Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοιτα να δεις και νομιζα οτι θα το ξεχναγαμε το παλικαρι μας γιατι όπως ξερετε καποιες απο δω εγω ειμαι μπουγιουρενια και ρουβιτσα καργα μαλιστα εχω και την κουκλα και καθε μερα του λεω καλημερα !

Κοριτσια τον παρομοιωσαν με τον Απολλωνα τη κανει ο χαρη Ποτερ μπροστα του συτος μονο για παραμυθια ειναι καλος (οκευ καλο το κομματι της Νορβηγιας αλλα πολυ βιολι!)Οσο για τους σλαβους ξερουν οτι ο Σακης καθε άλλο παρα γκευ ειναι και οταν θα τους πη....... κανονικοτατα θα κατλαβουν τη σημαινει να εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ !

Οι συγκεκεριμενοι ειδικα θα πατωσουν κανονικοτατα .

Παρτε μια γευση απο Σακη

http://www.youtube.com/watch?v=zQ8gWdzK ... re=related

Αυτα και καλο θα ειναι κοριτσια αν εχουμε φιλες που ειναι στο εξωτερικο να ριξουν ψηφο στο Σακη μας

  • Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σάκη μανάρι μου....

Καλή επιτυχία!

Κοίτα να τρως καλά, να μην κουράζεσαι πολύ για να χεις δυνάμεις για τον τελικό και να ντύνεσαι γιατί εκεί στην Ρωσία κάνει πολύ κρύο. Ντάξει παιδί μου??

Πολλά φιλιά

Μια μαμά από το Mammyland!!

Y.Γ Και που σαι? Φέρε μου και μια μπαμπούσκα σουβενίρ, ε Σάκη μου??

Και πέραν της διακωμώδισης του θέματος, αφού μου βγήκε το μητρικό μου ένστικτο στην επιφάνεια καλή επιτυχία στον Σάκη μας, στον ένα και μοναδικό!

Δημοσίευση

Mary78 έγραψε:

Κανονικά δεν πρέπει να "βεβυλώσουμε" το θρεντ του Σάκη αλλά...

Elena333f για ακουουουου............

Thnx Mairoula!De me vlepw apo dw kai pera na ksanaphgainw mpouzoukia,me vlepw na th voleuw me videakia.xixiixixi

Ok o Sakhs einai Sakhs.Terma o Mazw :P

Δημοσίευση

Λοιπον εγώ θα είμαι η αντι-φαν του Σάκη και κάθε Σάκη που πάει στη Γιουροβίζιον!! Εχουμε ανεβάσει πολύ ψηλά μου φαίνεται κάτι που έχει μηδαμινή αξια...Κάθε χρόνο αφιερώνουμε χρόνο και πολύ περισσότερο χρήμα(από το ίδιο το κράτος!!) για να πάμε στη Γιουροβίζιον να πάρουμε την πρωτιά λες κ πρόκειται για ένα απο τα πιο σημαντικά πρωτεία!!! Έλεος! Εδω ο κόσμος καίγεται|(πεινάει, κρυώνει, υποφέρει) και ο Σάκης τραγουδάει!!!Βρε δεν παει να βγει τελευταίος;;; Το ίδιο μου κάνει!!Γιατί ακόμη κ πρώτος να βγει θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας;;; Η μήπως θα καμαρώνουμε(τρομάρα μας!!) για το κατόρθωμά μας στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης για την τραγουδάρα του Σάκη;;Η μήπως θα διοργανώσουμε εμείς την επόμενη Γιουροβίζιον που ισούται με περισσότερα λεφτά μείον από τον κρατικό προυπολογισμό...και μετά ποιος θα την πληρώνει;;; ΕΜΕΙΙΙΙΙΣΣΣ!!!Και θα παραπονιόμαστε μετά που αυξήθηκαν οι φόροι ενώ άλοι θα πλουτίζουν από όλο αυτό το πανηγύρι...Αφού είμαστε τελευταίοι σε όλα..ας είμαστε πρώτοι τουλάχιστον σε κάτι ε;;; Χαχα...μωρέ ο σκοπός τους να εξυπηρετέιτε και να κερδίζουν λεφτά και εμείς θα χαιρόμαστε σαν τους ηλίθιους που κέρδισε ο Σάκης!!!! Ευγε!!!Αυτή είναι η ΕΛλάδα...καλλιστεία, Γιουροβίζιον , μεσημεριανά και κουτσομπολιό και Άγιος ο ΘΕος!!!!!

