @Elli13 έλιωσα με τις κούκλες σας! Να τις χαίρεστε! Γερές και δυνατές 💜💕
@annie! αγαπηηηη περιμένουμε νέα από τον υπέρηχο!
Ναι γιατί όχι μπορείς να το δοκιμάσεις να το δεις
Εντάξει εσένα είναι πιο μικρούλα είναι η αλήθεια.. εγώ όταν έμεινα έγκυος στην μπέμπα η Θωμαΐς ήταν 15 μηνών και εγώ έλεγα δεν θα καταλαβαίνει αλλά μέχρι να γεννήσω είχε χρόνο να το καταλάβει τελικά 😂 ή τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου έδωσε🤷♀️
@Diwni μπα δεν είναι αναπτυγμένη για την ηλικία της η φωτογραφία ξεγελάει 7 μηνών είναι τώρα ακόμα δεν στέκεται μόνη της με υποστήριξη κάθεται
@Diwni σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την υποστήριξη, μου δίνει και θάρρος και δύναμη.
Να σου την αλήθεια για κάποιο λόγο τώρα το πιστεύω κι εγώ, δηλαδή από την αρχή το πίστευα ότι η πρώτη εξωσωματική δεν θα πετύχει και θα πάω με τη δεύτερη και με δύο έμβρυα, και θα πιάσουν και τα δύο και θα έχω τα διδυμάκια που τόσο ονειρεύομαι. Το πιστεύω δηλαδή περισσότερο.. και σαν ένστικτο το νιώθω ότι θα ρθουν έτσι τα παιδάκια μου. Μπορεί και να είμαι "τρελή" δεν ξέρω.. αλλά άσχετα με τη γνώμη του γιατρού θα πάω με δύο αυτή τη φορά, όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ εδραιώνεται μέσα μου αυτή η απόφαση.
@melitiniღ εγω στη θέση σου θα έβαζα δύο. Και θα ευχόμουν να πιάσουν κ τα δύο. Όταν δηλ ειχα βρεθεί στη θέση σου αυτή την απόφαση ειχαμε παρει. Μας πρόλαβε η Έλεναρα μου π ηρθε στον κύκλο π πηγαιναμε για εξωσωματικη. Περιμενα δηλαδή την περίοδο για να ξεκινήσω. Είχαμε περάσει επιτροπή, είχαμε πάει στο κέντρο εξωσωματικης, τ ειχαμε συζητήσει ολα και για κάποιο λόγο που αν με βαλεις τώρα να στο εξηγήσω δ ξέρω το είχα δεδομενο ότι θα βάλουμε δύο κ μάλιστα τ πίστευα ότι θα έπιαναν κ τα δύο. Οτι έγινε έγινε. Μη μενεις σ αυτό. Πήρα ρισκο σ αυτή την εγκυμοσύνη με 40% πιθανότητες να χρειαστεί να κανω άλλη μια διακοπη κυησης. Όλοι μ λεγανε έχεις 2 παιδια. Μη μπαινεις σ αυτη τη διαδικασία. Ειπα ένα διάστημα προσπαθειων και αμα έρθει βλέπουμε. Και ήρθε κ μια χαρα παει. Αισίως βρίσκομαι στην 30η βδομάδα. Την προηγ φορά ειχα πιθανότητες 1% να πάει στραβά. Και πήγε... σ αυτήν πριν καν μεινω εγκυος ηξερα τις πιθανότητες. 40%!!! Και επεσα στο 60. Φρόντισε τον εαυτό σου και σε 2 μηνες θα ξανά μπεις δυναμικά στη διαδικασία.
@Elkαχ τι μωρα είναι αυτά!!! Καλά τ μωρο ρε συ μεγάλο για την ηλικία του. Ίσως ξεγελαει τ μπολικο μαλλι. Αλλα φαινεται ανεπτυγμένη.
@Elli13 καλα η Λυδία τι όμορφο μωρο? Εμένα όταν δ έχουν μαλλια με αρεσουν περισσότερο. Φέρνουν πιο πολύ σε μωρο μωρο. Και γω 31 τ μηνός έχω τ ντομπλερ.
@Σοφία21 εμενα οι τελευταίες μου εγκυμοσυνες ηρθαν όταν ήμουν στα καλύτερα μου σωματικα. Πρόσεχα τον εαυτό μου, πηγαινα γυμναστήριο, ειχα φτασει σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία.
Εχουμε επαφές για να θυμηθούμε πως είναι, γιατί με όλα αυτά που είχαμε και τρέχαμε, το είχαμε ξεχάσει 😂😂😂.. Άσε που στην 1η επαφή πονάω λες και είναι η πρώτη μου φορά 🫣🫣🫣🤭🤭.. Τιιιιι τραβάμε ρε γμτ 🤭🤭🤭🤭
Ωραίο αυτό το να κοιμάσαι καλά, χρειάζεται να ξεκουράζεται το κορμί μας. Αντε λίγο έμεινε.. 🙏🙏🙏🙏
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.