Δημοσίευση

Για να μην πω για τη σκοπιμη επιλογή του Σάκη! Εδώ δεν στηρίζεται το ταγούδι ως αυτό καθ αυτό αλλά η σκοπιμότητα με το ζόρι να βγούμε πρώτοι!!! ΠΟυ είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι;; Ποιος διάλεξε το Σάκη;; Βαρέθηκα το Σάκη θέλω να ακουσω κάτι περισσότερο ποιοτικό και όχικάτι εμπορικό που του χρόνου θα έχει ξεχαστεί μόνο κ μόνο για να γίνει για μια βραδιά επιτυχία και να μας φέρει τάχα μου τα πρωτεία!Αλλά έτσι είναι ...ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!!!Κ αυτή η σημαία η καημένη...αν ήξεραν οι ήρωες του 21 οτι η ιερή τους σημαία έγινε σημαία και σε πανηγύρια σαν τη Γιουροβίζιον και κυρίως ότι οι ΈΛληνες της Ελλάδας που κάποτε για την οποία έχυσαν αίμα κάθονται και αναλώνονται και νιώθουν περύφανοι για τέτοιες σαχλαμάρες θα αυτοκτονουσαν απο μόνοι τους!!! Ας σοβαρευτουμε λιγο...η ΕΛλάδα πάει κατα διαόλου και εμεί το υποστηρίζουμε!

Δημοσίευση

εγω παλι απο την΄άλλη πιστευω οτι αξιζουμε και λιγο διασκεδαση να ακουσουμε ετσι μερικα τραγουδακια να δουμε ενα θεαμα το οποιο το βλεπουμε μια φορα ττο χρονο και τι εγεινε αν καπιοι το θεωρουν πανυγηρακι τι κακο εχουν τα πανυγηρια ;μια χαρα ειναι ;Δηλαδη αν δεν γινει η eurovizion θα σταματησει ο κοσμος να πειναει οι φτωχοι θα γινουν περισσοτερο φτωχοτεροι τουλαχιστον εγω θα πω δεν μπορω να βγω εξω και να διασκεδασω αλλα βλεπω εναν καλλιτεχνη που μου αρεσει και περναω καλα και αν κατσει και βγουμε και πρωτοι μια χαρα μου φαινετε γιατι να μη φανει και λιγο περισσοτερο η εΛΛΑΔΑ ΜΑς ; Γιατι δηλαδη πρεπει και καλα να δειχνουμε προς τα εξω ολοι μας τη δυστυχια η τη κακομιρια .Προσωπικα δεν μπορω τη μιζερια .Θελω να γελασω να διασκεδασω και απο τη στιγμη που πρεπει να γινει και αυτο γιατι και οχι .Τωρα οσο για τη ποιοτητα των τραγουδιων αν ηθελα να ακουσω κατι πιο "εντεχνο" η "κλασικο "που μια χαρα ειναι αλλα για αλλη φαση θα πηγαινα στο μεγαρο μουσικης η σε καποια μουσικη σκηνη.Αλλωστε τα εμπορικα κομματια δεν ειναι τα ποιοτικα .Οσο για αν το χανει η κερδιζει η Ελλαδα απο ενα διαγωνισμο εγω πιστευω οτι ειναι μια η αλλη αν υπολογισουμε τhttp://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=709270α χρηματα που παιρνουμε απο τις δαφησμισεις και το κερδος που εχουμε στον τουρισμο .

Δημοσίευση

Προσωπικά με απογοήτευσε! Πολύ σταρούμπας μας πλασάρεται ο κύριος!

Εκπροσωπεί την χώρα και όχι τον εαυτό του!

Και δυστυχώς προβλέπεται πάτος!

Θεωρώ ότι είναι μεγάλος, ωραίος αλλά χωρίς φρεσκάδα!

Καλή επιτυχία!!!

ΥΣ. Πάντως η Παπαρίζου ήταν και είναι αξεπέραστη!!!

Δημοσίευση

Ρουβα Παπαριζου και λοιπους ποπ σκυλαδες δεν ακουω ΠΟΤΕ...οκ σε ταξι γιατι δε μπορω να απιβαλω την γνωμη μου, ΑΛΛΑ η eurovision ειναι για να γελασουμε, να διασκεδασουμε, να αυτοσαρκαστουμε, να κοροιδεψουμε...για χαβαλε... θα την δω λοιπον φετος και θα χαρω κιολλας πολυ και θα φωναξω και ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ...δε βαριεσαι χαβαλες να γινεται!

Δημοσίευση

Αυτο που μου αρεσει εμενα στους διαγωνισμους ειναι η δημοκρατικοτητα που εμπνεουν!!

Ποιος θελετε να παει eurovision?? ο Ρουβας ?? ο ρουβας η ο ρουβας???????

Η τουρκια μου αρεσει περισοτερο για να ειμαι ειλικρινης το δικο μας το εχω βαρεθει ηδη!!!!!

Αλλα το αγαπημενο μου τραγουδι απο eurovision της ελληνικης συμετοχης ειναι το S.A.G.A.P.O

απο τα υπολοιπα το chicki chicki περυσι και το ziven ziven το 2007!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγώ μόνο στο πρώτο παιδάκι δυσκολεύτηκα 1,5 χρόνο ειχα λίγο ανεβασμένη την προλακτινη και δεν έκανα καλή ωορρηξία έχω και πολυκυστικες κάνω μεγάλους κύκλους ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο βρήκα το θεματάκι με την προλακτινη πήρα αγωγή και βιταμίνες και μετά απο λίγο καιρό που πήρα την αγωγή τα καταφέραμε  Εμένα το λαθος μου ήταν πως περίμενα πάνω από χρόνο ώστε να κάνω έναν ορμονικό έλεγχο αν ειχα ψαχτεί λίγο νωρίτερα δεν θα είχα φάει τόση ταλαιπωρία  Παλιά που είχα ξανά κάνει ορμονικό είχα βρει ότι είχε λίγο θέμα με την προλακτινη αλλά ο τότε γιατρός δεν μου είχε πει πως αν θελήσω να κάνω κάποια στιγμή παιδάκι θα πρέπει να το ρυθμίσω  Μετά τις επομενες 3 φορες που ξανσ έμεινα έγκυος (το ένα δεν προχώρησε) έμεινα από τον πρώτο μήνα προσπαθειών   
    • Πήρα ντεπόν εκείνη την μέρα για να μου περάσει αλλά εμένα δεν με πιάνει συχνά όμως  εγώ ο ιδιώτης που είχα παλιά 14 εβδ έβλεπε φύλο ξεκάθαρα  λογικά στο επόμενο ραντεβού αν έχει και καλή θέση θα το δει 🙂
    • Έχεις δίκιο είναι μεγάλο το οικονομικό όφελος για εξωσωματικες. Θεωρώ ότι και με τη στάση τους σε προτρέπουν να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.  Σκέψου εμάς μας είχε πει και ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος ότι είναι όλα μια χαρά (έχω κάνει και επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα οπότε και ο γιατρός είχε γνώση από το ενδομήτριο), οι εξετάσεις όλες μια χαρά, είχα το θέμα με τους ακανονιστους κύκλους, που δεν ήξερα πότε θα κάνω ωορρηξία.  Πήγαμε σε έναν άλλο γιατρό γιατι ήθελα να κάνω μια σαλπιγγογραφια (για να έχουμε ελέγξει όλους τους παράγοντες). Ο γιατρός που ήταν για την εξέταση μας είπε τα χειρότερα ότι πρέπει να δείτε και την εναλλακτική της εξωσωματικής και διάφορα περι ηλικίας (είμαι στα 31) που αρχίζουν και χάνονται τα υγιή ωάρια και μένουν τα κακής ποιότητας και διάφορα τέτοια. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και να μην έχεις θέμα προσπαθούν να σου δημιουργήσουν τέτοια πίεση και άγχος έτσι ώστε να προχωρήσεις. Μπράβο που τα καταφέρατε μόνοι σας, δε σας αγχωσαν με αυτά που σας έλεγαν; 
    • Με την πλάτη ήταν και σε μας στην αυχενική και προς τα κάτω γυρισμένο. Έχουν πλάκα μωρέ. Τόσο μικρούλια και μας παίζουν. Εν τω μεταξύ σε ένα άρθρο που έλεγε πως θα καταλάβετε ότι το έμβρυο στην κοιλιά είναι έξυπνο.. μια απ τις απαντήσεις ήταν.. ότι καταλαβαίνει όταν εκτίθεται σε κάτι και κρύβει το πρόσωπο του.  Εμάς μας είχαν ξεγραμμένους λόγω ηλικίας και μάλιστα μια γιατρός μας είπε ότι και με εξωσωματική δύσκολο να πετύχει. Τους διαψευσαμε όμως όλους.  Γερή βιομηχανία οι εξωσωματικές.  Ενώ είχα καλή άμη για την ηλικία μου απλά δεν είχα ρυθμισμένο θυρεοειδή και είχαμε και θέμα με την ποσότητα στο σπέρμα Εγώ ρύθμισα τον θυρεοειδή και ρυθμίστηκε και ο κύκλος μου και ο σύντροφος πήρε τα Ovasem και στο δεύτερο σπερματοδιάγραμμα είχαμε αύξηση 70%.  Τώρα όπου μπορώ το λέω. Να πάνε σε ενδοκρινολόγο και ουρολόγο, γιατί οι γυναικολόγοι είναι μιλημενοι κατευθείαν για εξωσωματική. Δεν σε βοηθούν σου κόβουν τα φτερά.
    • @Elk πώς κατάφερες να σου φύγει ο πονοκέφαλος; Γτ σε εμένα φεύγει μια και καλή το βράδυ με τον ύπνο.  @NannanΤο πρώτο μου είναι κι εμένα, ήρθε σε μήνα που ούτε καν το περιμέναμε, περίμενα να φύγει ο μήνας γτ θα ξεκινούσαμε χάπια για πρόκληση καθώς είχα ακανόνιστο κύκλο. Τελικά ήρθε μόνο του!! Σε σας ήρθε γρήγορα; Ούτε εμείς έχουμε δει το φύλο, μας είπε ο δικός μας γιατρός ότι μάλλον θα το δούμε στην επόμενη επίσκεψη. Το μικρό στην εξέταση είχε σταυροπόδι και στο τέλος όταν το πίεσε και λίγο ο γιατρός μας γύρισε και τη πλάτη 😅
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...